• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yalnızlık hissi de nereden geldi :/

Okurken ben mi yazdım acaba dedim. Benim ailem baskıcı değil ama benimde gezeceğim eğleneceğim arkadaşım yok. Mesela turlara katılmak istiyorum, yalnız olduğum için gitmek istemiyorum. Ömrüm böylece bitecek diye çok üzülüyorum yaş oldu 36. Şimdi bir erkek arkadaşım var ama o da işi dolayısı ile 6 ay kadar yanımda olamayacak. Şöyle kafa dengi bir kız arkadaşım olsun çok isterdim.😔
evet benim de aradığım yalnızlık hissi sevgili ile alakalı değil tamamen eksikliğim kız kardeşim gibi göreceğim bir kız arkadaş :( Antalyada olan varsa belki tanışabiliriz

Hiç kız arkadaşım yok, yani var ama arayıp sorduğumuz çat kapı kahve içmeye gelen bir dostum yok. En son 2 dostumla burada yazmıştım yanlış yaptılar onları da sildim.
En yakın arkadaşım uzakta Antalya'da hiç kız arkadaşım yok.
Ben istiyorum ki kız kıza tatile çıkalım, kahve içmek için hava almak için dertleşmek için yemek yemek için buluşalım, birlikte delilikler yapalım gülelim eğlenelim ama yok. Nedense bir türlü yeni kurduğum arkadaşlıklarımın devamı gelmiyor e 30 oldum zaten olan arkadaşlarımda evlendi erkek oldukları için görüşmüyoruz.
Keşke babam baskıcı olmasaydı da bu yaşıma kadar istediğim hayatı yaşamış olsaydım.
Keşke istediğim enstrümanı çalmayı öğrenebilseydim, otostopla gezebilseydim ya da dünyayı dolaşabilseydim.
Lisede dil bölümü okuyup üniversitede erasmus yapabilseydim, her sene tatile gidebilseydim. Gezip görme isteği ruhumda bitmek tükenmek bilmeyen bir arzu gibi. Yeni yeni yapıyorum ama o yaşlarda yapsaydım daha çok keyif alırdım biliyorum.
Hep yanlış erkeklerle oldum benim de hatalarım vardı ve sonucu yalnızlık.
En son başhekimi de yaşından dolayı istemedim o da artık vazgeçti benden daha genç bir kızla nişanlandı evleniyor.
Ne evlenebildim ne de güvendiğim her aradığımda ulaşabileceğim bir dostum var, ne yapıcam şimdi ben ?
Benim annem 45 yaşından sonra dil öğrendi, her gün spora gitmeye başladı, arkadaşlarıyla ülke ülke gezdi hatta 60 yaşında da iş güvenliği uzmanlığı sertifikasını aldı hem de A sınıfı şu anda da 67 yaşında hala bişeler öğrenmenin kendini geliştirmenin peşinde hiç duru yok kadının :KK200:
sizin yaş daha 30 ay sanki ne olacak bu zamana kadar yapamadıklarınızı bu saatten sonra yapın
benim de geçmişe dair tonla pişmanlıklarım var keşke şu yaşımda şunu yapsaydım diye ama ne yapalım geçmiş gelmiyor önüme bakıp yapabildiklerimi yapmaya çalışıyorum mümkün olduğunca
geçmişe odaklanırsanız çok üzülürsünüz
boşverin geçti işte
arkadaşınız yoksa da yok yani ne olacak benim de gerçkek olan 2 arkadaşım var ikisi de uzakta ama telefonla yanımdaymışcasına muhabbet ediyorum bir iyi geliyor ki
kalan zamanda da kendi kendime arkadaşlık yapıyorum çok eğlenceli oluyor :)
haaa evet sizden farklı evliyim ama sizin de kısmetiniz elbet bi yerdedir onu da inşallah hayırlı zamanda bulursunuz :KK200:

benim de arkadaşlarım hep başka şehirlerde ve evleniyorlar :KK70: yeni arkadaş zaten bulamıyorum.

