Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ay ben Nur'a sinir olan kızlara da hak vermeye başladım .
ben pek nuru aman aman sevmiyorum ama programın başlarında bayya uzun süre dışladılar, o ayşegül nasıl keyifli keyifli kızla yani nurla dalga geçerken gülüyordu.. Bir haftadır yüzünde gülme görmüyorum.. ona iyi oluyor

Bana da melek gider gibi geliyo. Nurla çıkarsa hiç şansı yok

Kizlar simdi Nurun adini verebilecekler mi??

Gizeme bak bunlar sirket kurmus arkada hahahah
kızlar verebilir canım sadece hafta içi tac alanların ismini veremezler onlar da aysegül ve ezgi ama bu tac alanların kıyafetini jüri begenmezse yine eleyebilir.

artık tepkilerin farkında ondan korktu sesini kesti nur oynuyosada bunların hepsinden akıllı oynuyo böle kendini rezil etmiyo o yüzden iyi bence aysegüle okadar laf etseler napardı acaba..Bide nura oynuyosun kabul et diyolar siz napıyosunuz acaba melaikeler

ayşegül nasıl keyifli keyifli gülüyordu, nura laf söyledikçe, en çok onun birileri ile dalga geçerken gülmesine sinir oluyordum.. Bu günlerde gülemiyor tabi, tepkileri görünce.. Nur iyi dayandı şimdi sabrının ödülünü alıyor...

Aysegul cirkeflik yaparak bise yaptigni saniyor bu yuzu bunlara juri veriyor. Nur konusurken agzini yuznu yamultuyo saygisiz nurun bi tarafina kas goz cizsen ondan guzel olur:) allah icin cok guzel kiz hic biri guzelligini cekemiyor zaten ama yalan yok giyinmeyi hic bilmiyor bi de bilse sallar orayi zaten. Melek desen izbandut gibi kari ne giyse at gibi oluyor bi de platform giyince hakkatten komik:) Gizem bi havalarda neyin kafasini yasiyor anlamadim cagatayla bi bolumde oynadi diye kendini serenay sarikaya saniyor heralde:) Bi de o lensleri yok mu miyop gibi duruyor yakindan:) Aysenurun yeri orasi degil zaten bi konsamatris havasi var cok yapmacik geliyor bana dogallik sifir. Ezgi de bana dokunmayan yilan bin yasasin modunda. Tugce de duygu somurusunden ve aglamaktan gozunun onunu goremiyor zaten. Özlem 1 nisan sakasi zaten saymiyorum bile:) Ikizleri de anlayabilmis degilim bi gune kadar hic bi giydiklerini tarz bulmadm ipini koparan yarismaya katilmis Ben sirf nur yerlitasin onlari nasil rezil ettigini gormek icin izliyorum:) Bir de gercekten orda giyimden anlayan tek kisi IVANA SERT...

peki o zaman belli ki nur ile melek çıkacak. sizce bu gün hangisinin kıyafeti daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…