Tahmin ettigim için isim vermedim.üyeler hakkında konu açmak yasak
Ben fikrinde değilim ki. Hangi kadın bir başka kadının derdine kahkahalarla gülüyorum der. Sadece paylaşmak istedim. Haklısın haksizsin demesinde değilim ki tabiki olumlu olumsuz yorumlar olacak. Ben yapılan saygısızlıktayim.konu açıyorsanız fikir istiyorsunuz demektir ,burası arkadaşlarınızın olduğu bir yer değil ki ,her fikirde insan mevcut ..
Bana erkek misin derdine kahkahalarla gülüyorum diyor. Çok sinirlerim bozuldu. Iyi kötü yorum yapsa ne diyebilirim ki. Herkesin kendi fikri.Niye sinirleniyirsun ki canim? Buraya konu aciyorsan gelecek her turlu yoruma hazir olmalisin, hazimsizlik olmamali. Ben de konu actim kimisi agzina geleni soyledi kimisi normal akil fikir verdi kimisi kirici oldu kimisi olumlu. Ama ben hic birine kizamam cunku gorus farki dedim tesekkur ettim gectim
Ben fikrinde değilim ki. Hangi kadın bir başka kadının derdine kahkahalarla gülüyorum der. Sadece paylaşmak istedim. Haklısın haksizsin demesinde değilim ki tabiki olumlu olumsuz yorumlar olacak. Ben yapılan saygısızlıktayim.
hatta bazen hüviyetini karıştırıp erkekler bile üye oluyor kaçak yollardanforuma isteyen herkes üye olabiliyor ve konulara cevap veriyor ki sizde bunu istiyorsunuz cevap verilmesini. o zaman konu açmayın olur biter
Cesıt cesıt insan var dıye asagılanması küçük gorulmesı hak mı konu sahıbının orda cok alakasızca bır yorum yaptı o kişi ve terbıyesızlikti . Normal hayattada cesıt cesıt ınsan var kişiliğinize boylesı bır saldırı sartmı anlamlı mı? Nasıl olurda bırsuru ınsan var gıbı bır gerekce öne sunarsınız.ee çünkü her çeşit insan mevcut ..
Kimisi terbiyeli
Kimisi saygısız
Kimi asil
Kimi asaletin ne olduğunu bile bilmez
Kimi akıllı
Kimi fazla dramatik
Ben memnunum ama kimseye diyemediğim şeyleri burada yazabiliyorum ..
Heee kavga da ediyoruz ama seviyorum ben KK yı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?