Doğuma Hazırlık bu uyku seti park yatağa uyar mı???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ejemeym

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
596
95
118
iyi günler güzel anneler :)
Bellona bebek uyku seti indirime girmiş ama park yatağa uyar mı?ben park yatak almayı düşünüyorum. tereddütte kaldım...
Tecrübeli anneler bana yardım eder misiniz?resimdeki beşiğe uyan park yatağada uyar mı?

Son düzenleme:
canım henüz park yatak ve içine uyku setini beşik için olanlardan almış biri olarak yazıyorum:))
park yatak ölçüleri beşiklere göre baya küçük oluyor. benim aldığım park yatak en70-boy110 yani baya geniş. ama bu uyku setleri 100-150cm ölçüsünde. ben de aman o kadardan bişey olmaz dedim aldım. çünkü aprk yatak için olanlar çok uyduruktu, böyle fırfırlı tarzlarda filan vardı. ama baya büyük oldu enden içe kıvırıyosun ama boy da baya fark ediyor. ama ben yine de pişman olmadım, bebişim rahatça dönsün içinde açılmaz yorganı daha iyi

sitede oyun parkı uyku seti yazıyor ama ben yinede tereddütte kaldm. oyun parkını annem alacak bunu da ben alıyım oğluma diyorum ama kararsız kaldm

benim bir fikrim yok ama o park yataklarını bir sevemedim hiç hoşuma gitmiyor ben mobilyayaı tercih ederim zaten alıcam bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…