bu tez yazma işini beceremiyorum:(

tez süreci baya travmatik olabiliyor.sırf bu yüzden korkuma doktoraya devam edemedim. yorucu ve yıpratıcı bir süreç.kendine günlük limit belirle.günde 10 sayfa yazacağım de.yazdıktan sonra düzeltme kısmında günde 10 sayfa düzelteceğim de vs vs derken bakmışsın bitiyor.sen de tükeniyorsun sinir stres berbat bir şey ama dayanmak zorundasın öyle düşün.

Gelmişim 32 yaşıma bi konumum saygınlığım var,bu saatten sonra beni doçent bik bik yapacaklar diye kimseyi dandinleyemem,kurumunda uzman personelim orada çömez olamam diye direk reddettim,”Ya bi düşün” dediler fevri davrandığımı düşündü hoca ama yine de bi kez bile keşke demedim. 657 candır. Ben orada doktoraya başlayacaktım,o doktora bitene kadar kanser eder bunlar beni,bigün doktorayı yine yapabilirim kendi kurumumdan izin alıp öğrenci gibi okula gider gelirim gerekirse o da sekiz yılda bitsin ama orada kalmam :)
Bence en mantıklısını yapmışsınız bilmiyorum eminim her ünv böyle değildir ama neler döndüğünü görünce gerçekten insan şaşırıyor... İşimin tek güzel yanı öğrenciler sanırım hatta en güzel yanı onlar da olmasa asla çekilmez

MissCherryBlossom MissCherryBlossom şimdi o bahsettiğim yakın gördüğüm hocaya mail atayım dedim de tezimle ilgili görüşleri için
Acaba öncesinde mi haber vermek gerekir danışman hocama"hocam Sena hocaya da mail atıyorum onun da görüşlerini almak isterim" gibisinden yoksa sonrasında mı? Hocam "Sena hocaya da danıştım böyle böyle yorum yaptı" gibi..
saygısızlık olarak algılayacak diye ödüm kopuyor :KK23:
Başınızı çok ağrıttım ama pek mantıklı düşünemiyorum şu an gibi geliyor panikten:deli:

MissCherryBlossom MissCherryBlossom şimdi o bahsettiğim yakın gördüğüm hocaya mail atayım dedim de tezimle ilgili görüşleri için
Acaba öncesinde mi haber vermek gerekir danışman hocama"hocam Sena hocaya da mail atıyorum onun da görüşlerini almak isterim" gibisinden yoksa sonrasında mı? Hocam "Sena hocaya da danıştım böyle böyle yorum yaptı" gibi..
saygısızlık olarak algılayacak diye ödüm kopuyor :KK23:
Başınızı çok ağrıttım ama pek mantıklı düşünemiyorum şu an gibi geliyor panikten:deli:

Muhtemelen saygısızlık gibi adlandıracak.. bence ücretli danışmanlık alın,çünkü hem hiç ilgilenmez hem de sen beni aynı yerde çalıştığım insanlara sorumsuz olarak mı gösteriyorsun diye çok sinirlenir

Muhtemelen saygısızlık gibi adlandıracak.. bence ücretli danışmanlık alın,çünkü hem hiç ilgilenmez hem de sen beni aynı yerde çalıştığım insanlara sorumsuz olarak mı gösteriyorsun diye çok sinirlenir
mantıklı
ücretli danışmanlık araştırmaya başladım dünden beri bakalım umarım iyi gider

Back
X