bu tarz insanlardan nasıl kurtulunur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
bana malesef bir kız resmen yapıştı. hep başıma geliyor bu tarz insanlar nasıl çekiyorum ben bunları üstüme anlamıyorum. iyilik yapıyorum güler yüz gösteriyorum derken sürekli bana sen çok iyi birisin iyiki seni tanımışım tarzında konuşuyor ve bunları sürekli söylüyor ama beni çok fena bunaltıyor sürekli peşimde, sürekli arıyor sosyal medyada her yerden ekliyor napıcam kızlar? niyetim sadece yardım etmekti kendini bana çok acındırdı bende tavsiyelerde bulundum derken durum bu hale geldi malesef arkadaşlık yapabileceğim biri değil ama insanları kıramıyorum da yüzüne karşı bişey diyemiyorum

Öyle bir yazmışsınız ki yani... Kız tavsiyelerinizden dolayı sizi samimi bulmuş, yakın olmak istemiş. Şu yazdıklarınızı bilse muhtemelen "dibinizde" olmak istemez. Tavsiye vermeyi bırakırsanız sizinle konuşmaz, sizi çok sevdiğinden değil çıkar ilişkisinden yaklaşıyor o da belli ki.

En güzeli açıkça konuşmak canım bak iyisin hoşsun ama ben seninle çok samimi olmak istemiyorum tarzında bi konuşma yap bi daha aramaz :KK49:

Görmezden gelirseniz bir süre sonra mesajı alacaktır. Çok boğarsa da söyleyin görüşmek istemediğinizi. Aradığında açmayın mesela.

Benim de vardı bir tane öyle tanıdığım. Kız resmen boğuyordu facebook'ta online olduğum saniye mesaj geliyor "cnm nbr" instagram açıyorum "cnm nbr" whatsappta yine "cnm nbr". Her yerdeydi kız resmen. Cevap vermiyordum ya da işim var diye geçiştiriyordum arıyordu cnm evdeysen sana geliyorum işteysen oraya yakınım okuldaysan yarım saate orada olurum falan kaçamıyordum kızdan. En son baktım olmayacak konuştum sıkıyorsun diye. Biraz kalbini kırdım ama ben erkek arkadaşımla bile o kadar görüşmüyorum kendime vakit ayıramıyorum hiç bir şey yapmıyorsun muhabbet edebileceğimiz konu yok hep dedikodu hep dert içim bayılıyor seninle konuşurken temalı bir konuşma yaptım. Daha da konuşmadık. Kafam rahatladı. Kızdan bildirim gördükçe bunalıyordum. O aşamaya kadar sabredip patladım. Belki sizin de patlamanız onun kendine çeki düzen vermesini sağlar. Bazısı ciddi takıntılı oluyor böyle.

yaptığınız çok ayıp bence, üzüldüm kıza iyiliğimi yüzüme sürekli söylemenden rahatsız oluyorum diyebilirsiniz. tam böyle amerikan filmlerindeki havalı kız grubuna kız üye alımını durduran tipler gibi konu açmışsınız : )

İnsanlara iyilik yapinca onlar da minnettar olurlar, tesekkur ederler,ne kadar iyi olduğunuzu söylerler..İyi bir arkadas olabiliceginizi düşünüyor demek ki.
Öyle bir yazmışsınız ki yani... Kız tavsiyelerinizden dolayı sizi samimi bulmuş, yakın olmak istemiş. Şu yazdıklarınızı bilse muhtemelen "dibinizde" olmak istemez. Tavsiye vermeyi bırakırsanız sizinle konuşmaz, sizi çok sevdiğinden değil çıkar ilişkisinden yaklaşıyor o da belli ki.
kesinlikle normal bir teşekkür değil, ses tonu herşeyi farklı. sürekli ne kadar iyi olduğumu, iyi ki benimle tanıştığını söylüyor ve bu sadece sürekli araması ve beni sevmesinden değil ben bri çıkar görüyorum bunda ne biliyim garip bişey bir sinsilik var bu işin içinde

yaptığınız çok ayıp bence, üzüldüm kıza iyiliğimi yüzüme sürekli söylemenden rahatsız oluyorum diyebilirsiniz. tam böyle amerikan filmlerindeki havalı kız grubuna kız üye alımını durduran tipler gibi konu açmışsınız : )
keşke öyle olsam. :D ben biraz safım insanlara hayır diyemiyorum üzülmesin diye uğraşıyorum sonra böyle bir durum ortaya çıkıyor :D bence çıkarcı biri sürekli ne kadar iyi olduğumu söylemesi falan normal değil bir iki üç söylese tamam ama hep söylüyor ya :)

kesinlikle normal bir teşekkür değil, ses tonu herşeyi farklı. sürekli ne kadar iyi olduğumu, iyi ki benimle tanıştığını söylüyor ve bu sadece sürekli araması ve beni sevmesinden değil ben bri çıkar görüyorum bunda ne biliyim garip bişey bir sinsilik var bu işin içinde

Sinsilik mi değil mi bilemem ama evet çıkarı var ben de onu diyorum zaten. Seni çok sevdiğinden değil yani, verdiğin tavsiyeler hoşuna gitmiş (muhtemelen aşk meşk tavsiyesi), hoşlandığı elemanla arası bozuldukça darlayacak birini arıyor. Taktik vermezsen darlamayı da bırakır.

Sinsilik mi değil mi bilemem ama evet çıkarı var ben de onu diyorum zaten. Seni çok sevdiğinden değil yani, verdiğin tavsiyeler hoşuna gitmiş (muhtemelen aşk meşk tavsiyesi), hoşlandığı elemanla arası bozuldukça darlayacak birini arıyor. Taktik vermezsen darlamayı da bırakır.
Ya da yanlış taktikler verirse ömrünün sonuna dek kurtulur :KK53:
Yapmasın tabii böyle bir şey :110:

Mesafeli arkadaşlık daha sağlıklı ilerler.
Çok muhabbet tez ayrılık getırır deyın.
Ben mesafeliyim. Ve böyle daha güzel

Nasıl kurtulabileceginizi bize sormanıza gerek yok ki,bu yazdıklarınızı gösterin birbirinizden kurtulun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X