- 14 Haziran 2022
- 369
- 788
- 33
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Anksiyete zor bişey. Yalnız başa çıkmak zor.doktora gitmek de çözüm değil. Eve gelmesini istemezsiniz anlarim ama eşinizin gitmesine karışmayın en azından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paniğimdir demek ile panik atak olmak çok farklı. Panik halinize şükredin,inşallah da bir gün yaşamazsınız o illet hastalığıAslında bende çok paniğimdir çocuğumu 1 dkka görmesem yarım saat titreyerek ağlarm kanepenin masanın altından çıkar saklanmayi.seviyor . Birçok konuda hiç soğukkanli olamam ama kimseyi de darlandirmiyorum
Tek mesele ayda 2 kere kalmaksa buyursun kalsın derdim. Ama nereye kadar?Tedavisi devam ediyor mu mesela?Bu aralar gündemimiz deprem ve getirdigi ruh sıkıntıları Allah bir daha yasatmasın..Benim kayinvalidem pandeminin baslarında korkuyla panik bozukluk tedavisi olmustu evlatlari dahi destek olmazken anne simariklik ediyorsun derken ona destek olmustum online randevu dahi ayarlamistim neyse deprem dolayisiyla yine ayni sorunlari nuksetmis insallah duzelir demekten baska bir sey diyemem gecmis olsun der gecerim.Daha fazlasini haketmiyor yaptigim zamanlarda da gercek yuzunu gormemistim.Evde kayinbabasiyla yasiyor ust katinda eltisi var kayinpederim bazen 24 vardiyasinda gidiyor gorumcem esiyle birlikte yaninda kaliyor su an ama 1 hafta daha kalip gidecekmis kayinvalidem lavaboya dahi tek basina gidemiyormus gidemiyordur dogrudur cunku daha onceki hastaliginda da oyleydi.Esime diyormus ki baban 24 oldugu zamanlarda yalniz duramam bir size gelecegim bir X(gorumcem) e esim de leylosla anlasabilecek misin demis o da anlasirim ne var anlasamayacak 2 haftada bir gelecegim size 1 gecelik demis esim net bir sey dememis bana sordu istemiyorum cunku sen zamaninda nasil nankorlukle karsilik verdigini gordun dedim ben annem sana kotu davranmadi demiyorum ama 2 haftada 10 gunde bir idare edemez misin dedi. O zaman sen git annenin yanina ben kizimla kalirim bu kadar dusunuyorsan anneni dedim kestirip attim.Ben bu hafta geceleri korkmama ragmen aglaya aglaya 2 yasindaki cocukla yalniz kaldim o evde kayinpederiyle ust katinda eltisiyle yalniz kalamiyor ben zaten onu gorunce kotu oluyorum eski yasadiklarim aklima geliyor.Deprem beni de etkiledi guclu durmaya calisiyorum anasinin psikolojisi duzelsin diye ben mi kafayi yiyeyim hakli degil miyim ? Bu vicdansizlik mi sizce ? Deprem oldugu gun bir gece birlikte kalmistik ofluyor pufluyor agliyor uyuyacak zaman ısık kapattirmiyor yaninda duranin da ici karariyor o 24 saat gecmek bilmemisti.Eger zamaninda beni hayattan sogutacak kadar uzmeseydi,en guzel zamanlarimi aglayarak gecirmeme sebep olmasaydi basimin uzerinde yeri vardi ama haketmiyor..
