- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
ben nuru daha cok begendim. yani daha dikkat cekici. Yoksa melek de iyi ama ikisi yanyana nur göze carpıyorpeki o zaman belli ki nur ile melek çıkacak. sizce bu gün hangisinin kıyafeti daha iyi.
ahahah sarj bitmeden iyice yazayım kapağı hıncımı alayım diyorsunNasil gaapaak oldu kızlar ama heyytt be icimin yaglari eridi
Aaa neden ama sizinle izlemek daha keyifli oluyooooay allahım krize girdim burda
tamaamBiz reklam bitince haber verelim sende bir katakulliye getir kap kumandayi
Aynı durum bende de var ben malesef cazgirim acççç deyince açılıyor kanalkızlar reklam başladı kumandayı aldırisk oluştu suan
Ben nuru beğeniyorum aslında duruşu çok zarif, hareketleri tavrı çok görgülü çok kontrollü, ne iş yapsa başarılı olur bu hareketleri ile. Ama şu kıyafeti başka biri giyse yerin dibine sokarlardı, -Ayşegül dışında onu da tuhaf bir şekilde destekliyor jüri- şu ana kadar çıkan kızlardan sahne şovu olmayan tek o vardı yine de tam puan aldı halk desteğinden dolayı bu yüzden diğer kızların sinir olması normal geliyor ama Ayşegül neden bu kadar takık onuçözemiyorum.ben pek nuru aman aman sevmiyorum ama programın başlarında bayya uzun süre dışladılar, o ayşegül nasıl keyifli keyifli kızla yani nurla dalga geçerken gülüyordu.. Bir haftadır yüzünde gülme görmüyorum.. ona iyi oluyor
tamaamtürk filmi actı bide zorla izletmeye calısıyo soru sorup duruyo sorada bana kızıyo duymuyomusun diye dinlemiyom ki
kıhkıhkıh
ya ondan değil şarj kablosu kısaymıs ya gözümde canlandı bian bende duvar dibine çömeliyom bazen :)Aaa neden ama sizinle izlemek daha keyifli oluyoooo
askoolsun
Karl bilmemne diye ünlü bir modacı vR erkek olan o olmuş ama diğerini çözemedim bendeErkek mi olmuş diyeri çözemedim de?
Hafta içi biri zeyna olmuştu ondan rol çaldı gibi geldi melek, birde hiç yürüyemedi, ondan itici oldu, ama nurunda kıyafeti mitolojik gelmedi... meleginki ki daha kostüm gibiydi sanki. ama ben ikisinin arasından nuru seçerdim...ben nuru daha cok begendim. yani daha dikkat cekici. Yoksa melek de iyi ama ikisi yanyana nur göze carpıyor
Suaan yerde tvnin dibindeyim yani heheh biraz kalsin sarjda bunlar beni ilgilendirmiyor..ya ondan değil şarj kablosu kısaymıs ya gözümde canlandı bian bende duvar dibine çömeliyom bazen :)
Karl bilmemne diye ünlü bir modacı vR erkek olan o olmuş ama diğerini çözemedim bende
dobra ayağına yattığı içinBen nuru beğeniyorum aslında duruşu çok zarif, hareketleri tavrı çok görgülü çok kontrollü, ne iş yapsa başarılı olur bu hareketleri ile. Ama şu kıyafeti başka biri giyse yerin dibine sokarlardı, -Ayşegül dışında onu da tuhaf bir şekilde destekliyor jüri- şu ana kadar çıkan kızlardan sahne şovu olmayan tek o vardı yine de tam puan aldı halk desteğinden dolayı bu yüzden diğer kızların sinir olması normal geliyor ama Ayşegül neden bu kadar takık onuçözemiyorum.
yok ediz hun hülya koçyiğit var..Ya başlayınca haber verin..Bu acmıcak yoksa internetten bak kac yılında cekilmiş sacı peruk mu falan diyo öle de dikkatli..Tarkan altın madalyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?