• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yalanlara ne gerek var ?

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Benim aşağı yukarı 8 senelik bi arkadaşım var benden 1 yaş büyük 23 yaşında.Sık sık görüşürüz derdimi, mutluluğumu bilir, ben de onunkileri bildiğimi sanıyordum yanılmışım.Arkadaşımın çevreye ve bana yalanlar söylediğini biliyordum ama biraz salağa yatıyordum açıkçası.Kendisiyle bi çok kez konuşmaya karar verdim bu yalan konularıyla ilgili ama asla kabul etmiyor ispatı dahi olsa..Bi süredir sürekli 'saç maşanı getir saçlarımı yap kıyafet getir ruj getir düğün var nişan var ' vs vs beni kandırıyordu evleride baya uzak ama kırılmasın diye her istediğini götürdüm.Bugün ortak bi arkadaşımız geldi söyledikleri karşısında gerçekten şaşırdım :/ Bu arkadaşım bi çocukla görüşüyormuş hemde aileler falan tanışmış bu yaz nişan dahi düşünüyorlarmış o çocukla buluşmak için bana saç yaptırıyormuş..En çok şaşırdığım konuda bana geçen yıl nişan attığı çocukla konuştuğunu temmuzda geleceğini söylüyordu anneside onaylıyodu gelsin bi konuşalım eski hareketlerine devam edecek mi falan diye.Yani anne kız ikiside bana yalanlar söylemişler.Ben mutlaka bi şekilde yine görüşücem arkadaşımla nasıl bi tutum içine girmeliyim? Kendimi daha fazla salak yerine koydurmakta istemiyorum! Bu arkadaşımın amacı ne sizce ?

O çocuk aynı çocuk değil mi ?

Yok değil farklıymış kanka ya bununla daha bi kaç hafta falan olmuş görüşmeye başlayalı ama bana eski nişanlımla barıştık temmuzda gelecek belki yine yüzüklerimiz takılır diyodu hatta dün bile öyle dedi..

Yok değil farklıymış kanka ya bununla daha bi kaç hafta falan olmuş görüşmeye başlayalı ama bana eski nişanlımla barıştık temmuzda gelecek belki yine yüzüklerimiz takılır diyodu hatta dün bile öyle dedi..

Tuhaf bi davranış durumu da arkadaş yani ne gerek var yalana dolana
Acaba seni kıskanıyor da onun için mi sana yalan söylüyor :44:
Aklıma ilk bu geldi kanka

Tuhaf bi davranış durumu da arkadaş yani ne gerek var yalana dolana
Acaba seni kıskanıyor da onun için mi sana yalan söylüyor :44:
Aklıma ilk bu geldi kanka
Kanka açıkçası bugün gelen ortak arkadaşımızda aynı şeyi söyledi.Fotoğraf çekindik mesela ben malum siteye koydum hemen o koymadı dedim aşk olsun onca çekindik koysana cvp dahi vermiyor başka şeylerden bahsediyor..

Yalan söyleyen bir insanı,ne kadar çok sevsem dahi hayatımdan çıkarırdım. Çünkü bu yalanların emin ol sonu gelmez.. Göz yumabilirim diyorsan arkadaşlığına devam edebilirsin tabi,ama ben göz yumamazdım. Hem yalanları da öyle gereksiz ki,kendine göre bir nedeni (bahanesi) vardır arkadaşının da.. o da ne kadar doğru olursa tabi.

anne kız yalan söylemekten zevk mi alıyolar acaba:26:
çünkü ortada yalan söylemeyi gerektirecek bir şey göremedim:6:
belki de nazar edersin diye korkmuşlardır:9:

Yalan söyleyen bir insanı,ne kadar çok sevsem dahi hayatımdan çıkarırdım. Çünkü bu yalanların emin ol sonu gelmez.. Göz yumabilirim diyorsan arkadaşlığına devam edebilirsin tabi,ama ben göz yumamazdım. Hem yalanları da öyle gereksiz ki,kendine göre bir nedeni (bahanesi) vardır arkadaşının da.. o da ne kadar doğru olursa tabi.
Haklısın.Dediğin gibi bir de çok gereksiz yani hani insan zor durumda kalırsın neyse dicem.En çok kızdığımda salak yerine koyması ben ta nerden koca maşayı götürüyorum ona dürüst olsa amenna.

Kanka açıkçası bugün gelen ortak arkadaşımızda aynı şeyi söyledi.Fotoğraf çekindik mesela ben malum siteye koydum hemen o koymadı dedim aşk olsun onca çekindik koysana cvp dahi vermiyor başka şeylerden bahsediyor..

Bence sen arkadaşını her ne olursa olsun kırmak istemiyorsan da ufak ufak arayı aç kanka
Çünkü böyle bi arkadaştan iyilik gelmez.
Senin anlattığın sırlarını da başkalarına anlatabilir.

anne kız yalan söylemekten zevk mi alıyolar acaba:26:
çünkü ortada yalan söylemeyi gerektirecek bir şey göremedim:6:
belki de nazar edersin diye korkmuşlardır:9:

Bende anlamadım ki :) Mesela onların yanında birileri bana iltifat ediyorlar hemen bi kaç gün sonra o arkadaşımın annesi 'geçende kızımı 3 kişi çok beğendi istemeye geleceklerdi kabul etmedik' diyor :D

Bence sen arkadaşını her ne olursa olsun kırmak istemiyorsan da ufak ufak arayı aç kanka
Çünkü böyle bi arkadaştan iyilik gelmez.
Senin anlattığın sırlarını da başkalarına anlatabilir.
Zaten artık hiçbir şeyimi anlatmam asla kanka ufak ufak arayı açmayı planlıyorum.Bugün bana olanları anlatan arkadaşımda sakın belli etme anlar söylediğimi dedi zaten kendiside başkasından öğrenmiş..

Bence aranaa çoooookkk bi mesafe koymalısın :)

Yalan söyleyen ve karşısındakinden faydalananlardan hiç hazetmem :) hiç bi açıklama yapmadan ilişiğimi keserim :24:

Sen onu arkadaşın olarak görmüşsün ama malesef o görmemiş :19:

Adı üstünde arkadaşlık dostluk...:29:

Arkadaşlığın dostluğun içinde de yalan dolan olacaksa ne fayda gelir ondan :19:

Şahsen ben olsam güvenimi sarsan bir insanla uzun seneler önce de tanışmışlığım olsa arama mesafemi koyardım :26:

Üzücü bir durum.Bir arkadaş kaybedilecek sonuçta.

Ama durum senin açından böyle.

Onun açısından yalan dolan alışkanlık haline geldiğinden basit gibi görülüyor olmalı.

Yoksa seni kaybedeceğine üzülüp yalan söyleyemezdi sana :19:

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Back
X