- 13 Haziran 2017
- 123
- -9
- 48
- Konu Sahibi What goes around
-
Canıma susadıysam evetMerhabalar, gittiğiniz bir evde soğuk bir tavırla karşılnıp, bir HOŞ GELDİN demese bir daha o eve gider misiniz?
Not : arada sorun yok gerçekten de. Tamamen dengesizlik ve yok saymak için. Ve gitmek zorundasınız buraya.
Yanındaki adama göre tavır alan birisi maalesef bunu yapan. Bikç kez görmez geldim ama devam ettiriyor. Artık içimden gelmiyor.
Ne yapmalıyım
Evime geldiğinde evet yapıcam. Çünkü hakkediyorSiz de onu görmezden gelin
Gitmek zorundaysanız mecbur gideceksiniz ama bana öyle yapanın ben de suratına bakmam. Tabiki imkan varsa öncelik gitmemektirMerhabalar, gittiğiniz bir evde soğuk bir tavırla karşılnıp, bir HOŞ GELDİN demese bir daha o eve gider misiniz?
Not : arada sorun yok gerçekten de. Tamamen dengesizlik ve yok saymak için. Ve gitmek zorundasınız buraya.
Yanındaki adama göre tavır alan birisi maalesef bunu yapan. Bikç kez görmez geldim ama devam ettiriyor. Artık içimden gelmiyor.
Ne yapmalıyım
Öyle yaptım ben de dönüp bakmadım zaten. Ama canım sıkıldı tabi bu dengesiz muameleyi haketmediğim içinGitmek zorundaysanız mecbur gideceksiniz ama bana öyle yapanın ben de suratına bakmam. Tabiki imkan varsa öncelik gitmemektir
Tavır adeta 'off niye geldi bu' diyor. Elbette gidilmez.Merhabalar, gittiğiniz bir evde soğuk bir tavırla karşılnıp, bir HOŞ GELDİN demese bir daha o eve gider misiniz?
Ne yapmalıyım
bir daha gitmezdimMerhabalar, gittiğiniz bir evde soğuk bir tavırla karşılnıp, bir HOŞ GELDİN demese bir daha o eve gider misiniz?
Ne yapmalıyım
asla gitmem. "hayırdır" diye sormaya bile tenezzül etmem.Merhabalar, gittiğiniz bir evde soğuk bir tavırla karşılnıp, bir HOŞ GELDİN demese bir daha o eve gider misiniz?
Ne yapmalıyım
KayınailesiBoyle yapan birine neden gitmek zorundasiniz onu anlamadim.
Esim giderse gitsin. Ben uzak dururum boyle bir tavir karsisinda. Bu kisi esinin de ailesi olsa kendi ailem de olsa.... cenaze, hastalik gibi bir durum olursa sadece insa lik namina gider yarim saat durur gelirdim. Onun disinda istenmedigim yere zorla gitmezdim. Esim ailesine giderse gitsin ama belli ki ben istenmiyorum der gitmezdim.Kayınailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?