Bu tavra karşı?

What goes around

Kalpler Allah'ın elindedir..
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
123
-9
48
Merhabalar, gittiğiniz bir evde soğuk bir tavırla karşılnıp, bir HOŞ GELDİN demese bir daha o eve gider misiniz?
Not : arada sorun yok gerçekten de. Tamamen dengesizlik ve yok saymak için. Ve gitmek zorundasınız buraya.
Yanındaki adama göre tavır alan birisi maalesef bunu yapan. Bikç kez görmez geldim ama devam ettiriyor. Artık içimden gelmiyor.
Ne yapmalıyım

Canıma susadıysam evet
Ama hayır

Gitmek zorundaysanız mecbur gideceksiniz ama bana öyle yapanın ben de suratına bakmam. Tabiki imkan varsa öncelik gitmemektir

Tavır adeta 'off niye geldi bu' diyor. Elbette gidilmez.
O kişi evime geldiğinde de aynı tavrı sergilemek yerine, yaptıklarını yüzüne vurur ve evine bir daha girmeyeceğimi söylerim.

bir daha gitmezdim

asla gitmem. "hayırdır" diye sormaya bile tenezzül etmem.

Esim giderse gitsin. Ben uzak dururum boyle bir tavir karsisinda. Bu kisi esinin de ailesi olsa kendi ailem de olsa.... cenaze, hastalik gibi bir durum olursa sadece insa lik namina gider yarim saat durur gelirdim. Onun disinda istenmedigim yere zorla gitmezdim. Esim ailesine giderse gitsin ama belli ki ben istenmiyorum der gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…