• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu üyenin derdi ne bilen var mı?

mutisme

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
237
111
18
35
Arkadaslar iyi akşamlar. Birkaç gün önce bir konu acmistim. Kocayi yola getirmenin yollari diye. Bir derdim var ve sizinle paylaştım. Bana yardım ettiniz çok teşekkür ederim. Ancak bir üye hiç iletisimimiz olmamasina ragmen bana saydirdi. Bunun sebebini bilmiyorum. Sizin vaktinizi aldigimi dusunuyorsaniz bana inanmiyorsaniz gerçekten Üzgünüm. Derdimi paylasmam suç mu. O kadar sinirliyim ki. Insanlar bu kadar kötü kalpli mi oldular ki ben derdimi anlatinca altına kahkalarla gülüyorum diye yorum yaziliyor. Çok sinirlendigim için paylasmak istedim sizinle.

Niye sinirleniyirsun ki canim? Buraya konu aciyorsan gelecek her turlu yoruma hazir olmalisin, hazimsizlik olmamali. Ben de konu actim kimisi agzina geleni soyledi kimisi normal akil fikir verdi kimisi kirici oldu kimisi olumlu. Ama ben hic birine kizamam cunku gorus farki dedim tesekkur ettim gectim

foruma isteyen herkes üye olabiliyor ve konulara cevap veriyor ki sizde bunu istiyorsunuz cevap verilmesini. o zaman konu açmayın olur biter

konu açıyorsanız fikir istiyorsunuz demektir ,burası arkadaşlarınızın olduğu bir yer değil ki ,her fikirde insan mevcut ..
Ben fikrinde değilim ki. Hangi kadın bir başka kadının derdine kahkahalarla gülüyorum der. Sadece paylaşmak istedim. Haklısın haksizsin demesinde değilim ki tabiki olumlu olumsuz yorumlar olacak. Ben yapılan saygısızlıktayim.

Her üye hakaret yada geyik icermeyen yorumu yapmakta özgür

Sinir oldugunuz kisileri engelleyin gitsin, uyeler hakkinda konu acmak da yasak.

Niye sinirleniyirsun ki canim? Buraya konu aciyorsan gelecek her turlu yoruma hazir olmalisin, hazimsizlik olmamali. Ben de konu actim kimisi agzina geleni soyledi kimisi normal akil fikir verdi kimisi kirici oldu kimisi olumlu. Ama ben hic birine kizamam cunku gorus farki dedim tesekkur ettim gectim
Bana erkek misin derdine kahkahalarla gülüyorum diyor. Çok sinirlerim bozuldu. Iyi kötü yorum yapsa ne diyebilirim ki. Herkesin kendi fikri.

Ben fikrinde değilim ki. Hangi kadın bir başka kadının derdine kahkahalarla gülüyorum der. Sadece paylaşmak istedim. Haklısın haksizsin demesinde değilim ki tabiki olumlu olumsuz yorumlar olacak. Ben yapılan saygısızlıktayim.

ee çünkü her çeşit insan mevcut ..
Kimisi terbiyeli
Kimisi saygısız
Kimi asil
Kimi asaletin ne olduğunu bile bilmez
Kimi akıllı
Kimi fazla dramatik
Ben memnunum ama kimseye diyemediğim şeyleri burada yazabiliyorum ..
Heee kavga da ediyoruz ama seviyorum ben KK yı ..

Yahu ne dıyorsunuz siz? Konu acıyorsan kabul edeceksın ne demek? Konu açıyorum dıye saygısız kendını bılmez hadsız insanlara katlanalım demek mi. Annemı özledıgımde, bırını kaybettıgımde, kızdıgımda, kırıldıgımda herseyı sızlerle paylasmam sonucunda bunu gözemı almalıyım. Burda haksızlığa ugradıgımız için cogu zaman konu acıyoruz. Ama burda bırbırımıze dahı ınsanı degerlerımızı yıtırerek konusuyoruz.
Ben sana katılıyorum konu sahıbı @northamerıka idi sanırım bu uyenın aşagılayıcı konusmasını kınuyorum. Insan dıyoruz herkese ama özde olabılmek baska.

ee çünkü her çeşit insan mevcut ..
Kimisi terbiyeli
Kimisi saygısız
Kimi asil
Kimi asaletin ne olduğunu bile bilmez
Kimi akıllı
Kimi fazla dramatik
Ben memnunum ama kimseye diyemediğim şeyleri burada yazabiliyorum ..
Heee kavga da ediyoruz ama seviyorum ben KK yı ..
Cesıt cesıt insan var dıye asagılanması küçük gorulmesı hak mı konu sahıbının orda cok alakasızca bır yorum yaptı o kişi ve terbıyesızlikti . Normal hayattada cesıt cesıt ınsan var kişiliğinize boylesı bır saldırı sartmı anlamlı mı? Nasıl olurda bırsuru ınsan var gıbı bır gerekce öne sunarsınız.

Buraya konu acarsak hep türlü tepki alacagimizi bilmeliyiz..söylediklerini kabul etmek baska bi sey..biz de cevabimizi veririz..tutan yok sizi

Gercek hayatta bunlari insanlar icinden söylüyor bize..belki yüzünüze gülüp arkanizdan burdakinden daha agir seyler söylüyor..bazen burasi mi sanal gercek hayat mi sanal diyorum

Back
X