Bu tür kıskançlıklarda iki taraf icinde zor

Bence bu adam ilerde cocugunuzuda kiskanir.
Baksana kendi elleriyle getirdigi kopegi su an kendisi kiskaniyor.

Geçtiğimiz yıl sevgililer günündeki whatsaoo konuşmasını ss almışım, üstte de önceki konuşma var. Kedisinin fotoğrafını göndermiş ben de şu kediyi bile benden çok seviyorsun diye cevap vermişim. Konunuz bana bunu hatırlattı.
O günlerde kedisine sinir oluyordum çünkü benden daha fazla ilgi görüyordu. Resmen ilgiyi kıskandım yani doğrudur.
Belki sevgiliniz için de aynı şey geçerlidir. Doğrudan söyleyemediği şeyleri bu şekilde yansıtıyordur size?

Hehe güldüm ama bir de kendisi hediye etmiş. Aşılır, alışmalı zamanla. "Aşkım sen aldığın için benim için değeri büyük "diye açıklasanız. Köpek kıskanılır mı Allah aşkına? Ben olsam bırakmam evlenince anneme.

Sizin ilginiz yetersiz geliyor demekki oda böyle bir şey diyor. Benim aksine hoşuma gider sevgilimin beslediği hayvana bu kadar ilgili olması.

nişanlınız kıskançlıkta sınırları zorluyor. siz de ona bir kedi ya da köpek hediye etseniz?

Sevgiline xxx gel oğlum gel annecim az öpeyim seni gel gel gel diye seslen, belki hoşuna gider.

Aynısı başıma geldi ama sevgilim değildi muhattabım. Annemdi:KK70:

Aramızın bozuk olduğu günlerdi. Ne istese yapmıyodum. Doğru düzgün konuşmuyoduk bile..

Köpek bile benden daha değerli, ben yaşlansam bana bakmazsın şimdiden köpek yaşlanınca dişlerinden yemek yiyemiycek diye onu düşünüyorsun....:KK70:

Oyy bebeğim aşkım canım kipeeemm diye severken görünce de ters ters bakıyodu :KK70: normalde o da hunharca sever ama işte bana gıcık olduğu için köpeğe de gıcık oluyodu

Bu da böyle bi dönemdi işte. İşten gelince yaptığı ilk şey köpeciğimizi gezdirmek oluyo :KK36:

Back
X