• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yalnızlık hissi de nereden geldi :/

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Hiç kız arkadaşım yok, yani var ama arayıp sorduğumuz çat kapı kahve içmeye gelen bir dostum yok. En son 2 dostumla burada yazmıştım yanlış yaptılar onları da sildim.
En yakın arkadaşım uzakta Antalya'da hiç kız arkadaşım yok.
Ben istiyorum ki kız kıza tatile çıkalım, kahve içmek için hava almak için dertleşmek için yemek yemek için buluşalım, birlikte delilikler yapalım gülelim eğlenelim ama yok. Nedense bir türlü yeni kurduğum arkadaşlıklarımın devamı gelmiyor e 30 oldum zaten olan arkadaşlarımda evlendi erkek oldukları için görüşmüyoruz.
Keşke babam baskıcı olmasaydı da bu yaşıma kadar istediğim hayatı yaşamış olsaydım.
Keşke istediğim enstrümanı çalmayı öğrenebilseydim, otostopla gezebilseydim ya da dünyayı dolaşabilseydim.
Lisede dil bölümü okuyup üniversitede erasmus yapabilseydim, her sene tatile gidebilseydim. Gezip görme isteği ruhumda bitmek tükenmek bilmeyen bir arzu gibi. Yeni yeni yapıyorum ama o yaşlarda yapsaydım daha çok keyif alırdım biliyorum.
Hep yanlış erkeklerle oldum benim de hatalarım vardı ve sonucu yalnızlık.
En son başhekimi de yaşından dolayı istemedim o da artık vazgeçti benden daha genç bir kızla nişanlandı evleniyor.
Ne evlenebildim ne de güvendiğim her aradığımda ulaşabileceğim bir dostum var, ne yapıcam şimdi ben ?

Okurken ben mi yazdım acaba dedim. Benim ailem baskıcı değil ama benimde gezeceğim eğleneceğim arkadaşım yok. Mesela turlara katılmak istiyorum, yalnız olduğum için gitmek istemiyorum. Ömrüm böylece bitecek diye çok üzülüyorum yaş oldu 36. Şimdi bir erkek arkadaşım var ama o da işi dolayısı ile 6 ay kadar yanımda olamayacak. Şöyle kafa dengi bir kız arkadaşım olsun çok isterdim.😔

Sırf bu yüzden artık hatayı kendimde aradığım için psikoloğa gidiyorum. Ne yazık ki çözümü hala bulamadım. Var bir sorun ama be bilmiyorum. 😔

Üzme kendini 🥺
Baba faktörü bu hayatta bir kadın için çok çok önemli . Bir şans , bir nimet …
Sana şunu yap bunu yap diye tavsiyeler vermicem. Çünkü bir insanın hayatında olmasını isteyip de olmayan şeylerin yoksunluğunu hissetmesi , onun için gerçekten üzüntü hissettirebilecek bir durum. Geri kalan şeylerle ne kadar baskılasan da o olmasını istediklerin olmayınca gözün hep orda kalıyor. En azından çalışıyorsan veya maddi sorunun yoksa işin gezme kısmını kendin veya varsa anne kardeş vs ile halledebilirsin. Onun dışındakiler için ise sana Allah isteklerini en kısa zamanda versin diliyorum 🙏

Hiç kız arkadaşım yok, yani var ama arayıp sorduğumuz çat kapı kahve içmeye gelen bir dostum yok. En son 2 dostumla burada yazmıştım yanlış yaptılar onları da sildim.
Ben istiyorum ki kız kıza tatile çıkalım, kahve içmek için hava almak için dertleşmek için yemek yemek için buluşalım, birlikte delilikler yapalım gülelim eğlenelim ama yok. Nedense bir türlü yeni kurduğum arkadaşlıklarımın devamı gelmiyor e 30 oldum zaten olan arkadaşlarımda evlendi erkek oldukları için görüşmüyoruz.
Keşke babam baskıcı olmasaydı da bu yaşıma kadar istediğim hayatı yaşamış olsaydım.
Keşke istediğim enstrümanı çalmayı öğrenebilseydim, otostopla gezebilseydim ya da dünyayı dolaşabilseydim.
Lisede dil bölümü okuyup üniversitede erasmus yapabilseydim, her sene tatile gidebilseydim. Gezip görme isteği ruhumda bitmek tükenmek bilmeyen bir arzu gibi. Yeni yeni yapıyorum ama o yaşlarda yapsaydım daha çok keyif alırdım biliyorum.
En son başhekimi de yaşından dolayı istemedim o da artık vazgeçti benden daha genç bir kızla nişanlandı evleniyor.
Ne evlenebildim ne de güvendiğim her aradığımda ulaşabileceğim bir dostum var, ne yapıcam şimdi ben ?
Hala bekar olmana şaşkınım prenses, sende ki bu azim kimsede yok.