Şöyle bir durum ki burada bahsedilen kişi tanı almış bir panik atak(panik bozukluk) hastası. Bu hastalığın da eşitleri var ve boyutu kalp krizi geçirdiğini sanma veya nefes alamadığını zannetme kadar ilerilerdeyse bunu isteyerek yapabilmesi imkansız. Yoksa herkes evladından sebep kayıp hissi yaşasa paniğe kapılır. Ben kimse kimseye yük olsun demiyorum ama bu isteyerek yapılacak bir şey değil(tanı aldığı için böyle söylüyorum)Aslında bende çok paniğimdir çocuğumu 1 dkka görmesem yarım saat titreyerek ağlarm kanepenin masanın altından çıkar saklanmayi.seviyor . Birçok konuda hiç soğukkanli olamam ama kimseyi de darlandirmiyorum
Yani bence de şımarıklık gibi geldiBu aralar gündemimiz deprem ve getirdigi ruh sıkıntıları Allah bir daha yasatmasın..Benim kayinvalidem pandeminin baslarında korkuyla panik bozukluk tedavisi olmustu evlatlari dahi destek olmazken anne simariklik ediyorsun derken ona destek olmustum online randevu dahi ayarlamistim neyse deprem dolayisiyla yine ayni sorunlari nuksetmis insallah duzelir demekten baska bir sey diyemem gecmis olsun der gecerim.Daha fazlasini haketmiyor yaptigim zamanlarda da gercek yuzunu gormemistim.Evde kayinbabasiyla yasiyor ust katinda eltisi var kayinpederim bazen 24 vardiyasinda gidiyor gorumcem esiyle birlikte yaninda kaliyor su an ama 1 hafta daha kalip gidecekmis kayinvalidem lavaboya dahi tek basina gidemiyormus gidemiyordur dogrudur cunku daha onceki hastaliginda da oyleydi.Esime diyormus ki baban 24 oldugu zamanlarda yalniz duramam bir size gelecegim bir X(gorumcem) e esim de leylosla anlasabilecek misin demis o da anlasirim ne var anlasamayacak 2 haftada bir gelecegim size 1 gecelik demis esim net bir sey dememis bana sordu istemiyorum cunku sen zamaninda nasil nankorlukle karsilik verdigini gordun dedim ben annem sana kotu davranmadi demiyorum ama 2 haftada 10 gunde bir idare edemez misin dedi. O zaman sen git annenin yanina ben kizimla kalirim bu kadar dusunuyorsan anneni dedim kestirip attim.Ben bu hafta geceleri korkmama ragmen aglaya aglaya 2 yasindaki cocukla yalniz kaldim o evde kayinpederiyle ust katinda eltisiyle yalniz kalamiyor ben zaten onu gorunce kotu oluyorum eski yasadiklarim aklima geliyor.Deprem beni de etkiledi guclu durmaya calisiyorum anasinin psikolojisi duzelsin diye ben mi kafayi yiyeyim hakli degil miyim ? Bu vicdansizlik mi sizce ? Deprem oldugu gun bir gece birlikte kalmistik ofluyor pufluyor agliyor uyuyacak zaman ısık kapattirmiyor yaninda duranin da ici karariyor o 24 saat gecmek bilmemisti.Eger zamaninda beni hayattan sogutacak kadar uzmeseydi,en guzel zamanlarimi aglayarak gecirmeme sebep olmasaydi basimin uzerinde yeri vardi ama haketmiyor..
Annesini evde istemiyorsun, alternatif olarak eşin gidip kalabilir onada giderse dönmesin diyorsun ama ne hakla?
Senin annen olsa eşim istemiyor diye gitmemezlik eder misin?
Sen sırf dedesi aldı diye, sıfır tableti çocuk kırmış gibi yapıp, paramparça edecek kadar kontrolsüz bir insansın gerçi, mantıklı düşünmeni beklemek hata olur.
Eşin seni dinleyip annesini yalnız bırakmaz umarım
İnsan bazı insanlara yorum yaptığına pişman oluyor, konuya yazanları görünce şok oldum , konu sahibi resmen kötü kalpli ve vicdansız...Ayy o üye miymiş, konusunu çok net hatırladım. Baştan bilsem ona göre yorum yazardım...
İnsan bazı insanlara yorum yaptığına pişman oluyor, konuya yazanları görünce şok oldum , konu sahibi resmen kötü kalpli ve vicdansız...
Normalde sık gelinmesine karşıyım ama iki haftada bir bence çok değil başka biri olsa yine haklısınız derim ama annesi sonuçta. Değişmezler zaten. Ben kendi öz dayımı değiştiremiyorum. 1 ay oldu dayım geleli her gün gelmek istiyor her gün en az üç kez annemi arıyor inatla. Sinir stresten hem psikolojik olarak çöktüm hem günah defterim dolduBu aralar gündemimiz deprem ve getirdigi ruh sıkıntıları Allah bir daha yasatmasın..Benim kayinvalidem pandeminin baslarında korkuyla panik bozukluk tedavisi olmustu evlatlari dahi destek olmazken anne simariklik ediyorsun derken ona destek olmustum online randevu dahi ayarlamistim neyse deprem dolayisiyla yine ayni sorunlari nuksetmis insallah duzelir demekten baska bir sey diyemem gecmis olsun der gecerim.Daha fazlasini haketmiyor yaptigim zamanlarda da gercek yuzunu gormemistim.Evde kayinbabasiyla yasiyor ust katinda eltisi var kayinpederim bazen 24 vardiyasinda gidiyor gorumcem esiyle birlikte yaninda kaliyor su an ama 1 hafta daha kalip gidecekmis kayinvalidem lavaboya dahi tek basina gidemiyormus gidemiyordur dogrudur cunku daha onceki hastaliginda da oyleydi.Esime diyormus ki baban 24 oldugu zamanlarda yalniz duramam bir size gelecegim bir X(gorumcem) e esim de leylosla anlasabilecek misin demis o da anlasirim ne var anlasamayacak 2 haftada bir gelecegim size 1 gecelik demis esim net bir sey dememis bana sordu istemiyorum cunku sen zamaninda nasil nankorlukle karsilik verdigini gordun dedim ben annem sana kotu davranmadi demiyorum ama 2 haftada 10 gunde bir idare edemez misin dedi. O zaman sen git annenin yanina ben kizimla kalirim bu kadar dusunuyorsan anneni dedim kestirip attim.Ben bu hafta geceleri korkmama ragmen aglaya aglaya 2 yasindaki cocukla yalniz kaldim o evde kayinpederiyle ust katinda eltisiyle yalniz kalamiyor ben zaten onu gorunce kotu oluyorum eski yasadiklarim aklima geliyor.Deprem beni de etkiledi guclu durmaya calisiyorum anasinin psikolojisi duzelsin diye ben mi kafayi yiyeyim hakli degil miyim ? Bu vicdansizlik mi sizce ? Deprem oldugu gun bir gece birlikte kalmistik ofluyor pufluyor agliyor uyuyacak zaman ısık kapattirmiyor yaninda duranin da ici karariyor o 24 saat gecmek bilmemisti.Eger zamaninda beni hayattan sogutacak kadar uzmeseydi,en guzel zamanlarimi aglayarak gecirmeme sebep olmasaydi basimin uzerinde yeri vardi ama haketmiyor..
