Bu Vakanın bi Çaresi Var mı?

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
merhaba kızlar yine ben yine sevgilimle ilgili bi sorun..
artık onun normal bi insan olmadığını düşünüyorum
benim tv de dizi izlememi sorun ediyoo
daha önce söylemişti izleme diye dün izledim napıyosun ddedi tv izliyorum dizi izliyorum dedim söyledim adını
yok dizide genç adamlar varmış o onunla bşyler yapıyomuş o bununla bşy yapıyomuş,diziye ettği küfürleri bi duysanız
evde anneside izliyo dizi o beni ilgilendirmez onun kocası var beni sen ilgilendirirsin diyo
izlemiyceksin dedi bende izliycem dedim çok kötü kavga ettik çok kırdı yine beni
dizi izliyceksem dini içerikli bi dizi olacakmış yoksa izlemiycekmişim..
aranızda sevgilisi böyle olan var mı benim sevgilim mi anormal ki bence öyle.

ya bilmiyorum bu öfkesini kontrol edemeyen insanlar için bi tedavi yöntemi var mı
sinirlenince kendini kaybediyo cevap vermiyorum evimin önüne gelip kornaya basıyo
psikoloğa filan hayatta gitmez benim yapabileceğim bişey var mı sizce bu sinirlenme huyunu yensin diye

bide kavga ettğimizde alıp beni annesine götürmek istiyo şikayet ediyo beni önceden bunu yapmıyodu hiç
bi kere kavga ediyoduk eve götürdü şikayet etti neyseki annesi bana hak veriyo hep oda diyoki bana şikayet etme kendiniz çözün

sevggilim hiç olgun biri değill hep böyle olucak hiç olgunlaşmıycakmı ya:((

dini dizi izle deyip küfreden biri
var adını sen koy

Son düzenleme:
bencede sevgilin hiç normal değil:26:niye çekiyorsun bu adamı
tedaviymiş falan hiç uğraşma canım çok mu seviyorsun
yerinde olsam ayrılırım :19:

"O onun kocası" da kendisini senin kocan mı sanıyor acaba?
Evlenince artık KANAL 7 STV izlersiniz diğerlerini uydudan silersiniz :52:
Koy tavrını boşverrr

Simdi sevgilinle bir gelecek istiyorsan ortayi bulmaniz lazim, yani kimseye sikayet etmeyeceksin, ama sikayet ediyorsan ki gercekten sevgilin kafadan normal degil, o zaman terkedeceksin.
Karar senin, hayat senin fakat yaptigi hic normal degil.
Hem dini seylere bakacaksin diyen evlenince ne der tahmin bile etmek istemiyorum.
Hem dine düskün ama agzi küfürlü en sevdigim insan türü...

Sen,sevgilinin çabuk sinirlenmesini dert etmişsin.
Ama dizi izlemene karışması bile başlı başına bir dert.
Yani bunu tatlılıkla söylese bile ben dert ederdim.
Ona ne ki hangi diziyi izlediğimden.Kıskanmanın,karışmanın bile bir adabı vardır.
Uzaktan kumandalı robot değilsin,şunu yap bunu yapma,şunu izle bunu izleme.

Eski konularına baktım,erkek doktora gitmene bile kızmış.
Öte yandan,sen de az değilsin,kız öğrencileriyle konuşmasını kıskanıyorsun,eski hattını kapattırıyorsun vs...
Tehlikeli bir kıskançlık girdabına girmişsiniz.

Kim başlattı,nasıl bu duruma geldiniz bilemiyorum ama sürekli birbirinizi kıskanıp kısıtlıyorsunuz.
Böyle hayat çekilir mi ? Dünyadaki tek kadın sen,tek erkek sevgilin mi ?
Herkes sizi kapmak için pusuda mı bekliyor ?
Yorucu ve yıpratıcı bir ilişki modeli.

Bence bu ilişkiden kurtulup,huzurlu ve dingin bir ilişki yaşamanın zamanı gelmiş.
Bir dahaki ilişkinde,aynı hataları yapmamanı umarım.Ne sen böyle davran,ne karşındakine izin ver.

