- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Benim aşağı yukarı 8 senelik bi arkadaşım var benden 1 yaş büyük 23 yaşında.Sık sık görüşürüz derdimi, mutluluğumu bilir, ben de onunkileri bildiğimi sanıyordum yanılmışım.Arkadaşımın çevreye ve bana yalanlar söylediğini biliyordum ama biraz salağa yatıyordum açıkçası.Kendisiyle bi çok kez konuşmaya karar verdim bu yalan konularıyla ilgili ama asla kabul etmiyor ispatı dahi olsa..Bi süredir sürekli 'saç maşanı getir saçlarımı yap kıyafet getir ruj getir düğün var nişan var ' vs vs beni kandırıyordu evleride baya uzak ama kırılmasın diye her istediğini götürdüm.Bugün ortak bi arkadaşımız geldi söyledikleri karşısında gerçekten şaşırdım :/ Bu arkadaşım bi çocukla görüşüyormuş hemde aileler falan tanışmış bu yaz nişan dahi düşünüyorlarmış o çocukla buluşmak için bana saç yaptırıyormuş..En çok şaşırdığım konuda bana geçen yıl nişan attığı çocukla konuştuğunu temmuzda geleceğini söylüyordu anneside onaylıyodu gelsin bi konuşalım eski hareketlerine devam edecek mi falan diye.Yani anne kız ikiside bana yalanlar söylemişler.Ben mutlaka bi şekilde yine görüşücem arkadaşımla nasıl bi tutum içine girmeliyim? Kendimi daha fazla salak yerine koydurmakta istemiyorum! Bu arkadaşımın amacı ne sizce ?