Bu tatil kimin

O söylediği işler tüm gününü alıyor o yüzden planlayamıyoruz. Hep beraber yapalım dediğimde e ben şuraya gidecektim diyor. Babası ilgisiz evdeyken de tüm gün telefon elinde yatıyor tek dialoğu oğluyla ikaz üzerine
E tamam o zaman neden hala evlisiniz?

Aynen öyle sözde çoçuğu yüzmeye vs götürecekti. Ama sağlık işi biter bitmez arkadaş olayı çıktı ben de sinemaya getirdim.
Kendi işinde çalışan benim kamuda çalışan o ama ben işimle ilgilenemiyorum telefonda bile konuşamıyorM oğlumla ilgilenmek için. Şimdi sinemadayız diye yazabiliyorum
Kaç yıllık evlisiniz? Oğlunuz kaç yaşında? Eşinizin bu tavırları ne zamandır var? İzinden sonra mı böyle oldu?

Aynen öyle sözde çoçuğu yüzmeye vs götürecekti. Ama sağlık işi biter bitmez arkadaş olayı çıktı ben de sinemaya getirdim.
Kendi işinde çalışan benim kamuda çalışan o ama ben işimle ilgilenemiyorum telefonda bile konuşamıyorM oğlumla ilgilenmek için. Şimdi sinemadayız diye yazabiliyorum
Eşiniz çocuğa söz verip sonra da yüzmeye götürmüyorsa , dengesiz,ilgisiz şekilde hep böyle davranıyorsa çocuğun da dengesi şaşar. Bu yüzden babasına öfkeli yavrucak. Acilen eşiniz kendisine çekidüzen vermeli. Bu evlilikte mutlu değilsiniz. Eşiniz konuşmanıza rağmen böyle devam ederse boşanmak, böyle mutsuz bir evlilikte olmaktansa sizin ve oğlunuz için çok daha iyidir.

Yani aslında cocugu tek başınıza büyütmeye çalisiyorsunuz. Olmadığının farkına varmalı ve babasına istediği gibi öfkesini kusamayacağını tembihlemelisiniz. Babasını degersizleştirmek size bir şey kazandırmaz. Kimse çocugun davranislarinin da sağlıksız olduğunu belirtmemiş. Belki babasina bağırması normalleştirilmiştir. Çocugun iyiliği için bazen her istediği önüne serilmemeli. Lütfen kişisel anlamayın. Uygulamak zorunda değilsiniz ama kendiniz diyorsunuz erkek çocuk zor. iyi kötu Baba figürüne ihtiyaç duyar. Bu Baba ile devam edecekseniz iyi polis kötü polis rollerini almanız lazim.

Mız mız mız işte. Çoğu insan böyle yapıp hayatında hiç risk almadan konfor alanına kıyamadan devam ediyor..
Hayır adamı zaten böyle kabul etmiş bizle plan yapmıyor diye ee amaç ne bizim çocuğuna üzülelim diyemi neymiş babasız erkek çocuğu büyütmek istemiyormuş babası var da sanki

Sizde de hata var. O çocuğu tek büyütmek istemiyorum diyerek şuan babasından nefret eden, belki de ileride onu örnek alacak bir şekilde büyütüyorsunuz. Böyle olunca daha mı iyi oluyor sizce?
Ya boşanıp yolunuza bakacaksınız ya da ev arkadaşı gibi yaşayıp tatil planlarınızı oğlunuz ile yapacaksınız. Eşiniz götürmüyorsa denize siz götürün, turlara katılıp çocuğunuz ile gezin, her güne bir plan yapın vs. Kocanızın kumaşı belli, bu evlilik bitmiş o da belli, adamın ne size ne de çocuğuna ilgisi kalmamış muhtemelen size sevgisi de kalmamış.
Bu arada iletişim en temel şey ama siz ailecek bunu bile yapamıyorsunuz. O yapmıyorsa siz bir plan yapın erkenden "şu gün denize gidiyoruz, bugünde pikniğe gidiyoruz herhangi bir plan yapma, çocuğumuzun beraber vakit geçirmeye ihtiyacı var, bu sekilde seninle sadece didişerek soğuyor" diye anlatmalısınız.

Peki burda konu açarak amacınız nedir?

Peki burda konu açarak amacınız nedir?
Hanımefendi allah aşkına ısrarla beni tartışmaya çekmeye çalışıyorsunuz hangi cevapla rahatlayacaksınız onu vereyim. Konuyu gelip sabote etmak nedir. Burda fikir alış verişi yapıyoruz siz benden ne istiyorsunuz. Konunun sizinle ya da benimle ilgisi yok lütfen. İlginizi çekmediyse yazmayın. Canınız tartışma istiyorsa da kişisel hayatınızda yapın konumu rahat bırakın

Hanımefendi allah aşkına ısrarla beni tartışmaya çekmeye çalışıyorsunuz hangi cevapla rahatlayacaksınız onu vereyim. Konuyu gelip sabote etmak nedir. Burda fikir alış verişi yapıyoruz siz benden ne istiyorsunuz. Konunun sizinle ya da benimle ilgisi yok lütfen. İlginizi çekmediyse yazmayın. Canınız tartışma istiyorsa da kişisel hayatınızda yapın konumu rahat bırakın
Alış veriş yapılacak bir fikir yok ortada bunu sende biliyorsun seninle neden tartışmaya girmeye çalışayım çok daha tartışılacak konular var.

O kadar kendınızı ifade etmekte eksiksiniz ki açtığınız konuları gectım şu konunuzda insanlar size uzun uzun yorum yapıp soru soruyor siz kendı kafanızdaki sabit cümleleri tüketip duruyorsunuz . Gidin açtığınız konuları bi okuyun ve neden boşanmıyorum ben die sorun kendınıze cevabı siz bulamazsanız burdaki kimse size yardımcı olamaz. sizin kafa sabit çünkü değişmiyor fikirleriniz

O kadar kendınızı ifade etmekte eksiksiniz ki açtığınız konuları gectım şu konunuzda insanlar size uzun uzun yorum yapıp soru soruyor siz kendı kafanızdaki sabit cümleleri tüketip duruyorsunuz . Gidin açtığınız konuları bi okuyun ve neden boşanmıyorum ben die sorun kendınıze cevabı siz bulamazsanız burdaki kimse size yardımcı olamaz. sizin kafa sabit çünkü değişmiyor fikirleriniz
Çünkü dedigim gibi bir iyi bir kötü. Ben kimseyi yazmaya zorlamıyorum istemeyen yazmaz aşırı saçma. Uzun yazıyor diye boşanayım mı bu nasıl mantık

Çünkü dedigim gibi bir iyi bir kötü. Ben kimseyi yazmaya zorlamıyorum istemeyen yazmaz aşırı saçma. Uzun yazıyor diye boşanayım mı bu nasıl mantık
Yok kocanızın sizinle evli olduğundan haberi yok die boşanacaksınız . Burdakiler uzun yazdı die neden boşanasınız

Back
X