Bu yamukluk geçer mi ( resimli)

3. amaliyatınızı mı oldunuz ? ya cok geçmiş olsun. neden ısrarla aynı doktora 3 kez ameliyat oldunuz başarısız belli ki. su anki durumunuz nasıl peki ?

3. amaliyatınızı mı oldunuz ? ya cok geçmiş olsun. neden ısrarla aynı doktora 3 kez ameliyat oldunuz başarısız belli ki. su anki durumunuz nasıl peki ?
ikinciyi ilk ameliyattaki yamukluğu düzeltmesi için oldum..ücret almadı benden..o yüzden biraz da başka doktora gidemedim..gerçi hoş,yamukluk düzelmedi..3.operasyonu da yine mecburiyetten oldum,çünkü önceki ameliyatta kıkırdağım düştü,lokal yaptı ama onu da becerememiş..bakınca delikten el sallıyo bana kıkırdağım..üstelik sağ kanatta çökme,sağ delikte yukarı çekme var..bu kez bekliycem ama..biraz iyileşsin burnum

Canm benim üzülme çok fazla mukembellik te bekleme benim burnumda şuan yamuk inan seni n ki gibi 37gunum şuan ve daha çok erken bir şey söylemek için am a inan ben takmıyorum .olduğu kadar tekrar tekrar burnumu oynatmayı düşünmüyorum çok daha kötü burun lari olanlar var bu yamukluk ta nazarimiz olsun sıkma canını ihs düzelir ama duzelmesede sorun yapma

Buda benim burun dediğim gibi mukembellik beklemiyorum olduğu kadar bu Halide iyi 6ay sonra daha iyi olur ihs olmazsa da yeterli benim için diyeceğim olduğu kadar arkadaslar moral bozmaya mutsuz olmaya kahretme ye gerek yok bence hayat devam ediyor

Burun Deliklerim de görüldüğü gibi biri iyi ama biri çok dar

Eklentiler

• IMG_20181226_131450_458.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20181226_131431_716.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 131
Merhaba
Ne yazık kı bu burukların ikisi de zamanla düzelmez hatta ödemler çekildikçe yamukluk daha da belirgin hale gelir. Ilk ameliyatı beceremeyen doktor ikincide bunu lokalle hiç beceremez. Aynı kişide Üçüncü ameliyat ise çılgınlık sayılır. Size iyi bir revizyon cerrahisi yapan doktor gerekir. Ama 6 ay geçsin sonra

Ben düşünmüyorum canım iyi böyle tekrar tekrar yaptırmak mantıklı değil olduğu kadar ben takıntılı biri değilim eski halinden çok çok iyi memnunum şuanda bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…