Aman Allahım.. Hadi erkeğin kıskancını duydum da bu kadarına da pes :53: Tavsiyem sadece ayrılman olur..

merhaba kızlar yine ben yine sevgilimle ilgili bi sorun..
artık onun normal bi insan olmadığını düşünüyorum
benim tv de dizi izlememi sorun ediyoo
daha önce söylemişti izleme diye dün izledim napıyosun ddedi tv izliyorum dizi izliyorum dedim söyledim adını
yok dizide genç adamlar varmış o onunla bşyler yapıyomuş o bununla bşy yapıyomuş,diziye ettği küfürleri bi duysanız
evde anneside izliyo dizi o beni ilgilendirmez onun kocası var beni sen ilgilendirirsin diyo
izlemiyceksin dedi bende izliycem dedim çok kötü kavga ettik çok kırdı yine beni
dizi izliyceksem dini içerikli bi dizi olacakmış yoksa izlemiycekmişim..
aranızda sevgilisi böyle olan var mı benim sevgilim mi anormal ki bence öyle.

ya bilmiyorum bu öfkesini kontrol edemeyen insanlar için bi tedavi yöntemi var mı
sinirlenince kendini kaybediyo cevap vermiyorum evimin önüne gelip kornaya basıyo
psikoloğa filan hayatta gitmez benim yapabileceğim bişey var mı sizce bu sinirlenme huyunu yensin diye

bide kavga ettğimizde alıp beni annesine götürmek istiyo şikayet ediyo beni önceden bunu yapmıyodu hiç
bi kere kavga ediyoduk eve götürdü şikayet etti neyseki annesi bana hak veriyo hep oda diyoki bana şikayet etme kendiniz çözün

sevggilim hiç olgun biri değill hep böyle olucak hiç olgunlaşmıycakmı ya:((

niye çıkarsın ki böyle bi adamla?saçma sapan...dini harici dizi izlemiyecekmişsin,dayatmacı,iğrenç geldi...kaç kaç kaç!

Böyle saçma bir kıskançlık olmaz!! Bence 2 neden var 1. kendi tv deki hatunlardan etkileniyor seni de kendi gibi görüyor.. 2. kendine güveni sıfır bir ruh hastası...

Kaç kurtul derim.. :ssz:

sizce sevgiliniz normal mi?

bence normal değil ve gerçekten iyi bir tedaviye ihtiyacı var..siz de psikolog olmadığnıza göre bu aşırı takıntılı adamla hayatınızı mahvetmeyin derim..

klasik olacak ama sevgiliyken böyleyse evlenince nasıl olur hayal edemiyorum:53:

Tv de erkekler oynuyor, sokakta gençler geziyor, araçlar şeytan icadı, okullar ahlaksız yetiştiriyor, işyerinde patronlar sapık....
Kusura bakmayın biraz sert yazacağım ama ben sevgilinizin değil sizin normal olmadığınızı düşünmeye başladım.
Adamınki bağnazlık, kadını malı, 2.sınıf insan gibi görmek başka bir şey değil.
Bunları 'kıskançlık' olarak nitelendirip çare arayan size söyleyebilecek bir kelime bulamıyorum lügatımda.
Bir de bunları ciddi ciddi tartışıyorsunuz beyefendiyle...
Şoktayım!

sankı adamdan bısuru cocugun varda tedavısı ıcın onerı beklıyorsunuz hayret bırsey,ac telefonu cayımı alır dızımıde ızlerım yarısmada ızlerım artık ıstemedıgım bırsey varsa oda sensın de bak keyfıne.
bunedır erkeklerın kadınların uzerındekı baskısı anlamıs degılım neden bu kadar musade edıyoruz bu duruma sanane kardesım de kendısı yolda her gordugu bayana baska turlumu bakıyor sen dızıdekılere bakıcaksın bu nasıl bır kıskanclık allahım delırcem yaaa sankı hayatlarımızı mukemmel yapıyorlarda bırde ızledıgın dızıye karısıma hakkını kendınde goruyor.

bugün izlediğin yere karışır yarın iyice hayatına soktuğunda ailenden bile kıskanbilir seni neden çünkü böyle hasta ruhlu adam duymadım ben :50:

Benim kardeşimin sevgilisi de aşk-ı memnu izlemesini yasaklamıştı :1:
Ama senin sevgilininki ciddi bir boyut ciddi anlamda takıntılı birine benziyor
Bu kadar şikayetçisin madem neden çekiyorsun ki :ssz:

Son düzenleme:
aşk-ı memnu diyince ben aşkı memnu fanatiğiyim tekrarlarını bile izledim sevgilimin evine gidip ordada izlerdim bu kadar basit mi bazı şeyler...hastalıklı insanlar yüzünden tv bile izleyememek mi hayat

Back
X