Eşinin ailesine üzüldüm şimdi.Annesini evde istemiyorsun, alternatif olarak eşin gidip kalabilir onada giderse dönmesin diyorsun ama ne hakla?
Tabi sen sırf dedesi aldı diye, sıfır tableti çocuk kırmış gibi yapıp, paramparça edecek kadar kontrolsüz bir insansın, mantıklı düşünmeni beklemek hata olur.
Bence cok ezberliyorsunuz gecmisi. Hakli olabilirsiniz ama es annesi ayrica komsusunuz atsan atilmiyir yani. Iki haftada bir gün idare edin birsey olmaz. Hayat bu kadar net degil. Arkadas olsa giruşmezsiniz olur biter ama aile işte. Kadınin o kadar da kötü oldugunu duşunmuyirum ayrica genelde şikayet ettiginiz davranişlar cehaletten kaynaklanan şeyler. Haklı olabilirsiniz ama bu kadar gecmişi ezberlemek sizi de yorarBu aralar gündemimiz deprem ve getirdigi ruh sıkıntıları Allah bir daha yasatmasın..Benim kayinvalidem pandeminin baslarında korkuyla panik bozukluk tedavisi olmustu evlatlari dahi destek olmazken anne simariklik ediyorsun derken ona destek olmustum online randevu dahi ayarlamistim neyse deprem dolayisiyla yine ayni sorunlari nuksetmis insallah duzelir demekten baska bir sey diyemem gecmis olsun der gecerim.Daha fazlasini haketmiyor yaptigim zamanlarda da gercek yuzunu gormemistim.Evde kayinbabasiyla yasiyor ust katinda eltisi var kayinpederim bazen 24 vardiyasinda gidiyor gorumcem esiyle birlikte yaninda kaliyor su an ama 1 hafta daha kalip gidecekmis kayinvalidem lavaboya dahi tek basina gidemiyormus gidemiyordur dogrudur cunku daha onceki hastaliginda da oyleydi.Esime diyormus ki baban 24 oldugu zamanlarda yalniz duramam bir size gelecegim bir X(gorumcem) e esim de leylosla anlasabilecek misin demis o da anlasirim ne var anlasamayacak 2 haftada bir gelecegim size 1 gecelik demis esim net bir sey dememis bana sordu istemiyorum cunku sen zamaninda nasil nankorlukle karsilik verdigini gordun dedim ben annem sana kotu davranmadi demiyorum ama 2 haftada 10 gunde bir idare edemez misin dedi. O zaman sen git annenin yanina ben kizimla kalirim bu kadar dusunuyorsan anneni dedim kestirip attim.Ben bu hafta geceleri korkmama ragmen aglaya aglaya 2 yasindaki cocukla yalniz kaldim o evde kayinpederiyle ust katinda eltisiyle yalniz kalamiyor ben zaten onu gorunce kotu oluyorum eski yasadiklarim aklima geliyor.Deprem beni de etkiledi guclu durmaya calisiyorum anasinin psikolojisi duzelsin diye ben mi kafayi yiyeyim hakli degil miyim ? Bu vicdansizlik mi sizce ? Deprem oldugu gun bir gece birlikte kalmistik ofluyor pufluyor agliyor uyuyacak zaman ısık kapattirmiyor yaninda duranin da ici karariyor o 24 saat gecmek bilmemisti.Eger zamaninda beni hayattan sogutacak kadar uzmeseydi,en guzel zamanlarimi aglayarak gecirmeme sebep olmasaydi basimin uzerinde yeri vardi ama haketmiyor..
Bu kk da artık biseye şaşırmaz hale geldim vallaBir de annesinin psikolojisi düzelsin diye ben mi kafayı yiyeyim diye sormuş ama konu sahibinin psikolojisi zaten normal değil ki.