Keskeleri birakip yoluna bakacaksin karşim..
Gecmise odakli hatalarla ve yapamadıklarinla suanı öldürme derim.Hayat bir gün o da bugun unutma ne yapmak istiyorsan hedefle odaklan devam et.Emin ol yolun belli olduktan sonra karsina cikan dogrularin olacak👍💥

Bugunlerde ne kadar cok arkadassizlik konusu var. Ben de bir fenomen degilim ama arkadas cevremde aranan insan oldum. Egelnceliyimdir, yeni gidilecek yerler, yapilacak seyler plani yaparim. Bir de asiri uyumlu olmaktansa kendi fikirleri olunca insanin, diger insanlar tarafindan daha fazla saygi goruyor. Bulundugum sehirde is icin bir kac yildir varim daha ama etkinliklere katilmak cidden ise yariyor. Ama 30umdan once sizin gibi dusundugum oldu. Sonra dondum baktim kendime. Ben mutsuzmusum ki. Ben o eski halimde bir arkadas istemezdim. Belki durum budur sizde de. Keskelerinizin bu kadar cok olmasi enerjinizi dusurur. Simdiyi yasayamazsiniz. O enerji size yansir ve insanlar gercek sizi goremez. 16personalities testi var Jung'un gelistirdigi. Ona bakin bence netten. Kendinizi taniyin. Kendinizi tanidikca, yatirimi kendinize yaptikca, mutlu olursunuz. Mutlu oldukca da insanlar cekilir hayatiniza❤️

Yani Cat kapı arkadaşlıklar da hoş olmuyor be
Evde uzatmissin ayaklarını dagitmissin evi
Pinekliyorsun esinle, tık tık tık kim o ? Ayşe Fatma Hayriye .

Hayır ne zikkima geldin hiç hoşuma gitmez .

prenses neden tamamlanmak icin surekli insanlara ihtiyac duyuyorsun anlamiyorum. maddi olarak imkanin var, 30 yasindasin, tatile gitsen seni kim tutacak? illaki cok derin dostluklara gerek yok ki, cik tatile en az iki kisiyle tanisirsin. sohbet muhabbet o an kafan dagilir geri donersin. herkesin omurluk dostu olmaz ki, biraz da ani kurtarmaya calis.

Abartmayın, Türkiye'de otostop o kadar da tehlikeli bir şey degil. Tek olmamaya, at hırsızı tiplerin arabasına binmemeye ozen gösterin yeterli. Ben mesela tipini beğenmezsem, arabada aile yoksa ters istikamette bir yol söylüyorum,binmiyorum. Onca sene de Allah'a şükür kötüsüne gelmedigim gibi ekstra yardımcı olmak isteyen, girdiğimiz ören yerinin ücretini ödemek isteyen, ya da 'yemek alayim' diye ısrar eden çok oldu. Bu kadın olduğum için değil çünkü otostopla gezen çok fazla erkek de tanıyorum, onlar da aynı şekilde anlatıyor deneyimlerini. Ayrıca tüm Türkiye'yi otostop ile gezen insanlarla dolu bu ulke. Kadın, erkek ,Faslı,italyan,Rus...çeşit çeşit insan var tanıştığım ve Türkiye'de otostop kültürüne sahip.
Ha ben niye hiddetlendim??
Hiçbir fikrimizin olmadığı konularda negatif konuşma yapanlardan cidden rahatsız oluyorum. Otostopu geç, iş arkadaşının arabasina binmeyen, şahsi arabasına otostopcuyu geç blablacar'dan parayla bile insan almayan- yani konuya çok çok uzak insanların kalıp yargılariyla heves kıracak şeyler yazıyor, gerçekten üzülüyorum.

