Bu topiğe cevap yazan inşallah 2012'de hamile kalır:)))

ya ben evlli bile değilim ama bu güzel dileği okuyupta yazmamak mümkün mü
Banada dua edin kızlar evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyom beeen

rabbim hepimize sağlıklı hayırlı, eli ayağı düzgün evlatlar versin, buraya yazanların hepsine her namazdan sonra dua edeceğim:)

canım banada dua et bende bebek istiyorum ama olmuyor rabbim inşallah her bebek isteyene verir rabbim aratmasın inşallah bizde hamile kalırız

Topiğin ismi çok ilgi çekici olmuş Hemen çekti beni kendinee, eee herşeyi deniyoruz bunuda deneyelim bakalım İnşallah 2012'de isteyen herkes sağlıcakla hamile kalıp bebeğine kavuşur amiiiiinnnn

Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasib etsin inşaallah.

ya ben evlli bile değilim ama bu güzel dileği okuyupta yazmamak mümkün mü
Banada dua edin kızlar evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyom beeen

İnşallah sende bu yıl evlenip bu yılın 12. ayında hamile kalırsın:)

canım banada dua et bende bebek istiyorum ama olmuyor rabbim inşallah her bebek isteyene verir rabbim aratmasın inşallah bizde hamile kalırız

Kendimi türbe gibi hissettim bir an, :)
Ama bugün şunu anladımki her namazımdan sonra buraya yazanlar içinde dua edeceğim, hiç şüpheniz olmasın.

:):):):) canım ya topicin hayırlı olsun. iyi ya madem öyle ilkler unutulmaz ilk ben yazayım unutmazsın beni de...:)Allah herkese nasip etsin hayırlı dileklerini

İnşaallah hamilesindir arkadaşım, son gönderin yok çünkü, sonucu bilmiyorum.

başlığı gördüm hemen daldım valla ne güzel ya bende bu sene içinde istiyorum bebek
Allah herkesin gönlüne göre versin

topigin hayırlı olsun...duaların icin allah razı olsun benimde 2 senedir olmuyo bu ay doktor takibindeyim inş rabbım hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder...

Bu topiği unutmayın hamile kalınca ilk buraya yazın:)

ben bekarım ama tpiğin başlıgını görünce belki evlenirim bu yıl hamile bile kalırım dedim inşallah

6 yıllık evliyim..2,5 senedir bebeğimiz olmuyor..Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı ve ömürlü evlat nasip etsin...Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…