Saç Rengi ve Saç Boyama Bu tarz benim

Bişey olmaz canımm diplerinin geldiğine aldırmıyosan boyat korkma boşveer :) :) istediğin gibi yap :) Bende fırsat bulabilirsem boya alıp boyayacagım ya ezgini saçının renginde ya da altın sarısı yerine fındık kabugu karıstırarak bakalımm:) Fotoğraf bekliyorum bu arada özelden canımm :)
Tamam tatlım boyatınca hemen atıcam bende senden bekliyorum :)

Kendisi acıklamıs caniim instagramda.
Screenshot_2014-11-07-10-14-58.webp

Gördüm canım bu 2.açıklayışı :D :D ben yapmak istiyorum ama dip boyayla uğraşmak derdi de var iştee :)
İnsan ipek gibi herkesi kıskandıran saçlarıda olsa saçı istediği renk olmadıktan sonra mutlu olmaz. Mutlu olucaksan dert etme dibi boya hevesini alana kadar kullan bence caniiim

İnsan ipek gibi herkesi kıskandıran saçlarıda olsa saçı istediği renk olmadıktan sonra mutlu olmaz. Mutlu olucaksan dert etme dibi boya hevesini alana kadar kullan bence caniiim
Allaha şükür saçlarım oryal değmedi o yüzden boya olsa bile doğal saçtan bilee daha sağlıklııı :nazar: ama doğru diyosun tabikii benii siyah aşkı sardı aksiine :) eski halime dönme hevesimde yok değil çünkü boyattıgımda hep uçları açık renk oldu yani çabuk aktı nedense.. Bu defa kendim boyucam ben saçlarımı bile kendim kesiyorum boyasını neden kendim yapmayayımm ki :)

Allaha şükür saçlarım oryal değmedi o yüzden boya olsa bile doğal saçtan bilee daha sağlıklııı :nazar: ama doğru diyosun tabikii benii siyah aşkı sardı aksiine :) eski halime dönme hevesimde yok değil çünkü boyattıgımda hep uçları açık renk oldu yani çabuk aktı nedense.. Bu defa kendim boyucam ben saçlarımı bile kendim kesiyorum boyasını neden kendim yapmayayımm ki :)

Ben kuaföre gittim canım aldım fotoğrafı gösterdim :) ama yapmadı :(
Bu renk için saçını tekrar oryallememiz gerekir ve saçların elimizde kalır ayrıca bu renk seni büyük gösterir dedi.
Bende oturdum tam yarım saat kuaförde kara kara düşündüm :)
Ezginin saçı gibi boyatsam yine koyu olur diye korktum çünkü onun saçı ışıklarda çok güzel duruyo :)
Sonra dedim tamam kahve tonlarında kalıyım ama en en açık tonları olsun ama bakırda istiyorum. O zaman dedim bu çikolata kahvenin üstüne en açık ton bakır vur bakır kahve olsun saçım :)
Artık her boyattığımda 2-3 haftada bir gidip boyatıcam en açık ton bakıra yavaş yavaş açılır heralde o renk. Şimdi daha tatlı bi kahve oldu saçım koyu bakır kahve gibi bir şey :)

Ben kuaföre gittim canım aldım fotoğrafı gösterdim :) ama yapmadı :KK43:
Bu renk için saçını tekrar oryallememiz gerekir ve saçların elimizde kalır ayrıca bu renk seni büyük gösterir dedi.
Bende oturdum tam yarım saat kuaförde kara kara düşündüm :)
Ezginin saçı gibi boyatsam yine koyu olur diye korktum çünkü onun saçı ışıklarda çok güzel duruyo :)
Sonra dedim tamam kahve tonlarında kalıyım ama en en açık tonları olsun ama bakırda istiyorum. O zaman dedim bu çikolata kahvenin üstüne en açık ton bakır vur bakır kahve olsun saçım :)
Artık her boyattığımda 2-3 haftada bir gidip boyatıcam en açık ton bakıra yavaş yavaş açılır heralde o renk. Şimdi daha tatlı bi kahve oldu saçım koyu bakır kahve gibi bir şey :)
Canımm merak ettim gerçekten kuaförler oryalden başka bişey bilmez zatenn :D Fotoğrafını gönder bakalım bi nasıl olmuş kahve tonlarını severim bende :)

Canımm merak ettim gerçekten kuaförler oryalden başka bişey bilmez zatenn :D Fotoğrafını gönder bakalım bi nasıl olmuş kahve tonlarını severim bende :)
Yarın çekip koyucam canım şimdi karanlıkta pek belli olmuyor sabah çekip koyucam hemen söz :)
Umarım bakıra boyaya boyaya rengim açılır :)

Yarın çekip koyucam canım şimdi karanlıkta pek belli olmuyor sabah çekip koyucam hemen söz :)
Umarım bakıra boyaya boyaya rengim açılır :)
Canım gün ışığında çok patlar renk normal beyaz ışıkta çekilirsen daha anlaşılır olur :) Yüzünü kapatıp atabilirsin shopla :) Tabi sen bilirsin yinede

Sana katılıyorum canım sarı sacı kumral yapmaya gitsen bile acmamız sart diyo neye göre kime göre sac zaten acık. Bildikleri iki sey var acmak ve kesmek

Sana katılıyorum canım sarı sacı kumral yapmaya gitsen bile acmamız sart diyo neye göre kime göre sac zaten acık. Bildikleri iki sey var acmak ve kesmek
Kesmek oryal yapmak basit bişey onu bende yaparımm asıl marifet onlar değil canımm.. Müşterinin kafasında kurdugu rengi birebir ona verebilmek ya da müşterisine yakısıp yakısmıcagını düşünerekten hareket etmek. Ama nerdee

Kızlar bu tarz benimdeki ezgi bayların saçı ne renk acaba, sıcak çikolata mı?
Çok taktım bu saç konusuna.

Iki rengi karistiriyormus canım. .loreal çikolata kahvesi ve altın sarısı 1 er tüp. .Bu ikisini yapiyomus. Bende çok beğeniyorum

Back
X