Bu test pozitif mi

Siz duşkeyken cok fazla sicak su buhari oldugu icin bi ihtimal diyorum cunku testler oda sicakliginda yapilmali .... sicaklik ve sogukluk testleri etkiler ..
eşim gelirken nöbetçiden test istesem, sizce sabah mı yapayım akşam mı tekrar

eşim gelirken nöbetçiden test istesem, sizce sabah mı yapayım akşam mı tekrar
bu testiniz görünür pozitif eger imkaniniz varsa 3 tane istiyin bu akşam bir tane yapsrsiniz sıvı almayin bekleyin diger ikisini emin olmak icin sabah ilk idrarla ayni idrarla ayni anda yapın ben olumlu sonuc alacaginiza inaniyorum

Teşekkür ederim yardımınız için.. ikinciyi yapınca buraya da atacağım

Bunu yeni yaptım. Bu da çok belirsiz flashla zor görünüyor

Eklentiler

• IMG_3873.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 89
Yarin sabah ilk idrarla olan daha net olacak ve koyulasma olucatir yada direk kan verin hayirli ugurlu olsun

Merhaba kızlar adetime 1 gün kala test yaptım . Çok belirtim var ama diye yaptım ama yok mu var benim gibi bunu yaşayan var mı

Kuruma çizgisi desem test hala ıslakdı ama 30 dk içinde diyorum çıkmasa hiç çıkmıyor b

canım merhaba. ben silik bir çizgi gördüm. benimde adete bir gün var silik çıktı böyle. tekrar test yapabilicek durumdaysan tekrarla bence.
Bencede canım ben sabah tekrar alım denim çok yoğun duygularım ve belirtileri var hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…