- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
yapanlar çok var amaHepsini geçtim de otostobla tur atmakta neyin nesi ?
Adamı keserler kızım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapanlar çok var amaHepsini geçtim de otostobla tur atmakta neyin nesi ?
Adamı keserler kızım
evet benim de aradığım yalnızlık hissi sevgili ile alakalı değil tamamen eksikliğim kız kardeşim gibi göreceğim bir kız arkadaşOkurken ben mi yazdım acaba dedim. Benim ailem baskıcı değil ama benimde gezeceğim eğleneceğim arkadaşım yok. Mesela turlara katılmak istiyorum, yalnız olduğum için gitmek istemiyorum. Ömrüm böylece bitecek diye çok üzülüyorum yaş oldu 36. Şimdi bir erkek arkadaşım var ama o da işi dolayısı ile 6 ay kadar yanımda olamayacak. Şöyle kafa dengi bir kız arkadaşım olsun çok isterdim.![]()
Benim annem 45 yaşından sonra dil öğrendi, her gün spora gitmeye başladı, arkadaşlarıyla ülke ülke gezdi hatta 60 yaşında da iş güvenliği uzmanlığı sertifikasını aldı hem de A sınıfı şu anda da 67 yaşında hala bişeler öğrenmenin kendini geliştirmenin peşinde hiç duru yok kadınınHiç kız arkadaşım yok, yani var ama arayıp sorduğumuz çat kapı kahve içmeye gelen bir dostum yok. En son 2 dostumla burada yazmıştım yanlış yaptılar onları da sildim.
En yakın arkadaşım uzakta Antalya'da hiç kız arkadaşım yok.
Ben istiyorum ki kız kıza tatile çıkalım, kahve içmek için hava almak için dertleşmek için yemek yemek için buluşalım, birlikte delilikler yapalım gülelim eğlenelim ama yok. Nedense bir türlü yeni kurduğum arkadaşlıklarımın devamı gelmiyor e 30 oldum zaten olan arkadaşlarımda evlendi erkek oldukları için görüşmüyoruz.
Keşke babam baskıcı olmasaydı da bu yaşıma kadar istediğim hayatı yaşamış olsaydım.
Keşke istediğim enstrümanı çalmayı öğrenebilseydim, otostopla gezebilseydim ya da dünyayı dolaşabilseydim.
Lisede dil bölümü okuyup üniversitede erasmus yapabilseydim, her sene tatile gidebilseydim. Gezip görme isteği ruhumda bitmek tükenmek bilmeyen bir arzu gibi. Yeni yeni yapıyorum ama o yaşlarda yapsaydım daha çok keyif alırdım biliyorum.
Hep yanlış erkeklerle oldum benim de hatalarım vardı ve sonucu yalnızlık.
En son başhekimi de yaşından dolayı istemedim o da artık vazgeçti benden daha genç bir kızla nişanlandı evleniyor.
Ne evlenebildim ne de güvendiğim her aradığımda ulaşabileceğim bir dostum var, ne yapıcam şimdi ben ?
sen yapma gözünü seveyim.yapanlar çok var amakesmiyorlar
Ben de hatayı kendimde arıyorum ama hata da yaptığım bir şey yokkiSırf bu yüzden artık hatayı kendimde aradığım için psikoloğa gidiyorum. Ne yazık ki çözümü hala bulamadım. Var bir sorun ama be bilmiyorum.![]()
Dost diye birsey yok bencede zor zamanimda kimse yanimda olmuyor.ama pismanliklara gerek yok 30 yas genc bir yas bir ise gir mutlu olacagin bir is.anlastigin birini bulursan evlen bashekime takılma onlar zaten hep meslekten birini arar omur boyuda ego kasar. cogunlukla kendi ic huzurunu ara kendinde bulunca baskasiyla derdinde kalmayacak sitemindeHiç kız arkadaşım yok, yani var ama arayıp sorduğumuz çat kapı kahve içmeye gelen bir dostum yok. En son 2 dostumla burada yazmıştım yanlış yaptılar onları da sildim.
Ben istiyorum ki kız kıza tatile çıkalım, kahve içmek için hava almak için dertleşmek için yemek yemek için buluşalım, birlikte delilikler yapalım gülelim eğlenelim ama yok. Nedense bir türlü yeni kurduğum arkadaşlıklarımın devamı gelmiyor e 30 oldum zaten olan arkadaşlarımda evlendi erkek oldukları için görüşmüyoruz.
Keşke babam baskıcı olmasaydı da bu yaşıma kadar istediğim hayatı yaşamış olsaydım.
Keşke istediğim enstrümanı çalmayı öğrenebilseydim, otostopla gezebilseydim ya da dünyayı dolaşabilseydim.
Lisede dil bölümü okuyup üniversitede erasmus yapabilseydim, her sene tatile gidebilseydim. Gezip görme isteği ruhumda bitmek tükenmek bilmeyen bir arzu gibi. Yeni yeni yapıyorum ama o yaşlarda yapsaydım daha çok keyif alırdım biliyorum.
En son başhekimi de yaşından dolayı istemedim o da artık vazgeçti benden daha genç bir kızla nişanlandı evleniyor.
Ne evlenebildim ne de güvendiğim her aradığımda ulaşabileceğim bir dostum var, ne yapıcam şimdi ben ?
