- 19 Eylül 2022
- 286
- 131
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
Sen şeytansın git vs. 9 yaşındaÇocuğunuz kaç yaşında ve babasına içindekileri kustu derken neler dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen şeytansın git vs. 9 yaşındaÇocuğunuz kaç yaşında ve babasına içindekileri kustu derken neler dedi
E tamam o zaman neden hala evlisiniz?O söylediği işler tüm gününü alıyor o yüzden planlayamıyoruz. Hep beraber yapalım dediğimde e ben şuraya gidecektim diyor. Babası ilgisiz evdeyken de tüm gün telefon elinde yatıyor tek dialoğu oğluyla ikaz üzerine
Kaç yıllık evlisiniz? Oğlunuz kaç yaşında? Eşinizin bu tavırları ne zamandır var? İzinden sonra mı böyle oldu?Aynen öyle sözde çoçuğu yüzmeye vs götürecekti. Ama sağlık işi biter bitmez arkadaş olayı çıktı ben de sinemaya getirdim.
Kendi işinde çalışan benim kamuda çalışan o ama ben işimle ilgilenemiyorum telefonda bile konuşamıyorM oğlumla ilgilenmek için. Şimdi sinemadayız diye yazabiliyorum
Çocuğunuzda mutlu değil sizdeSen şeytansın git vs. 9 yaşında
Tek başıma erkek çocuğu büyütmek istemediğim içinE tamam o zaman neden hala evlisiniz?
11.Kaç yıllık evlisiniz? Oğlunuz kaç yaşında? Eşinizin bu tavırları ne zamandır var? İzinden sonra mı böyle oldu?
Eşiniz çocuğa söz verip sonra da yüzmeye götürmüyorsa , dengesiz,ilgisiz şekilde hep böyle davranıyorsa çocuğun da dengesi şaşar. Bu yüzden babasına öfkeli yavrucak. Acilen eşiniz kendisine çekidüzen vermeli. Bu evlilikte mutlu değilsiniz. Eşiniz konuşmanıza rağmen böyle devam ederse boşanmak, böyle mutsuz bir evlilikte olmaktansa sizin ve oğlunuz için çok daha iyidir.Aynen öyle sözde çoçuğu yüzmeye vs götürecekti. Ama sağlık işi biter bitmez arkadaş olayı çıktı ben de sinemaya getirdim.
Kendi işinde çalışan benim kamuda çalışan o ama ben işimle ilgilenemiyorum telefonda bile konuşamıyorM oğlumla ilgilenmek için. Şimdi sinemadayız diye yazabiliyorum
üzüldüm gerçektenSen şeytansın git vs. 9 yaşında
Ben de üzülüyorum ama bunun bana ve oğluma hiç bir faydası yoküzüldüm gerçekten
Mız mız mız işte. Çoğu insan böyle yapıp hayatında hiç risk almadan konfor alanına kıyamadan devam ediyor..Peki burda konu açarak amacınız nedir?
Hayır adamı zaten böyle kabul etmiş bizle plan yapmıyor diye ee amaç ne bizim çocuğuna üzülelim diyemi neymiş babasız erkek çocuğu büyütmek istemiyormuş babası var da sankiMız mız mız işte. Çoğu insan böyle yapıp hayatında hiç risk almadan konfor alanına kıyamadan devam ediyor..
Peki burda konu açarak amacınız nedir?
Hanımefendi allah aşkına ısrarla beni tartışmaya çekmeye çalışıyorsunuz hangi cevapla rahatlayacaksınız onu vereyim. Konuyu gelip sabote etmak nedir. Burda fikir alış verişi yapıyoruz siz benden ne istiyorsunuz. Konunun sizinle ya da benimle ilgisi yok lütfen. İlginizi çekmediyse yazmayın. Canınız tartışma istiyorsa da kişisel hayatınızda yapın konumu rahat bırakınPeki burda konu açarak amacınız nedir?
Zaten şu an tek başınıza büyütüyorsunuz. Oğlunuz tek ebeveyn sizi görüyor gibi bir şey. Belki babasıyla aktivite bile yapmak istemiyor olabilir siz yoksanız.Tek başıma erkek çocuğu büyütmek istemediğim için
Alış veriş yapılacak bir fikir yok ortada bunu sende biliyorsun seninle neden tartışmaya girmeye çalışayım çok daha tartışılacak konular var.Hanımefendi allah aşkına ısrarla beni tartışmaya çekmeye çalışıyorsunuz hangi cevapla rahatlayacaksınız onu vereyim. Konuyu gelip sabote etmak nedir. Burda fikir alış verişi yapıyoruz siz benden ne istiyorsunuz. Konunun sizinle ya da benimle ilgisi yok lütfen. İlginizi çekmediyse yazmayın. Canınız tartışma istiyorsa da kişisel hayatınızda yapın konumu rahat bırakın
Çünkü dedigim gibi bir iyi bir kötü. Ben kimseyi yazmaya zorlamıyorum istemeyen yazmaz aşırı saçma. Uzun yazıyor diye boşanayım mı bu nasıl mantıkO kadar kendınızı ifade etmekte eksiksiniz ki açtığınız konuları gectım şu konunuzda insanlar size uzun uzun yorum yapıp soru soruyor siz kendı kafanızdaki sabit cümleleri tüketip duruyorsunuz . Gidin açtığınız konuları bi okuyun ve neden boşanmıyorum ben die sorun kendınıze cevabı siz bulamazsanız burdaki kimse size yardımcı olamaz. sizin kafa sabit çünkü değişmiyor fikirleriniz
Yok kocanızın sizinle evli olduğundan haberi yok die boşanacaksınız . Burdakiler uzun yazdı die neden boşanasınızÇünkü dedigim gibi bir iyi bir kötü. Ben kimseyi yazmaya zorlamıyorum istemeyen yazmaz aşırı saçma. Uzun yazıyor diye boşanayım mı bu nasıl mantık