Bu tatil kimin

Yıllık izinde yapılacak işler, aktiviteler, davet edilecek arkadaşlar hakkında sürekli muhabbet halinde olsanız zorlanmazsınız aslında gerçekten iletişimsizilik yapıyor bunu. Yani buraya gidecektik dediğimde eşim dişçiye gideceğim ben demez mesela çünkü ben bilirim hangi gün dişçiye gideceğini konuşuruz. Bizim doktor kontrolleri olacak mesela tatilde hemde Türkiye’de bebekle ben açık alanda takılacağız onun hastane işi bitince hep birlikte yemek yiyeceğiz veya arkadaşımıza gideceğiz, biliyorum çünkü ben giderim birlikte. Çocukla ayrı olan yapmak yerine bekleyip planları peşpeşe sıralamak baba daha mantıklı geliyor. Onun görmesede olacağı arkadaşlarımla ben buluşurken o kendi arkadaşlarından müsait olanla o saat aralığına plan koyuyor ama bunların hepsi inatlaşmadan iletişin sayesinde. Erkeklerin umutunda bile olmuyor rahatsız olduğunuzun farkında değildir muhtemelen

Hanımefindi oglumla tatile gittik okul kapandığında 1 hafta. Yaz tatili 3 ay benim tatilim yeni başladı. Kışın da gidiyoruz merak etmeyin. Her ay bir yere gidiyoruz ama otelde yaşayamayız değil mi
Ne bu herkes bi ağresif canı sıkılan konuma gelip patlıyor

Hayal kurarak mi bilelim tatile gittiginizi?
Kendiniz demediniz mi sıcak gidemem diye.

Kaç kişi size yardımcı olmaya çalışıp plan yapmadiniz mi diyince ne zaman zaten gitmiştik dediniz?

Size konunuzla bir çok soru soruldu, herkese laf yetistirmekten doğru dürüst tatilin kaç güç olduğunu, kacinin eşinizle ortak tatil olduğunu bile soylemediniz.

Eşinize dolup dolup sinirinizi burada sizi ciddiye alıp cevap verenlerden cikarttiniz.

Eğer agresif bir dil arıyorsanız kendi mesajlarınızı sırayla okumanız kafi, benim yazdiklarim hoşunuza gitmeyince agresif demek de işinize geliyor olabilir tabii.

Sizin bu sert iletişim dilinizi buraya tasiyarak hem çözüm arıyorum diyip hem de herkesi susturmaya çalışmaniz, ve günlük hayatta kuramadiginiz iletişimi burada insanları bastırarak kurmaya çalışmanız bana fazla.

Size kolay gelsin

Burda 3 satırla kimsenin hayatınının tümünü bilemezsiniz. Ben avukatım dosyanın tamamını görmeden yorum bile yapamam. Siz boşadınız terapiye gönderdiniz
Bakın başlık ne? Tatil kimin? Ne yapılmalı böyle bid durum karşısında soru bu
Dosya görmek ne alaka? Herkes herkesin mesleğine göre mi yorum yapacak? 2 çocuğum var ve bir çocuğun davranışı üzerine empati yapabiliyorum. Biz sadece ebeveyniz, çocuklarımız hastalanınca fiziksel psikolojik sorunları olduğunda çözemeyiz değil mi? Baş edemediğimiz şeyler için bu konuda eğitim görmüş kişilerden yardım isteriz. Eşim sizinki gibi olsa elbet boşardım ama gıdasından eğitimine her şeyde ilgilidir hatta bazı konularda benden öndedir. Çocuğum için kimseden ilgi dilenmem öz babaları bile olsa. İlgilenmeyen, babalık yapmayan kocalık da yapmasın defolsun gitsin. 11 yaşındaki çocuğuma sinir krizi geçirten adamı tutmam evde. Bunun için müvekkil dosyalarını görmem gerekmiyor.

Sorun çözmek boşanmak mı :))))
Çok yaratıçısınız hiç kimsenin aklına gelmezdi
neden bu kadar öfkelisiniz sakin olun tanımadığınız birinin konusu bu.
Sorun çözmek iki kişi isterse olabilecek bir şey.

9 yaşındaki çocuk babadan ne gördüyse adama şeytansın diyor.

Siz de babasız çocuk büyütmek istemiyorum bahanesi arkasına sığınıyorsunuz avukat bir anne olarak.

Ev temizleyerek boşanmayı göze alan kadınları alnından öpüyorum.

Burda 3 satırla kimsenin hayatınının tümünü bilemezsiniz. Ben avukatım dosyanın tamamını görmeden yorum bile yapamam. Siz boşadınız terapiye gönderdiniz
Bakın başlık ne? Tatil kimin? Ne yapılmalı böyle bid durum karşısında soru bu
3 satır değil ki tüm evliliği baştan sona konularda anlattınız.

eşim beni ev arkadaşı gibi görüyor cinsellik yok vb tarzı şeyler yazan sizsiniz konu sahibi. evliliğinizden siz memnun değilsiniz. yoksa bize ne? biz de sizin anlattığınız kadarıyla yorum yapıyoruz. aklın yolu bir çünkü. eşiniz sizi önemsemiyor. kafasına göre bekar gibi yaşıyor falan...

Bence eşinize direkt oğlunuza bırakın ve evden çıkın.
Hadı siz bugün baba oğul günü yapın ben de anne zamanı diyip fırlayın evden.
Başka türlüsünü hak etmiyor bu insan çünkü.

Dün 2 dakika yalnız bıraktım kıyamet koptu oğlum sinir krizi geçirdi babasına bütün öfkesini kustu. Tabii eşim de sakin kalamadı o da ona bağırıyordu.
Bunu görmediniz mi, çocuk şeytan demiş babasına. Bir günlük bir şey değil bu, çocuk birikmiş patlamış artık.

Bugün tam da bu dediğinizi yaptım. Akşama kadar da yokum. Baba oğul kalsınlar bakalım.
Haftaya da tekrar bir tatil programı yaptım. Oğlum ve eşimle..Burada söylenenin aksine burada konuşulanları tabii ki önemsiyorum. Önemsemesem niye konu açayım o kadar işimin arasında. Ama bazen çözmek anlamaya yetmiyor. Boşanmak da sadece cesaretle açıklanabilecek bir mesele değil. Herkesin dinamikleri farklıdır. Ben kimseye boşan diyemem mesela.

Back
X