- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Neden böyle yapıyorlar diyerek de içini rahatlatacak şeyler duymak istiyor bence. İstiyor ki aşık olmuştur falan diyelim. Bence.Bence sosyal medyada konuştuğu kişi evli çıkmış olabilir.
Çünkü üslubu kızgın, pişmanlık yok
ortada adam yokEvlerden ırak hemsıre.
Vardır, gızlı oznedır benceortada adam yok
Bence var siz çok safsınız kızlarortada adam yok
İnsanlığın türlü türlü iğrenç huyları mevcut.Bunu yasamis kadinlarin psikolojilerini düsünebiliyor musun? Tabii ki dert bu
Bu zaten bilinen bişey. De başınamı geldi?Çok okudum bazıları evli ve hala arkadaşlık tanışma vs sitelerinde fink atıyorlar. Kıza senin ailenle tanışmak istiyorum evlenmek istiyorum hayatımı birleştirmek istiyorum diyip neden dışarda takılır böyleleri? Ya da evli iken buna devam eden? Ben şahsen böylesini terk ederdim çünkü güvenemezdim. Başıma bir şey gelmez diye düşünmemek lazım Allah korusun. zaten bir ilişkin var neden hala gözün dışarda? Def etmek lazım böylelerini.
öyleyiz galibaa.inşallah adama para kaptırmamıştır bir tek yalanlarına maruz kalmıştır.böyleleri evlenme vaadiyle para bile istiyorlar kadınlardan borcum var kredim var vs. diye.geçen bir konu vardı adam mühendismiş ama boynunda kireçlenme için hastane parası istemiş kadından devamlı kredi çektiriyormuşBence var siz çok safsınız kızlar
Aa aşkolsun ama siz de. Adam kesin aşıktır zaten karısıyla aralarında hiçbir şey kalmamıştır, formalite evliliktir.öyleyiz galibaa.inşallah adama para kaptırmamıştır bir tek yalanlarına maruz kalmıştır.böyleleri evlenme vaadiyle para bile istiyorlar kadınlardan borcum var kredim var vs. diye.geçen bir konu vardı adam mühendismiş ama boynunda kireçlenme için hastane parası istemiş kadından devamlı kredi çektiriyormuş
karısı yokmuş galiba ya da o konuda da yalan söylemiştir bilemem.ama kadına ailemle aram kötü hiçbiriyle görüşmüyorum demiş .sakıncalı bir durumAa aşkolsun ama siz de. Adam kesin aşıktır zaten karısıyla aralarında hiçbir şey kalmamıştır, formalite evliliktir.
Bu tip erkeklerin yalanlarına hala kanan var mı cidden yakarısı yokmuş galiba ya da o konuda da yalan söylemiştir bilemem.ama kadına ailemle aram kötü hiçbiriyle görüşmüyorum demiş .sakıncalı bir durum
gayet var ki bu konu geçen hafta açıldı.kadın bir kaç kere para vermişBu tip erkeklerin yalanlarına hala kanan var mı cidden ya
Bence var siz çok safsınız kızlar
Allah akıl fikir versingayet var ki bu konu geçen hafta açıldı.kadın bir kaç kere para vermiş
ne yazıyorrr özet geçinizzzzzzzaferin kız piştin iyice burada..
varmış cidden eski konusunda yazıyor.
Piştim valla ablaaferin kız piştin iyice burada..
varmış cidden eski konusunda yazıyor.
Ne kadar it kopuk varsa kadına salça olmuşne yazıyorrr özet geçinizzzzzzz
baktım şimdi arkadaşının eşi asılmış sonra evli başka bir adam .ha bir de estetik olmuşNe kadar it kopuk varsa kadına salça olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?