bu tarz insanlardan nasıl kurtulunur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl kurtulabileceginizi bize sormanıza gerek yok ki,bu yazdıklarınızı gösterin birbirinizden kurtulun.
o kadar kırıcı olamam ki burda düşündüklerimi dobra dobra yazıyorum da bir insan bu kadar kolay kırılmaz diye de düşünüyorum işte kırmadan halledebilir miyim diye düşünmüştüm aslında

Ya konu sahibine yüklenenler olmuş ama kız haklı .
Bazı insanlar gerçekten yapış yapış.
Benim de vardı öyle arkadaşım.
Zırt pırt yazmalar, aramalar, sürekli konuşma isteği.
Bende en sonunda sıktığını söylemiştim kibar bir dille.
Bozuldu kırıldı ama yapacak birşey yok.
Halimden tavrımdan anlamadı bende konuşmayı tercih ettim

bana malesef bir kız resmen yapıştı. hep başıma geliyor bu tarz insanlar nasıl çekiyorum ben bunları üstüme anlamıyorum. iyilik yapıyorum güler yüz gösteriyorum derken sürekli bana sen çok iyi birisin iyiki seni tanımışım tarzında konuşuyor ve bunları sürekli söylüyor ama beni çok fena bunaltıyor sürekli peşimde, sürekli arıyor sosyal medyada her yerden ekliyor napıcam kızlar? niyetim sadece yardım etmekti kendini bana çok acındırdı bende tavsiyelerde bulundum derken durum bu hale geldi malesef arkadaşlık yapabileceğim biri değil ama insanları kıramıyorum da yüzüne karşı bişey diyemiyorum
Acirsan acınacak hale düşersin cokta doğru bi söz senin gibi bende birine yardim cok ettim her konuda sonra bana neler neler yapti hicte demedi kimse yokken bana iyilik yapti diye.bosver yuz verme kendini düşün sanada yazik.emin ol fedakarlik yapinca kimse madalya takmiyor aksine ilk kötülük sana yapılıyor soğuk dur.msjlarina gec karşılık ver görüşme isteklerini reddet zamanla kendine baskasini bulur zaten :ukala:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X