- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Bunun dert neresinde?Çok okudum bazıları evli ve hala arkadaşlık tanışma vs sitelerinde fink atıyorlar. Kıza senin ailenle tanışmak istiyorum evlenmek istiyorum hayatımı birleştirmek istiyorum diyip neden dışarda takılır böyleleri? Ya da evli iken buna devam eden? Ben şahsen böylesini terk ederdim çünkü güvenemezdim. Başıma bir şey gelmez diye düşünmemek lazım Allah korusun. zaten bir ilişkin var neden hala gözün dışarda? Def etmek lazım böylelerini.
Ne kadar kötü bir huy. Benim ölye kocam olsa def ederim onunla daha fazla bir gelecek düsünmem bileAslında cevabı çok basit aç gözlü oldukları ve doymadıkları için.
Heyecan aradıkları için.
Yabancı, yasak olan tatlı geldiği için.
Şeref yoksunu olanlar yapıyor işte ama genellememek lazım hepsi bir değil.Çok okudum bazıları evli ve hala arkadaşlık tanışma vs sitelerinde fink atıyorlar. Kıza senin ailenle tanışmak istiyorum evlenmek istiyorum hayatımı birleştirmek istiyorum diyip neden dışarda takılır böyleleri? Ya da evli iken buna devam eden? Ben şahsen böylesini terk ederdim çünkü güvenemezdim. Başıma bir şey gelmez diye düşünmemek lazım Allah korusun. zaten bir ilişkin var neden hala gözün dışarda? Def etmek lazım böylelerini.
Bunu yasamis kadinlarin psikolojilerini düsünebiliyor musun? Tabii ki dert buBunun dert neresinde?
Aynen serefiszlikŞeref yoksunu olanlar yapıyor işte ama genellememek lazım hepsi bir değil.
Sizin derdiniz değil ama. Burası BDV. Yani araştırma sahası değil. Derdi olan yazar. Bunları araştıracağınıza Şu forumu düzgün kullanmayı öğrenseydiniz ilk önceBunu yasamis kadinlarin psikolojilerini düsünebiliyor musun? Tabii ki dert bu
beter olsunlar.Aslında cevabı çok basit aç gözlü oldukları ve doymadıkları için.
Heyecan aradıkları için.
Yabancı, yasak olan tatlı geldiği için.
kendisi yaşamış olabilir bence.üstü kapalı soruyor diye düşünüyorumSizin derdiniz değil ama. Burası BDV. Yani araştırma sahası değil. Derdi olan yazar. Bunları araştıracağınıza Şu forumu düzgün kullanmayı öğrenseydiniz ilk önce
Siz def edemiyor musunuz, derdiniz ne tam olarak?Çok okudum bazıları evli ve hala arkadaşlık tanışma vs sitelerinde fink atıyorlar. Kıza senin ailenle tanışmak istiyorum evlenmek istiyorum hayatımı birleştirmek istiyorum diyip neden dışarda takılır böyleleri? Ya da evli iken buna devam eden? Ben şahsen böylesini terk ederdim çünkü güvenemezdim. Başıma bir şey gelmez diye düşünmemek lazım Allah korusun. zaten bir ilişkin var neden hala gözün dışarda? Def etmek lazım böylelerini.
def edilmeleri mi gerekiyor bu türlerin .hiç tanışmamaya çalışmak daha iyi benceSiz def edemiyor musunuz, derdiniz ne tam olarak?
Ben yaşamadım. Yaşasam defederdim dedikendisi yaşamış olabilir bence.üstü kapalı soruyor diye düşünüyorum
iyi de madem yaşamadı neden konu açtı.burası dert köşesi değil mi hani dert ?Ben yaşamadım. Yaşasam defederdim dedi
Vicdan rahatlatmaya geldiniz galiba?
Ben de onu dedim işte dert köşesi burasıiyi de madem yaşamadı neden konu açtı.burası dert köşesi değil mi hani dert ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?