Ama geç kalmışlık hissim var her şey çocukluktan başlamalıydı30 yaş yahu 70 değil, ne abartmışsınız.
İnsan istedikten sonra yapamayacağı hiç birşey yok. Dil öğrenir yurtdışına da çıkarsınız, enstürüman da çalmayı öğrenirsiniz, gezersiniz de.
Yaptığınız seçimlerde nerede hata yaptığınıza bakın, kriterleriniz yanlıştır belki.
amin Allah razı olsun gezmeyi hallediyorum turlara falan katılıyorum artık onu geçtim sorun değil ama ben çat kapı çıkıp gideceğim bir dost arıyorum erkek arkadaş ya da sevgili değil bir kız arkadaş dost..Üzme kendini
Baba faktörü bu hayatta bir kadın için çok çok önemli . Bir şans , bir nimet …
Sana şunu yap bunu yap diye tavsiyeler vermicem. Çünkü bir insanın hayatında olmasını isteyip de olmayan şeylerin yoksunluğunu hissetmesi , onun için gerçekten üzüntü hissettirebilecek bir durum. Geri kalan şeylerle ne kadar baskılasan da o olmasını istediklerin olmayınca gözün hep orda kalıyor. En azından çalışıyorsan veya maddi sorunun yoksa işin gezme kısmını kendin veya varsa anne kardeş vs ile halledebilirsin. Onun dışındakiler için ise sana Allah isteklerini en kısa zamanda versin diliyorum![]()
hangi azim bekar kalma azmi mi ?Hala bekar olmana şaşkınım prenses, sende ki bu azim kimsede yok.
önceki konularımda bahsetmiştim benimle evlenmek istiyordu yaş farkından ve çocukları olmasından dolayı istememiştimBaşhekim kim?
Bu konuda başhekimden bahsetmenin amacını gercekten anlamadimönceki konularımda bahsetmiştim benimle evlenmek istiyordu yaş farkından ve çocukları olmasından dolayı istememiştim
2 Kere nişanlandığımı illa yüzüme vuracaksınız değil miİyi bir işin var meslek sahibisin. İlk önce kendini tanı sonra birilerini hayatına alırsın. Hayatının büyük bir bölümünde hep nişanlı olduğun için kız arkadaşın olmaması çok normal
Ooo hosgeldin piremsees:)Hiç kız arkadaşım yok, yani var ama arayıp sorduğumuz çat kapı kahve içmeye gelen bir dostum yok. En son 2 dostumla burada yazmıştım yanlış yaptılar onları da sildim.
inşallah elimden geleni yapıyorum kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum kitaplar okuyorum videolar dinliyorum bakalımKeskeleri birakip yoluna bakacaksin karşim..
Gecmise odakli hatalarla ve yapamadıklarinla suanı öldürme derim.Hayat bir gün o da bugun unutma ne yapmak istiyorsan hedefle odaklan devam et.Emin ol yolun belli olduktan sonra karsina cikan dogrularin olacak![]()
bi bakayım ama gidilecek restaurantları gezilecek yerleri bilirim ve eğlenceliyimdir arkadaşlarımın yanında modum düşmez gezerken şikayet etmem yani ama dediğim gibi arkadaşlarım evlendiği için bekar birisini yanlarında istemiyorlar bunu anlıyorum ve çekildim onlardan iş yerinde sorun yok arkadaşlarla gülüp eğleniyoruz işte aradığım çatkapı gidip geleceğim güvendiğim birisiBugunlerde ne kadar cok arkadassizlik konusu var. Ben de bir fenomen degilim ama arkadas cevremde aranan insan oldum. Egelnceliyimdir, yeni gidilecek yerler, yapilacak seyler plani yaparim. Bir de asiri uyumlu olmaktansa kendi fikirleri olunca insanin, diger insanlar tarafindan daha fazla saygi goruyor. Bulundugum sehirde is icin bir kac yildir varim daha ama etkinliklere katilmak cidden ise yariyor. Ama 30umdan once sizin gibi dusundugum oldu. Sonra dondum baktim kendime. Ben mutsuzmusum ki. Ben o eski halimde bir arkadas istemezdim. Belki durum budur sizde de. Keskelerinizin bu kadar cok olmasi enerjinizi dusurur. Simdiyi yasayamazsiniz. O enerji size yansir ve insanlar gercek sizi goremez. 16personalities testi var Jung'un gelistirdigi. Ona bakin bence netten. Kendinizi taniyin. Kendinizi tanidikca, yatirimi kendinize yaptikca, mutlu olursunuz. Mutlu oldukca da insanlar cekilir hayatiniza![]()
Başhekim kendinden daha genç biri ile evlenmiş işte, ona çok içerlemiş.Bu konuda başhekimden bahsetmenin amacını gercekten anlamadimaraya sıkıştırmışsın
merhaba tabi çok isterim tanışmayı kaleiçinde ya da istediğiniz yerde buluşup bi kahve içip tanışabiliriz34 yaşında bekar Antalya'da bir kız arkadaş istersen buralardayım. yaştan dolayı demeyeceğim ama evlenen arkadaşların zamanla sosyal çevreden kopması gibi nedenlerle ben de seninle benzer durumdayım.