- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi elmakurdumusun
Hayy sizin bem yaKonu 1 senelik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayy sizin bem yaKonu 1 senelik![]()
Bi önceki sayfadaHayy sizin bem yakim hortlatrı bunu bulunda ümüğünü sıkak
![]()
E farkedildi : )Konu 1 senelik![]()
Bi konuya yazarken eskimi yenimi diye baksan son msjlarına baktımda hepsi eski konulara yazılmışE farkedildi : )
Hic hoş degilBi konuya yazarken eskimi yenimi diye baksan son msjlarına baktımda hepsi eski konulara yazılmış![]()
Karşiim eski konuları hortlatma bu kadar basit 3-4 sayfalara gitmee 1.sayfa dakikada 50 kere değişiyo yeni konular geliyor onlara yaz..Sistemi kullanmayı fazla bilmiyorum da![]()
Bak şu fotoda son msj aşağı ok işareti olan yer var yukarıda sağda sendeki öyle yazmıyorsa tıkla bidahaSistemi kullanmayı fazla bilmiyorum da![]()
Meslegi olana farkli mi davraniliyor? 1500 maas veriyor ssk yi asgari ucretten gosteriyor. Bu mu adalet?işçi bulamamana bişey diyemiyorum ama çalışmak istemeyen insanlar olduguna katılıyorum. bu insanlar nasıl iş bulamıyor anlamıyorum. heryer işçi arıyor. ama herkes kendince bi türkü tutturmuş masa başı olsun 8_5 çalışma saatleri bilmem ne bilmem ne. Yok öyle dünya. çalışacak adam içinde olan adam her türlü çalışır. ha meslegi vardır orası ayrı.
süper bir resim yaa tamda böle yeminlen.amcam mali müşavir köklü hemde.kazanla para kaldırıyor bin tl borç istesen hemen çıkarır verir ama ağlayarak bu para dükkanın su parası şu tarihtede son ödemsi var o tarihe kadar öde suyumuzu keserler maazallah der.ağlayasın gelir.elinden gelse asgari ücretli çalışanından borç isteyecek.Zaten genel olarak sadece Turkiye'de degil dunyada da boyledir. Patronlarin ben is veriyorum ama begenmiyorlar cunku tembeller, sorumsuzlar demesi cabasi.![]()
çok güzel özetlemişin.afedersin şeyimi keser yerim ama seni zengin edecem diye kendimide sana ezdirmem diceksin iş verene.kalacaklar öle g..t gibi onlar yalvaracaklar gel sen bedenini koy ben malımı ortak olalım dicekler anca öle çalışılır bunlarla.her halükarda senden bedenini canını istiyorlar zaten bari ortak yapsınlar kara.işsizlik var evet.
ama insanlar aç aç oturmayı hayvani koşullarda çalışmaya tercih ediyor.