bu tez yazma işini beceremiyorum:(

tez süreci baya travmatik olabiliyor.sırf bu yüzden korkuma doktoraya devam edemedim. yorucu ve yıpratıcı bir süreç.kendine günlük limit belirle.günde 10 sayfa yazacağım de.yazdıktan sonra düzeltme kısmında günde 10 sayfa düzelteceğim de vs vs derken bakmışsın bitiyor.sen de tükeniyorsun sinir stres berbat bir şey ama dayanmak zorundasın öyle düşün.

Bence en mantıklısını yapmışsınız bilmiyorum eminim her ünv böyle değildir ama neler döndüğünü görünce gerçekten insan şaşırıyor... İşimin tek güzel yanı öğrenciler sanırım hatta en güzel yanı onlar da olmasa asla çekilmez

MissCherryBlossom şimdi o bahsettiğim yakın gördüğüm hocaya mail atayım dedim de tezimle ilgili görüşleri için
Acaba öncesinde mi haber vermek gerekir danışman hocama"hocam Sena hocaya da mail atıyorum onun da görüşlerini almak isterim" gibisinden yoksa sonrasında mı? Hocam "Sena hocaya da danıştım böyle böyle yorum yaptı" gibi..
saygısızlık olarak algılayacak diye ödüm kopuyor
Başınızı çok ağrıttım ama pek mantıklı düşünemiyorum şu an gibi geliyor panikten

Muhtemelen saygısızlık gibi adlandıracak.. bence ücretli danışmanlık alın,çünkü hem hiç ilgilenmez hem de sen beni aynı yerde çalıştığım insanlara sorumsuz olarak mı gösteriyorsun diye çok sinirlenir

mantıklı
ücretli danışmanlık araştırmaya başladım dünden beri bakalım umarım iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…