Bu tatil kimin

Boşanayım mı diye konu açmadım. Spesifik bir şey sordum. Boşanacak olsam sormam zaten gereğini yapanım. Ben burda çözüm arıyorum.
Çözüm yok işte burdakiler sizin kocanıza ne yapabılır ? Sizin elinizin altında 11 sene de bi düzen tutturamamıssınız çocuğu bile hasta etmiş daha ne olsun istiyorsunuz

Tek başıma erkek çocuğu büyütmek istemediğim için
Yapmayın yahu.
Eşinizin oğlunuza ne faydası var?
Çocuk aynı evin içinde var olan babanın yokluğunu çekip, sinir krizi geçiriyor.
Sizse bahane olarak tek başına çocuk büyütmek istemiyorum diyorsunuz.
Eşinizin sorunu sadece sizinle olup, oğlunuza cidden babalık yapsa bu dediğinizi tutulur bir yanı olabilir ama sizde öyle bir durum yok.

Eski konularınıza baktım sizin bu evlilik çok önceden sarsılmış, eşiniz bencil birisi. Belki de sizi aldatıyor. Evli , eş ya da baba gibi davranmıyor hiç .

Atar gider yapmak için mi konu açtınız? Erkek çocuğu babasız mı büyüteyimmiş. Canlı kanlı baba olduğu halde babasız büyüyor değil mi? Ne çocuk büyütmekten eğitmekten haberiniz var ne de sorun çözme kapasiteniz. 11 yaşında babasından nefret eden bir çocuk ve çocuğu yokmuş gibi davranan bir baba var ortada. Çocuğun sevgi ilgi sorununu çözmediğiniz için sizden de nefret edecek. Ergenlik başlamış, otoriteye isyan çağı gelmiş, bol bol kavga edersiniz ergen çocuğunuzla. Geçici sorunları kalıcı travmaya çevirin ama yeter ki konfor alanınızdan çıkmayın. Çocuklar düzen tertip devamlılık ister, söz verdiysen tutacaksın ya da niye tutamadığını açıklayacaksın. Bir gün dişçiye git bir gün arkadaşlarınla buluş ama bir gün de çocuğunu yüzmeye götür. Olmuyorsa olmuyor niye zorluyorsunuz, bari çocuğa bunları yaşatmayın. Eski konularınız yazılmış, büyük ihtimal adam her gün dışarıda gününü gün ediyor.

Atar gider yapmak için mi konu açtınız? Erkek çocuğu babasız mı büyüteyimmiş. Canlı kanlı baba olduğu halde babasız büyüyor değil mi? Ne çocuk büyütmekten eğitmekten haberiniz var ne de sorun çözme kapasiteniz. 11 yaşında babasından nefret eden bir çocuk ve çocuğu yokmuş gibi davranan bir baba var ortada. Çocuğun sevgi ilgi sorununu çözmediğiniz için sizden de nefret edecek. Ergenlik başlamış, otoriteye isyan çağı gelmiş, bol bol kavga edersiniz ergen çocuğunuzla. Geçici sorunları kalıcı travmaya çevirin ama yeter ki konfor alanınızdan çıkmayın. Çocuklar düzen tertip devamlılık ister, söz verdiysen tutacaksın ya da niye tutamadığını açıklayacaksın. Bir gün dişçiye git bir gün arkadaşlarınla buluş ama bir gün de çocuğunu yüzmeye götür. Olmuyorsa olmuyor niye zorluyorsunuz, bari çocuğa bunları yaşatmayın. Eski konularınız yazılmış, büyük ihtimal adam her gün dışarıda gününü gün ediyor.
Sorun çözmek boşanmak mı :))))
Çok yaratıçısınız hiç kimsenin aklına gelmezdi
neden bu kadar öfkelisiniz sakin olun tanımadığınız birinin konusu bu.

Evlılıkte bız olamamıssınız. Kocanızla ılsetısım problemınızı cozun. Bır sorun varsa ona soyleyın. Oglunuz bunu fark etmıs olacak kı babasına ofkelı davranıyor. Kafada kurmakla sorunlar cozulmez

ben bu evde karnım doysun, sen beni geçindir diye yaşamıyorum, çocuğumun ve benim bu evde bir erkek bir baba bulunduğunu görmeye ihtiyacımız var, yoksa pazara gidip alışveriş yapmak fatura ödemek iş değil benim için, hani bunları yapınca bir iş başarmış görevini tamamlamış olmuyorsun… Akşam çocuk yatınca bunları dimdik söyleyin.

