Bu terbiyesizlik değil de nedir ?

Şu anda yas sürecinde olduğu için öyle düşünüyor
Ama çocuğunun geleceği için almak zorunda

Arkadaşım ben onlara bunu düşündürtecek ne yaptım acaba diyo konusurken
Kız 23 yasında diye sen daha evlenirsin diyorlarmış
Hayır ileride evlenedebilir ama şimdiden bunu düşünmek niye
Arkadasıma gaz verir gibi olmak istemedim zaten çok üzgündü
Senin hakkın vs.dedim ama annesi de öyle diyomuş ama almıyo işte onlardan

Amin
Evet çok genç , bi oğluyla koskoca hayatta yalnız kaldı
Karsı taraf o kadar vicdansız çıktı ki
Ben de kendim kendime onlar ev alır orda oturur diyordum ne evi daha elindeki avcundakini almışlar

Aileye bak ya. Paragöz
Hala da aslında çok iyi insanlar diyo arkadasım
Annesi oğlunu da doldururlar yarın öbür gün sana karsı
Görüştürme diyomuş
Şimdiden evlenirsin falan dedikleri için
Onlar noterde kağıt bile imzalattırmşlar arkadasıma haftada 2 gün görmek için
Madem bu kadar torununuza düşkünsünüz hiç mi utanmıyosunuz onun geleceğiyle oymaya
Çok eminim bekar kaynı var bilezikleeri onun için aldılar bnce

Arkadaşınız ailesi ile yaşasa bebek büyüyene kadar sonra iş bulup ayrı eve çıksa ancak o zaman güçlü olacak ve hissedecek gibi görünüyor.
Ben bu evden bir kere çıktım dönünce eskisi gibi olmuyo diyo
Aslında orda iyi görünüyo ama kendi ayaklarımın üzernde düzen kurmam lazım diyo

Bence de onun için tamamen. Allah sorar ama bunu. Bugün değil, yarın, yarından da yakın

Çok sağolun, diyorum ya sözde torunları için ölü bitiyorlar
Ev alacakları durumu yokmuş arkadasım öyle diyo bankadan gelen paralarla birlikte bilezikleri versler arkadasım zaten ev alıp oğlunun üstüne yapacak babasından emanet diye
Ama onlar öyle düşünmedikleri için

Bilezikleri alsın oğlunun üzerine ev alsın kimsede bişey diyemez ozaman aile belliki çirkef herşey tazeyken elimizdeki para değersizleşmesin çocuğun hayatını kurtaralım deyip hiç kavgalara bulaşmadan evladı için aklını kullansın yazıklar olsun öyle aile de evlatlarını kaybetmişler hala akıllanmamışlar arkadaşınız şimdilik alttan alsın sonrada bütün bağlarını koparsın bu insanlar asla maddi manevi destek olmazlar belli

Yazdıkların için tesekkür ederim
Arkadasım zaten küs değil onlarla konusup görüşüyor
Ama o kadar lafın üstüne ne kadar samimi olunur orası şüpheli
Görümcesi için çok iyi kadın diyodu önce o demiş elin adamlarıyla yersin paraları diye
Sonra görümcesi İstanbul'a dönerken sarılmış sen bu evden çıktın diye sanma ki bu ailenin kızı değilsin burası senin de evin demiş
İlk diyeceğini en son demiş
Arkadasım kışın yanına gderim belki İstanbul'a diyo
Arkadasım bileziklerin derdinde değil zaten ama diğerleri o kadar düşüncesiz ki torunları için birşey yapmak isteyeceklerini sanmıyorum

Zaten karakerli birşey olsalar kiza ağız bile actirmazlar. Kardesim babam vefat edince tüm hakkini bana verdi istemiyorum diye. Satiş söz konusu olduğunda o parayi cocuklarinin üstüne yatircam. Ölürsem eşime dedim yap diye. Bu dunyanin öbur tarafida var. Nasil ölünce evlatlarının yüzüne bakacak bu adi insanlar. Karsilarina cikip hesap sormaz mı ya.

Almıyor işte bende çok üstüne gitmek istemedim annesi de al diyomuş ama onları da dinlemiyo
Ben ailenin derdini anladım ama bekar bi oğulları daha var bence onun için bilezkleri aldılar ya ev eşyaların ya bilezikler deme sebepleri de ev esyasını da o çocuğa vereceklerdi ileri de
Aç açık kaldılar sanki
Ama arkadasım bunları görmyo dedim böyle böyle yapacaklar bence diye Allah sorsun hesabını diyo

Görümcenin tutarsız davranışı da bana yas döneminde olduğunu düşündürüyor. Kimse böyle bir acı yaşamasın dilerim, iki tarafın da durumu çok zor. Samimi olamasanız bile bu durumlarda en önemli noktanın acıyı paylaşmak olduğunu göstermeli karşı tarafa. Çok klişe olacak ama inanın sevgi kazanacaktır :)
Arkadaşınız ise henüz çok genç yaşta, umarım kendini hızlıca toparlar.

Evladı var ve hayat çok pahalı bileziklerde eşyalarda zaten onun evladı için duygusal davranmayı bıraksın evladının hayatını garantiye al diye mantıklı düşünmesini sağlayın

Aynen öyle , Allah korkusu kalmamış dediğiniz gibi öbür taraf da oğullarının yüzüne bakamayacaklar

Evladı var ve hayat çok pahalı bileziklerde eşyalarda zaten onun evladı için duygusal davranmayı bıraksın evladının hayatını garantiye al diye mantıklı düşünmesini sağlayın
Kendi ailesi de bende söyledim mantıklı düşün diye ama yok
Zaten konusurken bile zor konusuyo çok da üstüne gidemedim

Büyük konuşmak istemiyorum ama benim evladım ölmüş bi cocuk babasız kalmış eşine nasıl ya altın ya eşya derim ? Vicdan yoksunu varlıklar. ..

polise gitsin arkadaşınız
hele ki altınların onlarda olduğuna dair mesajları kesinlikle silmesin
ve arkadaşınızı uyarın kesinlikle yazılı olarak hakaret etmesin haklı iken haksız duruma düşer
altınlar için çok geçmeden polise şikayet etsin bir de polis tanıdıkları var ise mesajı silebilir bu yüzden mesajı telefonda göstermek yerine ekran görüntüsünü çıktı alarak göstersin
mesajı tescil ettirmeden telefonuna şifre koysun kimseye göstermesin, telefonunu korusun
başsağlığı diye gelen akrabalarından biri telefonu yok etmesin dikkat etsin

Eşimi 27 yaşımda kaybettim
Hiç aramızda böyle şeyler olmadı maddi anlamda hala eli üzerimizde dir
Karşı taraf birşey sezmiş olabilir
Torunlarını güvence altına almak istemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…