Bu vicdansızlıksa ben kara vicdanlı olayım..

Ya ne vicdansiz insanlar var bu dünyada pess.

Hadi evine almıyorsun anladıkta, kadının oğluna niye engel oluyorsun ??

Ne hakla
 
Ay yok düzelmez, kendisini geçtim eşinin evlat olarak bir şey yapıp yapmamasına müdahale etmeye çalışıyor. Adamın babasının aldığı tableti şımarık çocuklar gibi parçalıyor, annesinin ayda iki akşam kalmasına giderse gelemez diyor. Tamam evine gelmesin ama tüm alternatifleri kapatamazsın.
Ohaaaa ohaaaaaaa niye kırmış tableti peki derdi neymis ?
 
2 haftada bi gece kalsa ne olur yani?
Hadi bunu istemediniz
Ee eşinizin gitmesine de karışıyorsunuz
Bu nornal mi?
 
Ay yok düzelmez, kendisini geçtim eşinin evlat olarak bir şey yapıp yapmamasına müdahale etmeye çalışıyor. Adamın babasının aldığı tableti şımarık çocuklar gibi parçalıyor, annesinin ayda iki akşam kalmasına giderse gelemez diyor. Tamam evine gelmesin ama tüm alternatifleri kapatamazsın.
Böyle böyle haklı iken haksız konuma düşecek, eşi de artık kâle almamaya başlayacak. Hayır, kendi ruhuna da zarar bu kin bu nefret. O eşinin annesi, adamı boşamadığı sürece mecbur yüzüne bakacağı kişi. Beğenmediği ailenin de halen gelini. İnsan hiç yoktan kendi için birazcık saygı duyar. Bu eylemleri yarın teker teker ayağına takıldığında anlayacak. Şimdi ne anlatsan boş.
 
Güya çocuk tablete alışmasın daha küçük diye. Kendi babası alsa çeyizinin olduğu yere koyardı. Ama kayınbaba alınca çatırrt.
JES JES güya sebep bu çocuğun alışmaması ama asıl sebep eşinin ailesine olan öfkesi. Yoksa alıp kaldırır aklı selim bir insan tableti. Sonuçta dedesi hediye almış, eşine saygısızlık en başta, kırdığınıda görmüş adam.
 
JES JES güya sebep bu çocuğun alışmaması ama asıl sebep eşinin ailesine olan öfkesi. Yoksa alıp kaldırır aklı selim bir insan tableti. Sonuçta dedesi hediye almış, eşine saygısızlık en başta, kırdığınıda görmüş adam.
Adamda da iş yok desene. Baksana karısının her seyine sesi çıkmıyor
 
JES JES güya sebep bu çocuğun alışmaması ama asıl sebep eşinin ailesine olan öfkesi. Yoksa alıp kaldırır aklı selim bir insan tableti. Sonuçta dedesi hediye almış, eşine saygısızlık en başta, kırdığınıda görmüş adam.
Sabırlı adam bulmuş sınıyor da sınıyor, patlaması pek olur ama.
 
Bu aralar gündemimiz deprem ve getirdigi ruh sıkıntıları Allah bir daha yasatmasın..Benim kayinvalidem pandeminin baslarında korkuyla panik bozukluk tedavisi olmustu evlatlari dahi destek olmazken anne simariklik ediyorsun derken ona destek olmustum online randevu dahi ayarlamistim neyse deprem dolayisiyla yine ayni sorunlari nuksetmis insallah duzelir demekten baska bir sey diyemem gecmis olsun der gecerim.Daha fazlasini haketmiyor yaptigim zamanlarda da gercek yuzunu gormemistim.Evde kayinbabasiyla yasiyor ust katinda eltisi var kayinpederim bazen 24 vardiyasinda gidiyor gorumcem esiyle birlikte yaninda kaliyor su an ama 1 hafta daha kalip gidecekmis kayinvalidem lavaboya dahi tek basina gidemiyormus gidemiyordur dogrudur cunku daha onceki hastaliginda da oyleydi.Esime diyormus ki baban 24 oldugu zamanlarda yalniz duramam bir size gelecegim bir X(gorumcem) e esim de leylosla anlasabilecek misin demis o da anlasirim ne var anlasamayacak 2 haftada bir gelecegim size 1 gecelik demis esim net bir sey dememis bana sordu istemiyorum cunku sen zamaninda nasil nankorlukle karsilik verdigini gordun dedim ben annem sana kotu davranmadi demiyorum ama 2 haftada 10 gunde bir idare edemez misin dedi. O zaman sen git annenin yanina ben kizimla kalirim bu kadar dusunuyorsan anneni dedim kestirip attim.Ben bu hafta geceleri korkmama ragmen aglaya aglaya 2 yasindaki cocukla yalniz kaldim o evde kayinpederiyle ust katinda eltisiyle yalniz kalamiyor ben zaten onu gorunce kotu oluyorum eski yasadiklarim aklima geliyor.Deprem beni de etkiledi guclu durmaya calisiyorum anasinin psikolojisi duzelsin diye ben mi kafayi yiyeyim hakli degil miyim ? Bu vicdansizlik mi sizce ? Deprem oldugu gun bir gece birlikte kalmistik ofluyor pufluyor agliyor uyuyacak zaman ısık kapattirmiyor yaninda duranin da ici karariyor o 24 saat gecmek bilmemisti.Eger zamaninda beni hayattan sogutacak kadar uzmeseydi,en guzel zamanlarimi aglayarak gecirmeme sebep olmasaydi basimin uzerinde yeri vardi ama haketmiyor..

Siz gozleri 4 numara miyop olup da kendisine ama gibi muamele ceken uye degil misiniz? Esinizin annesi geldiginde gozlukleri cikariverirsiniz olur biter.

Bitmedi kayin ailenizle olan hesabiniz. Caniniza yazik.
 
Kayınvalidenizin kayınpederi hayatta mı?
Ve birlikte yaşıyorlar, muhtemelen bu amca zaten yaşlı biri yani çalışmadığını düşündüm. Evde biri varmış işte.
Panik atak da tedavisi olan bir şey.
Neden insanlara hayatı bu kadar zorlaştırmak için uğraşıyor ki? Deprem yeniden olsa, herkes kendi canını bırakıp ona koşabilecek mi, çok zor.
Kimin başına ne geleceği belli değil ki.
Evleri size uzak sanıyorum.
Sizin de panik atak sorununuz yoksa, ayda iki gün oğlunun annesine gitmesine tepkisiz kalamaz mısınız?
Siz sevmiyorsunuz ama eşiniz evlat olarak kendini sorumlu hissediyor belli ki. Hayat boyu yalnız kalan insanlar var, her şey bizler için.
Lütfen bunu dert etmeyin kendinize. Derinlikli olarak bilmiyorum konuyu fakat bence kendi selametiniz için eşinizin gidip ayda iki kez orda kalması, belki annesini panik atak tedavisi için de ikna eder. Bilemedim.
 
Eski konularınızı hatırlayınca konu başlığınızın size çok uyduğunu fark ettim.
Kendiniz yazmışsınız bir de baya övünüyorsunuz sanırım bununla:)
 
Back
X