• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu tavrının nedeni ne olabilir?

slnkcker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
98
8
8
29
Benim sosyal medyadan konuştuğum biri vardı 3 ay falan konuştuk bu bana bana ilgisi olduğunu söylüyordu , benimle ilgili her şeyi merak ediyordu falan. Neyse ben bir ara sinirlendim buna ve çıkardım takipten bu benim çıkarmadı benim takipçilerimden de çıkardım ve bu bana hiç sormadı neden çıkardın, noldu falan diye o kadar sana karşı ilgim var daha neler neler diyen kişi. Çok şaşırmıştım.Bir ara beni bir numara aradı birkaç kere cevap vermedi sonra benim aklıma bunun arama ihtimali geldi sordum kendisine hayır ben sapık mıyım asla öyle bir insan değilim falan dedi. Veee bunu dedikten sonra haydi selametle dedi bana. Sizce neden bu tavrı ? Baştan beri söylediği şeyler yalan mıydı acaba? Ama bana olan ilgisini hissettim her şeyimi merak edip araştırmıştı beni baya biliyordu her şeyimi

Niye normal insan gorunce şaşiriyorsunuz ki? Sizinle ilgilendi diye yapişip kalmasi, israr etmesi mi lazim neden sildinn beni sillmeee silan diye. 😬

Hani bir gecmisiniz vs olsa o zaman belki merak edip dönüp sorardi en azindan nedenini bilmek için ama kac gunluk insansiniz sonuçta, sadece sosyal medyadan, niye ugraşsin?

Ayrica sosyal medyadaki erkeklerin cogu her kiza geberir ölür biter iltifatlar bilmem neler cok kapilmayin.

Benim sosyal medyadan konuştuğum biri vardı 3 ay falan konuştuk bu bana bana ilgisi olduğunu söylüyordu , benimle ilgili her şeyi merak ediyordu falan. Neyse ben bir ara sinirlendim buna ve çıkardım takipten bu benim çıkarmadı benim takipçilerimden de çıkardım ve bu bana hiç sormadı neden çıkardın, noldu falan diye o kadar sana karşı ilgim var daha neler neler diyen kişi. Çok şaşırmıştım.Bir ara beni bir numara aradı birkaç kere cevap vermedi sonra benim aklıma bunun arama ihtimali geldi sordum kendisine hayır ben sapık mıyım asla öyle bir insan değilim falan dedi. Veee bunu dedikten sonra haydi selametle dedi bana. Sizce neden bu tavrı ? Baştan beri söylediği şeyler yalan mıydı acaba? Ama bana olan ilgisini hissettim her şeyimi merak edip araştırmıştı beni baya biliyordu her şeyimi

Ne yapmasını beklediğinizi anlamadım.
Bu kişi ilgisini göstermiş siz ergen gibi kızgınlıkla sosyal medya hesaplarından silmişsiniz. Adam her gururlu erkeğin yapacağı şeyi yapıp arkasını dönüp gitmiş. Olması gereken bu değil mi?

Napmasını bekliyordunuz ki ergen ergen hareketlere girmeyin bir dahaki sefere. Sizi tanımak için sorular sormuş alt tarafı

Peşinden koşsun diye taktik yapmışsın, ters tepmiş :KK53:
Sormaz tabii, neden sorsun? Gıcık olmuştur, muhatap olup uzatmak istememiştir. İlgisi var diye, erkek diye her ergen davranışı, kabalığı yutmak zorunda mı? İlgisi vardır ama kendine de saygısı vardır, sen böyle davranınca ilgisi bitmiş de olabilir ayrıca, ebedî aşk sözü vermemiş, bi şey yaşanmamış etmemiş.

Ne istiyorsun peşinden mi koşsun tanı tanimak istems merak etmiş sizde büyük ihtimalle saçma bir sebeple sildiniz çoluk çocukla uğraşamam demiştir

Adama yani 'bu' ya bu kadar takıntılı olmayın 5 gün arayla aynı derdi açmayın ordan devam edin. Adam yoklamış bırakmış bu kadar. Gül mu döksün yollarına?

Back
X