Kendi evinde yalnız kalamayan insanları ben de anlayamıyorum ya çocuk gibi sürekli biri olacak başlarındaAllah'ım ya kadın evde niye yalnız kalmıyor hangi bir gün başına insan toplayacak anlamıyorum.zaten aile binası ben 23 yaşındayım 1 yaşında bebeğimle yılın 8 ayı yalnız kaldım gurbette ( eşim asker ) . Ben dahi yanıma insan toplamadim anlayamıyorum
Nasıl bir kin nasıl bir hınç yıllardır bitmeyi bırak, azalmadı bile. Normalleşmek zorunda konu sahibi, insanların her hareketi batar olmuş. Eşinin ailesi, mecbur yüz yüze bakıyorlar. Zor be böyle yaşamak.Annesini evde istemiyorsun, alternatif olarak eşin gidip kalabilir onada giderse dönmesin diyorsun ama ne hakla?
Tabi sen sırf dedesi aldı diye, sıfır tableti çocuk kırmış gibi yapıp, paramparça edecek kadar kontrolsüz bir insansın, mantıklı düşünmeni beklemek hata olur.
bence biraz ayıp etmişsiniz size ne yaşattığını bilmiyorum ama sonuçta eşinizin annesi. Ne yapmış olursa olsun hasta yaşlı bir kadın, üstelik hayat arkadaşınızın eşi size ihtiyacı varken kapılarınızı kapatıyorsunuz bence çok ayıp.Bu aralar gündemimiz deprem ve getirdigi ruh sıkıntıları Allah bir daha yasatmasın..Benim kayinvalidem pandeminin baslarında korkuyla panik bozukluk tedavisi olmustu evlatlari dahi destek olmazken anne simariklik ediyorsun derken ona destek olmustum online randevu dahi ayarlamistim neyse deprem dolayisiyla yine ayni sorunlari nuksetmis insallah duzelir demekten baska bir sey diyemem gecmis olsun der gecerim.Daha fazlasini haketmiyor yaptigim zamanlarda da gercek yuzunu gormemistim.Evde kayinbabasiyla yasiyor ust katinda eltisi var kayinpederim bazen 24 vardiyasinda gidiyor gorumcem esiyle birlikte yaninda kaliyor su an ama 1 hafta daha kalip gidecekmis kayinvalidem lavaboya dahi tek basina gidemiyormus gidemiyordur dogrudur cunku daha onceki hastaliginda da oyleydi.Esime diyormus ki baban 24 oldugu zamanlarda yalniz duramam bir size gelecegim bir X(gorumcem) e esim de leylosla anlasabilecek misin demis o da anlasirim ne var anlasamayacak 2 haftada bir gelecegim size 1 gecelik demis esim net bir sey dememis bana sordu istemiyorum cunku sen zamaninda nasil nankorlukle karsilik verdigini gordun dedim ben annem sana kotu davranmadi demiyorum ama 2 haftada 10 gunde bir idare edemez misin dedi. O zaman sen git annenin yanina ben kizimla kalirim bu kadar dusunuyorsan anneni dedim kestirip attim.Ben bu hafta geceleri korkmama ragmen aglaya aglaya 2 yasindaki cocukla yalniz kaldim o evde kayinpederiyle ust katinda eltisiyle yalniz kalamiyor ben zaten onu gorunce kotu oluyorum eski yasadiklarim aklima geliyor.Deprem beni de etkiledi guclu durmaya calisiyorum anasinin psikolojisi duzelsin diye ben mi kafayi yiyeyim hakli degil miyim ? Bu vicdansizlik mi sizce ? Deprem oldugu gun bir gece birlikte kalmistik ofluyor pufluyor agliyor uyuyacak zaman ısık kapattirmiyor yaninda duranin da ici karariyor o 24 saat gecmek bilmemisti.Eger zamaninda beni hayattan sogutacak kadar uzmeseydi,en guzel zamanlarimi aglayarak gecirmeme sebep olmasaydi basimin uzerinde yeri vardi ama haketmiyor..
Ay yok düzelmez, kendisini geçtim eşinin evlat olarak bir şey yapıp yapmamasına müdahale etmeye çalışıyor. Adamın babasının aldığı tableti şımarık çocuklar gibi parçalıyor, annesinin yanına ayda iki akşam kalmasına giderse gelemez diyor. Tamam evine gelmesin ama tüm alternatifleri kapatamazsın. Öyle bir hakkı yok yani.Nasıl bir kin nasıl bir hınç yıllardır bitmeyi bırak, azalmadı bile. Normalleşmek zorunda konu sahibi, insanların her hareketi batar olmuş. Eşinin ailesi, mecbur yüz yüze bakıyorlar. Zor be böyle yaşamak.