Bu yamukluk geçer mi ( resimli)

pinkfloyd86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
91
17
38
39
Kızlar ya her geçen gün burnumda başka bir sorun keşfediyorum..şimdi de yamukluk dikkatimi çekiyor..1 aylık burun şuan..geçer mi ki zamanla?Geçmezse de bunun için düzeltme yapar mı doktor?

Eklentiler

• CollageMaker_20180515_111149842.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 2.708
Evet bana da pek şişlikmiş gibi gelmiyor..doktor kontrolünde ona da söyledim ama size öyle geliyor yamukluk yok dedi..bide kabul etseler hatalarını..

Evet bana da pek şişlikmiş gibi gelmiyor..doktor kontrolünde ona da söyledim ama size öyle geliyor yamukluk yok dedi..bide kabul etseler hatalarını..
Daha net önden foto atabilir misin canım aşağı degil de yukardan düz yani burun sırtını görelim bi
Burda kala kala uzman olduk artik :)

Daha net önden foto atabilir misin canım aşağı degil de yukardan düz yani burun sırtını görelim bi
Burda kala kala uzman olduk artik :)
baktıkça yamuluyo mübarek :)))

Eklentiler

• CollageMaker_20180515_201736589.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 1.829
Ya da başka doktora mı gitsem napsam bilemedim..müdahale de etmezler şimdi 1 aylık burun diye..devlet hastanesinde oldum ameliyatı kbb doktoruna..adam içini yapmış dışını sallamış..

Doktor gözünüzün içine bakarsk yamukluk yok mu dedi. Doktor şaşı bence.
aynen yaa..ben en iyisi ilk fırsatta başka bi doktora gideyim..bakalım revizyon mu yaparlar naparlar bilmiyorum ama onca çektiğime değmedi yani..birikmiş paramı verdim,ağzımı burnumu yamulttular:) ağlancak halime gülüyorum valla psikolojim hiç iyi değil..

Hayır üzme kendini öyle çirkin bir burun değil ciddiyim yüzün zaten güzel. Doktora şaşırdım. Eğri oturalım doğru konuşalım cümlesini hiç mi duymamış :)

Sağ burun kanadında sıkıntı var.
Sol normal sağ kısma kıkırdak eklemesi gerekiyordu.

Hayır üzme kendini öyle çirkin bir burun değil ciddiyim yüzün zaten güzel. Doktora şaşırdım. Eğri oturalım doğru konuşalım cümlesini hiç mi duymamış :)
sağolasın moral verdiğin için..ama yandan da aşağı sarkıyo ucu gülerken falan..her açıdan vasat aslında..yahu doktor da bi alem..gayet güzel gayet güzel diye diye bi hal oldu muayenede..ben de nasılsa burnum ödemlidir diye pek ses çıkarmadım ama gittikçe kötü bi hal alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…