Anti-Aging Bu tavsiyemi es geçmeyin kızlar çok sağlam ürünler.

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

OrkideGelinlik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
8
1
0
35
İstanbul
Merhaba kızlar bir firmanın güzellik firmaları dışında satışı olmayan ürünlerini satan bir yer buldum. Tam merdivewn altı :46:

Bu firmanın mallarını satıyorlar ve çok ama çok sağlam ürünler hydro gel mask var offf diyorum resmen annemi baştan yarattı.

....
Alabileceginiz yer fatih te telefonu ...telefonu benden aldıgınızı söylemeyin. :34: Üniversitede arkadaşımdan aldım diyin telefonu , oğlu orda okuyorsanırsam firma sahibinin zaten fiyatlar acayip ucuz dışarıya göre hemen veriyorlar

Offf bugün çok sağlam taVsiyeler attım havayamı girdim ne :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar bir firmanın güzellik firmaları dışında satışı olmayan ürünlerini satan bir yer buldum. Tam merdivewn altı :46:

Bu firmanın mallarını satıyorlar ve çok ama çok sağlam ürünler hydro gel mask var offf diyorum resmen annemi baştan yarattı.

....
Alabileceginiz yer fatih te telefonu ...telefonu benden aldıgınızı söylemeyin. :34: Üniversitede arkadaşımdan aldım diyin telefonu , oğlu orda okuyorsanırsam firma sahibinin zaten fiyatlar acayip ucuz dışarıya göre hemen veriyorlar

ben de fatihteyim nasıl ulaşabilirim

Merhaba kızlar bir firmanın güzellik firmaları dışında satışı olmayan ürünlerini satan bir yer buldum. Tam merdivewn altı :KK9:

....
Alabileceginiz yer fatih te telefonu ...telefonu benden aldıgınızı söylemeyin. :KK34: Üniversitede arkadaşımdan aldım diyin telefonu , oğlu orda okuyorsanırsam firma sahibinin zaten fiyatlar acayip ucuz dışarıya göre hemen veriyorlar

Telefonunu ben de istiyorummmmmm. Fatihdeki adamin

Back
X