Sorun çözmek boşanmak mı :))))
Çok yaratıçısınız hiç kimsenin aklına gelmezdi
neden bu kadar öfkelisiniz sakin olun tanımadığınız birinin konusu bu.
Çocuk ziyan edenlere tahammül edemiyorum diyelim. Kendi konforu, düzeni, alışkanlığı bozulmasın diye çocuğun hislerini duygularını önemsemeyenlere öfkeliyim.
Dün 2 dakika yalnız bıraktım kıyamet koptu oğlum sinir krizi geçirdi babasına bütün öfkesini kustu.
Çocuk ne kadar dolmuş üzülmüş, ihmal edildiğini hissetmiş ki sinir krizi geçirmiş. Doğurduğunuz çocuğu gerekirse babasından bile koruyacaksınız. Kendi kendine birden sevgi dolu mu olacak, babasını gördüğüne sevinecek mi, her şey yoluna girecek mi sizce? O kriz ortamını bile yönetememişsiniz, ne adam dinlemiş sizi ne çocuk. Babasının size de bağırdığını ve hiç bir şey yapamadığınızı görünce daha da çaresiz hissetmiştir. Baba - çocuk bağı ya inceldiği yerden kopacak ya da siz ergen psikoloğundan yardım alacaksınız. Sadece çocuğunuz değil anne-baba siz de katılacaksınız bu terapiye.

Çözüm bulmak için konu açtım diyorsunuz, kocanizin da babalık vasiflarinin cogundan yoksun olduğu ortada ve bu konuda burda kim ne yapabilir ki. Zaten bence iki taraflı da iletişim sorunu var.

Ama bütün suç kocanizda değil ki sizde de var.

Çocuk için bir gün önceden gün planlama yok,

Kazandığınız para, birikimleriniz pahalı arabanız ve her şeyi anlatıyorsunuz ama çocukla en ufak bir tatil planı yok,

Çocuğun okul tatili de ziyan oluyor yazık. Durumunuz olmasa elbette bişey denemez ama madem durumunuz da var çocuğunuzla başbaşa planlar yapın siz önce de, ondan sonra eşinizin size katılması kalsın.
Çocugun ortam degisikligine ve rahatlamaya ihtiyacı var
ama Yazin sıcak, kışın soğuk, baharda okul var. Var da var.

Çözüm bulmak için konu açtım diyorsunuz, kocanizin da babalık vasiflarinin cogundan yoksun olduğu ortada ve bu konuda burda kim ne yapabilir ki. Zaten bence iki taraflı da iletişim sorunu var.

Ama bütün suç kocanizda değil ki sizde de var.

Çocuk için bir gün önceden gün planlama yok,

Kazandığınız para, birikimleriniz pahalı arabanız ve her şeyi anlatıyorsunuz ama çocukla en ufak bir tatil planı yok,

Çocuğun okul tatili de ziyan oluyor yazık. Durumunuz olmasa elbette bişey denemez ama madem durumunuz da var çocuğunuzla başbaşa planlar yapın siz önce de, ondan sonra eşinizin size katılması kalsın.
Çocugun ortam degisikligine ve rahatlamaya ihtiyacı var
ama Yazin sıcak, kışın soğuk, baharda okul var. Var da var.
Hanımefindi oglumla tatile gittik okul kapandığında 1 hafta. Yaz tatili 3 ay benim tatilim yeni başladı. Kışın da gidiyoruz merak etmeyin. Her ay bir yere gidiyoruz ama otelde yaşayamayız değil mi
Ne bu herkes bi ağresif canı sıkılan konuma gelip patlıyor

Tek başına çocuk büyütmeyi göze alamayan çocuk yapmasın ayrıca

Erkek tek büyümez kız büyümez kim büyür hamster alın bari boşanıp büyütürsünüz belki

Çocuk ziyan edenlere tahammül edemiyorum diyelim. Kendi konforu, düzeni, alışkanlığı bozulmasın diye çocuğun hislerini duygularını önemsemeyenlere öfkeliyim.

Çocuk ne kadar dolmuş üzülmüş, ihmal edildiğini hissetmiş ki sinir krizi geçirmiş. Doğurduğunuz çocuğu gerekirse babasından bile koruyacaksınız. Kendi kendine birden sevgi dolu mu olacak, babasını gördüğüne sevinecek mi, her şey yoluna girecek mi sizce? O kriz ortamını bile yönetememişsiniz, ne adam dinlemiş sizi ne çocuk. Babasının size de bağırdığını ve hiç bir şey yapamadığınızı görünce daha da çaresiz hissetmiştir. Baba - çocuk bağı ya inceldiği yerden kopacak ya da siz ergen psikoloğundan yardım alacaksınız. Sadece çocuğunuz değil anne-baba siz de katılacaksınız bu terapiye.
Burda 3 satırla kimsenin hayatınının tümünü bilemezsiniz. Ben avukatım dosyanın tamamını görmeden yorum bile yapamam. Siz boşadınız terapiye gönderdiniz
Bakın başlık ne? Tatil kimin? Ne yapılmalı böyle bid durum karşısında soru bu

Burda 3 satırla kimsenin hayatınının tümünü bilemezsiniz. Ben avukatım dosyanın tamamını görmeden yorum bile yapamam. Siz boşadınız terapiye gönderdiniz
Bakın başlık ne? Tatil kimin? Ne yapılmalı böyle bid durum karşısında soru bu
İnsanlar size diyor ki, semptomları geçici olarak iyileştirmek için konu acmissiniz ama sizin hastaliginizin çözümü baska.
Soruya gelince, tatil belli ki eşinizin.

Back
X