Bu temizlik mopu harika birşey

BenTulis

KURŞUN KALEM
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
719
6
Kızlar TV lerde dönüp duran reklamlarını görmüşsünüzdür,geçenlerde Migrosta rastladım ve fiyatı da hiç öyle TV deki gibi uçuk değil,11 ya da 12 YTL falandı.Hemen aldım.Ayrıca Metro marketlerde,Kiler,Tansaş ve yapı marketlerde de rahatlıkla bulunabiliyor.
Aşağıdaki resimde paspasın rengi mor ama bizim marketlerimizide satılanlar mavi oluyor.Eminim ki çoğunuz da kullanmışsınızdır,şiddetle tavsiye ederim.Düz zeminlerde hiç bir özel temizlik maddesine gerek kalmadan sade suyla,tozun zerresini bırakmadan temizliyor ve kova yapıp içinde yıkama gerektirmiyor,çeşmenin önünde bir kez sudan geçirmek yeterli.Yere dökülen sıvıyı bile anında emerek kupkuru yapıyor.Ayrıca banyo ve mutfaktaki duvar seramiklerini de tek hareketle pırıl pırıl siliyor.Mutlaka deneyin.

sweepnmopiy0.jpg
 
daha önce de bununla ilgili yazılmıştı biyerlerde bazı arkadaşlar bu ucuz olanının hiç işe yaramadığını TVdekinin iyi olduğunu yazmışlar ben de netten bakmıştım 67 ytl falandı :bbo: öylece kalmıştı ben de bundan alıyım bari
 
bende alsammı diye düşündümde karar veremedim alışmışım ya püskül püskül yerleri silemeye
 
ben 2 yıldır kullanıyorum cok memnunum ama tek sıkayetım camasır suyu ıle sılınce cabuk eskıyor bende 8 ytl ye almıstım
 
:teytey:Siteye bugün üye oldum,yaklaşık 4 aydan beri takip ediyorum forumu.Sizlerle yazışabileceğim için çok mutluyum.

Moplardan bende marketlerde gördüm,acaba yerdeki kıl tüy vs de alıyormu.Alıyorsa bunları paspastan temizlemek nasıl oluyor?
 
Ben tv de gormustum ama cok inanmamistim...Birdaha dusunucem bunu...CADIARZU CADIARZU
 
:teytey:Siteye bugün üye oldum,yaklaşık 4 aydan beri takip ediyorum forumu.Sizlerle yazışabileceğim için çok mutluyum.

Moplardan bende marketlerde gördüm,acaba yerdeki kıl tüy vs de alıyormu.Alıyorsa bunları paspastan temizlemek nasıl oluyor?

evet her türlü kıl tüy vs alıyo:1rolleyes:
 
Kullanma talimatında çamaşır suyu ile temas ettirilmemesi öneriliyor zaten.Kullandıkça rengi açılıyor ama özel süngerinin kendine has bir durumu bu.Yıpranması oldukça geç sürüyor ama uçlarının yedekleri de heryerde satılıyor.Yerdeki tüyleri de alıyor mu diyen arkadaşıma da şunu diyeyim,kuaförüme tavsiye ettim yerdeki kıl artıklarını falan temizlesin diye,büyük boylarından almiş iki tane,bana teşekkür etti.Kılın tüyün zerresini bırakmadan alıyormuş...paspası suyun altına tuttuğunuz anda yapışmış her türlü şey akıp gidiyor.
 
ay sağolun kızlar valla ben de alcam hemen ucuz olanları iyi değil mi diye korkmuştum ama hepiniz memnunsunuz deniyelim bakalım :)
 
Ya ben epey aradım bu aleti ama bulamadım.:sm_confused:

Gima yakında yok, özel olarak onun için gidemedim de
 
bu ürünü bende kullanıyorum.Harika !üstelik zemini süpürmeye bile gerk kalmadan kılları falan temizliyor.
 
tulişcim eşime inattan kastım,bana yerdeki suyu alıyo sadece deyip geçiştirdi,i
ncelememe bile izin vermedi,zaten bende ona şu bausehouse sensiz bi
gelmem lazım dedim..yalnız bigideyim,bu dediğinden alcam maviydi ordakide..
kaç para acep.bu günlük yer silmesi içinde oluyomu,bana o açıdan lazım asıl..

Heros'um günlük kullanabilirsin,eşinin dediği gibi suyu da emiyor,yıkayıp sıktığın zaman yerdeki kırıntıları da tüyleri de kılları da alıyor.Ben temizlik yaparken deterjanlı suyla kova hazırlamıyorum artık.Yer temizleme deterjanımı fısfıslı bir kutuya koydum.Sileceğim yerlere şöyle bir fıslatıyorum,sonra bir güzel paspası geçiriyorum.Pırıl pırıl.Her tür zeminde,ister seramik,ister ahşap,ister laminant,mükemmel sonuç veriyor.Fiyatı da nalburlarda 9 ytl ye gördüm,marketten 10-12 YTL arası bir şeydi aldğımda tam hatırlamıyorum.

Yanlız bir özelliği var ileri geri hareket ettiremiyorsun, süngerinin yapısından heralde,sadece tek yönlü harekette çok çabuk bitiyor işin yani kendine doğru çek paspası,hani yerdeki suyu çekçek ile alır gibi.
 
ben de kullanıyorum
ama ileri doğru iterken çok güç oluyor
çekerken kolay, gerçekten de kıl tüy kırıntı herşeyi topluyor
 
ewet bu mop harika bişey:)
ben 1 yıl önce keşfetttim evim komple koyu renk parke bir tane iz bilekalmıyo
normal viledayla silince sulu kalıyodu yerler ve su izleri çıkıyodu
üzerinden birde kuru paspasla geçmem gerekiyordu
ama bu mop çok kullanışlı kendi kendine süngerdeki bütün suyu sıkıyor sadece silinebilecek kadar ıslaklıkta bırkaıyor.
çok kullanışlı kalebodurlarıda çok güsel temisliyo tavsiye ederimm
 
Allah allah durup dururken masraf çıkartıyorsunuz ya.

Bakın şimdi, çok övdünüz bende yarın alayım bir deneyim bakalım özendirdiniz beni ya sonucu da sizinle paylaşayım.

Evde büyük temizliğe kalkıştım da o yüzden bu konu ile ilgili tüm yazıları okuyorum.
 
Kızlar dururken masraf çıkarıyorsunuz, almam gerek benimde çünkü viladadan memnun değilim. Ben bu aleti tv dışında her yerde görüyorum ama almaya cesaret edemiyordum. Çünkü ben biraz canıma kast eden bir karıyım. Yerleri eski usul diz üstü çöke çöke silen biri olaraktan acaba temiz silermi diye endişem vardı. Hoş ben viladayıda kullanmam eşimin gördüğü yerde kullanırım, çünkü kızıyor yerlerde sürüne sürüne evmi silinir diye. İnşallah bu alet beni yerlerde sürünmekten kurtarır.Hadi bakalım deneyeyim sizlerle paylaşırım.
 
Ben dün koç-taş tan aldım yedeği ile 9,9 ytl ye bugün kullanıcam sonucu size yazarım. şimdi kalkıyurum evde büyüük temizlik var dolap falan filan tüller herşey şıkır ve gıcır olacak inşallah akşama görüşürüz hanımlar bye.
 
X