ben son 2 senedir falan ciddi anlamda yalnızdım ve gayet de memnundum bundan. ara ara bana geliyor o yalnızlıktan kurtulma hissi, birileriyle tanışıyorum ama ilerlemiyor mesela. en son 2 hafta önce falan biriyle tanışmıştım. tam evet bu olabilir (evlenmek falan yok ufukta çünkü önce bir ilişki olsun, otursun di mi :) diyordum ki falso üstüne falso... hatta burada konu açsam mı diye bile düşünüyorum sonra diyorum ki yok değmez ya. yani biz yaşımız ilerledikçe çok mu gereksiz detaylara takılıyoruz, iyi mi ediyoruz kötü mü bilmiyorum. böyle olunca ilk tökezlemede amaaan canım kendim deyip yalnızlığıma gömülüyorum. halbuki kısacık bir süre de olsa hayatıma birinin girme ihtimali beni mutlu etmişti. işten çok geç saatte çıkıyor ve doğru düzgün görüşemiyoruz. benim de sorunum buydu mesela. kendi kendime tamam anlayışlı olacağım diyorum ama olamıyorum sanırım. geçen gece çok geç bir saatte de olsa evin önüne geldi, 30-40 dk kadar görüştük sohbet ettik. ben de kendi kendime dedim ki vaov, bu saatte benim için geldi vs :KK70: ama ikinci geç gelmede hemen şak diye yan çizdi :KK70: yok saat geç oldu, yok yorgunum... geç dediği saat 23, onun arabası var altında ve evlerimiz araçla 5 dk, yürüme mesafesi 15 dk falan, düşünün. eee sen daha şimdiden yorgunsan ileride ne olacak? sağlam bir tartışma çıkardım ve şu an ne yaparım bilmiyorum, devam etmeyeceğim galiba. değersiz hissettim çünkü ve kafamı kurcalayan şey de bu his. ilişkileri verseler, beklenti ve hayal kırıklıklarını alsalar ne güzel olur. değer görmek için alıyorum ben birini hayatıma. hani bir arkadaşınız görüşelim demiştir, siz de bakarız duruma göre dersiniz, sonra geç oldu yorgunum, başka zaman görüşelim dersiniz, aynen öyle oldu. arkadaşına kuracağın cümleyi bana kuracaksan o iş zaten baştan yaş.

neyse konunuzu sabote etmiş oldum :KK70: kusura bakmayın. sizi çok iyi anlıyorum.

Hiç kız arkadaşım yok, yani var ama arayıp sorduğumuz çat kapı kahve içmeye gelen bir dostum yok. En son 2 dostumla burada yazmıştım yanlış yaptılar onları da sildim.
Ben istiyorum ki kız kıza tatile çıkalım, kahve içmek için hava almak için dertleşmek için yemek yemek için buluşalım, birlikte delilikler yapalım gülelim eğlenelim ama yok. Nedense bir türlü yeni kurduğum arkadaşlıklarımın devamı gelmiyor e 30 oldum zaten olan arkadaşlarımda evlendi erkek oldukları için görüşmüyoruz.
Keşke babam baskıcı olmasaydı da bu yaşıma kadar istediğim hayatı yaşamış olsaydım.
Keşke istediğim enstrümanı çalmayı öğrenebilseydim, otostopla gezebilseydim ya da dünyayı dolaşabilseydim.
Lisede dil bölümü okuyup üniversitede erasmus yapabilseydim, her sene tatile gidebilseydim. Gezip görme isteği ruhumda bitmek tükenmek bilmeyen bir arzu gibi. Yeni yeni yapıyorum ama o yaşlarda yapsaydım daha çok keyif alırdım biliyorum.
En son başhekimi de yaşından dolayı istemedim o da artık vazgeçti benden daha genç bir kızla nişanlandı evleniyor.
Ne evlenebildim ne de güvendiğim her aradığımda ulaşabileceğim bir dostum var, ne yapıcam şimdi ben ?
Dost diye birsey yok bencede zor zamanimda kimse yanimda olmuyor.ama pismanliklara gerek yok 30 yas genc bir yas bir ise gir mutlu olacagin bir is.anlastigin birini bulursan evlen bashekime takılma onlar zaten hep meslekten birini arar omur boyuda ego kasar. cogunlukla kendi ic huzurunu ara kendinde bulunca baskasiyla derdinde kalmayacak siteminde