Konuya gelince, usuyenprenses, eski mesajlarında çok kıskanç olduğunu, sevgilinin kız arkadaşlarını geç erkek arkadaşlarından, hatta kendi kardesinden kıskandığıni yazmıştın. Sana şok olanlara da 'ama o da bana izin vermez' demiştin.
Yani erkek arkadaşı istemedi diye kız arkadaslariyla çıkmayan, erkek arkadaşı bozuluyor diye mutlu ilişkisi varken kizlarla vakit geçirmeyen - tabiri caizse erkek arkadaşı için kız arkadaşlarını satan kızla yalnız kaldığında kimse arkadaşlık etmek istemez . Benim de öyle arkadaşlarım var. Mutlu ilişkisi varken bir haftasonu bile sana ayırmaz, ama derdi olduğunda,sevgilsiiyle/nişanlısıyla arası bozulunca hemen sana gelmek ister.
Yani boyle bir dünya yok .
Yine de yeni başlangıçlar yapmaya çalışabilirsin. Mesela eskilerden kanının isindigi ama araya zaman girip ayrildigin kim var? Dm at bakalım bir bahaneyle göstek iste (mesela Çarşamba akşamı oraya geliyorum, bir kahve içer miyiz gibi) belki eski frekansi yeniden yakalarsınız.
İs yerindeki insanlara kanın isindiysa 'of çok bunaldim, gel çıkışta dondurma yiyelim' de mesela. Konuştukça konuştukça insanların konuşacak konusu artar. Böyle böyle arkadaşliklar kurmaya calis. Hatta konustur, onlar anlatsın bir şeyler. İnsanlar kendilerini dinleyen insanları severler:)
Zaten sen sıcakkanlı bir insansın, avına adım adım yaklasirsan ben sanmıyorum ki başarısız ol:)
Ve son olarak istediğin şeyleri yapmak için ne bir erkeğe ne bir kız arkadasa ihtiyacın var. Yalnız da pekala keyifli zaman geçirebilirsin. Al yanına sevdiğin bri kitap, hatta boyakalemi. Git sehrin güzel manzarali bir yerine :) yani tatil mi tatil, ne güzel işte :) ben istediğim şeylereq kimsenin engel olmasına izin vermiyorum. Mesela doğuya gitmek istiyordum, ucuza bilet buldum. Benle kim gelirin derdine düşsem onu bunu çağıracam, onlar ayarlamaya çalışacak, belki düşündüğüm tarihi onlar için değiştirecem,belki gelirim diyecek son anda aileden izin alamayıp ya da onca masrafa degmeyecegini düşünüp vazgeçecek...belki gideceğiz 'beni böyle de çek' hastalığına yakalanacak...yani neden başkası için planımi erteleyim ki? Kafam rahat olarak tek kişilik gdiis dönüş bileti aldım,misler gibi de tatilimi yaptım. Oldu bitti yani, dramaya gerek yok:) çok da keyifli. Bugüne kadar kırk şehir gezdiysem yirmibesinde tek basimayimdir. Neden? Çünkü neden olmasın?

Doğru insan olmadıktan sonra bu sefer keşke evlenmeseydim diyeceksin. Etraf bosanan, bikkin insanla dolu. Insanlarin davranislari cok onemli, evlendigin zaman duygusal olarak tatmin olmadigin biriyle hayat surmez. bir de insanlara sans vermek gerek tabi. Birine karsi yogum duygular hissetmek oyle herkesle de olmuyor bu yasina kadar evlenmemen cok normal. Yas ilerledigi icin haliyle gelecek kaygisi yasiyosun. Insanlarin yuzunden bir seyler olmadiysa birak kavga etme onlarla zaten bir sey degismeyecek.

Back
X