iyi yaptı ugurkan onu gördüm.helal olsun vallaAğzını burnunu yamulttu yine arkadan haraket yaptı.. Uğurkan da gördü puanı değiştirdi Adamın dibi
ben pek nuru aman aman sevmiyorum ama programın başlarında bayya uzun süre dışladılar, o ayşegül nasıl keyifli keyifli kızla yani nurla dalga geçerken gülüyordu.. Bir haftadır yüzünde gülme görmüyorum.. ona iyi oluyorAy ben Nur'a sinir olan kızlara da hak vermeye başladım .
Benim eşimin de yorumları şekerdi ama küsüm konuşmuyom o da uyuyo zaten. Küs olmasam beraber izlerdik üzülmüyom ama
kızlar verebilir canım sadece hafta içi tac alanların ismini veremezler onlar da aysegül ve ezgi ama bu tac alanların kıyafetini jüri begenmezse yine eleyebilir.Kizlar simdi Nurun adini verebilecekler mi??
Gizeme bak bunlar sirket kurmus arkada hahahah
artık tepkilerin farkında ondan korktu sesini kesti nur oynuyosada bunların hepsinden akıllı oynuyo böle kendini rezil etmiyo o yüzden iyi bence aysegüle okadar laf etseler napardı acaba..Bide nura oynuyosun kabul et diyolar siz napıyosunuz acaba melaikelerben pek nuru aman aman sevmiyorum ama programın başlarında bayya uzun süre dışladılar, o ayşegül nasıl keyifli keyifli kızla yani nurla dalga geçerken gülüyordu.. Bir haftadır yüzünde gülme görmüyorum.. ona iyi oluyor
kızlar reklam başladı kumandayı aldıAynen bende küsüm uyuyo şu an. Küs olmasak şu an bunu izleyemezdim ama
Bu kadar izledin bu savaşı kaybetme canım. Elemeyi gör, bu senin hakkın, heyecan tavanda bırakılmaz :) :)kızlar reklam başladı kumandayı aldırisk oluştu suan
kızlar reklam başladı kumandayı aldırisk oluştu suan
kızlar reklam başladı kumandayı aldırisk oluştu suan
Evet nurla melek cıkacak melek elenecek. kesin haftaya da nurla özlem cıkar özlem elenir.Aaa dogru ya... nuru gene söylicekler yani.. Nur artik kendini toparlamali tac almali yoksa hep aday olarak çıkacak
Sarjim bitiyo kizlar yaa
bu sarj kablosu da kisaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?