30 yaş yahu 70 değil, ne abartmışsınız.
İnsan istedikten sonra yapamayacağı hiç birşey yok. Dil öğrenir yurtdışına da çıkarsınız, enstürüman da çalmayı öğrenirsiniz, gezersiniz de.
Yaptığınız seçimlerde nerede hata yaptığınıza bakın, kriterleriniz yanlıştır belki.
Ama geç kalmışlık hissim var her şey çocukluktan başlamalıydı

Üzme kendini 🥺
Baba faktörü bu hayatta bir kadın için çok çok önemli . Bir şans , bir nimet …
Sana şunu yap bunu yap diye tavsiyeler vermicem. Çünkü bir insanın hayatında olmasını isteyip de olmayan şeylerin yoksunluğunu hissetmesi , onun için gerçekten üzüntü hissettirebilecek bir durum. Geri kalan şeylerle ne kadar baskılasan da o olmasını istediklerin olmayınca gözün hep orda kalıyor. En azından çalışıyorsan veya maddi sorunun yoksa işin gezme kısmını kendin veya varsa anne kardeş vs ile halledebilirsin. Onun dışındakiler için ise sana Allah isteklerini en kısa zamanda versin diliyorum 🙏
amin Allah razı olsun gezmeyi hallediyorum turlara falan katılıyorum artık onu geçtim sorun değil ama ben çat kapı çıkıp gideceğim bir dost arıyorum erkek arkadaş ya da sevgili değil bir kız arkadaş dost..
kendi kız kardeşim de var ama hiç benim gibi değil maalesef hiç bana katılmaz

İyi bir işin var meslek sahibisin. İlk önce kendini tanı sonra birilerini hayatına alırsın. Hayatının büyük bir bölümünde hep nişanlı olduğun için kız arkadaşın olmaması çok normal
2 Kere nişanlandığımı illa yüzüme vuracaksınız değil mi

Ooo hosgeldin piremsees:)
Kız adamı da kacırdın kaprislerinle kaldın mı el elde bas basta:110:

Keskeleri birakip yoluna bakacaksin karşim..
Gecmise odakli hatalarla ve yapamadıklarinla suanı öldürme derim.Hayat bir gün o da bugun unutma ne yapmak istiyorsan hedefle odaklan devam et.Emin ol yolun belli olduktan sonra karsina cikan dogrularin olacak👍💥
inşallah elimden geleni yapıyorum kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum kitaplar okuyorum videolar dinliyorum bakalım

Bugunlerde ne kadar cok arkadassizlik konusu var. Ben de bir fenomen degilim ama arkadas cevremde aranan insan oldum. Egelnceliyimdir, yeni gidilecek yerler, yapilacak seyler plani yaparim. Bir de asiri uyumlu olmaktansa kendi fikirleri olunca insanin, diger insanlar tarafindan daha fazla saygi goruyor. Bulundugum sehirde is icin bir kac yildir varim daha ama etkinliklere katilmak cidden ise yariyor. Ama 30umdan once sizin gibi dusundugum oldu. Sonra dondum baktim kendime. Ben mutsuzmusum ki. Ben o eski halimde bir arkadas istemezdim. Belki durum budur sizde de. Keskelerinizin bu kadar cok olmasi enerjinizi dusurur. Simdiyi yasayamazsiniz. O enerji size yansir ve insanlar gercek sizi goremez. 16personalities testi var Jung'un gelistirdigi. Ona bakin bence netten. Kendinizi taniyin. Kendinizi tanidikca, yatirimi kendinize yaptikca, mutlu olursunuz. Mutlu oldukca da insanlar cekilir hayatiniza❤️
bi bakayım ama gidilecek restaurantları gezilecek yerleri bilirim ve eğlenceliyimdir arkadaşlarımın yanında modum düşmez gezerken şikayet etmem yani ama dediğim gibi arkadaşlarım evlendiği için bekar birisini yanlarında istemiyorlar bunu anlıyorum ve çekildim onlardan iş yerinde sorun yok arkadaşlarla gülüp eğleniyoruz işte aradığım çatkapı gidip geleceğim güvendiğim birisi

34 yaşında bekar Antalya'da bir kız arkadaş istersen buralardayım. yaştan dolayı demeyeceğim ama evlenen arkadaşların zamanla sosyal çevreden kopması gibi nedenlerle ben de seninle benzer durumdayım.
merhaba tabi çok isterim tanışmayı kaleiçinde ya da istediğiniz yerde buluşup bi kahve içip tanışabiliriz

Back
X