- 26 Aralık 2017
- 91
- 17
- 38
- 39
- Konu Sahibi pinkfloyd86
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha 1 ay yazmışsınız ödem diyecem ama bayağı asimetri var gibi geldiNe zmn oldunuz ?
Daha net önden foto atabilir misin canım aşağı degil de yukardan düz yani burun sırtını görelim biEvet bana da pek şişlikmiş gibi gelmiyor..doktor kontrolünde ona da söyledim ama size öyle geliyor yamukluk yok dedi..bide kabul etseler hatalarını..
baktıkça yamuluyo mübarek :)))Daha net önden foto atabilir misin canım aşağı degil de yukardan düz yani burun sırtını görelim bi
Burda kala kala uzman olduk artik :)
Kuzum Canın sıkılmasın ama sanki bir sorun varbaktıkça yamuluyo mübarek :)))
yok sorun değil:) peki sence düzeltilebilecek bişey midir? Koca kafalı doktor yaaa..nasıl kuruyorum şuan ona anlatamamKuzum Canın sıkılmasın ama sanki bir sorun var
Burnunuz su an eksinlikle yamuk.Evet bana da pek şişlikmiş gibi gelmiyor..doktor kontrolünde ona da söyledim ama size öyle geliyor yamukluk yok dedi..bide kabul etseler hatalarını..
konuştum geçen hafta,adam yamuk değil diyo, kendimden şüphe ettim resmenB
Burnunuz su an eksinlikle yamuk.
Doktorunuzla kesinliklr konusum bence
Nerde yaşıyorsun neresi yamuk degil ödem geçmiş ince bir burnun var zatenkonuştum geçen hafta,adam yamuk değil diyo, kendimden şüphe ettim resmen
Doktor gözünüzün içine bakarsk yamukluk yok mu dedi. Doktor şaşı bence.Evet bana da pek şişlikmiş gibi gelmiyor..doktor kontrolünde ona da söyledim ama size öyle geliyor yamukluk yok dedi..bide kabul etseler hatalarını..
aynen yaa..ben en iyisi ilk fırsatta başka bi doktora gideyim..bakalım revizyon mu yaparlar naparlar bilmiyorum ama onca çektiğime değmedi yani..birikmiş paramı verdim,ağzımı burnumu yamulttular:) ağlancak halime gülüyorum valla psikolojim hiç iyi değil..Doktor gözünüzün içine bakarsk yamukluk yok mu dedi. Doktor şaşı bence.
eskişehirdeyim ben..Nerde yaşıyorsun neresi yamuk degil ödem geçmiş ince bir burnun var zaten
Hayır üzme kendini öyle çirkin bir burun değil ciddiyim yüzün zaten güzel. Doktora şaşırdım. Eğri oturalım doğru konuşalım cümlesini hiç mi duymamış :)aynen yaa..ben en iyisi ilk fırsatta başka bi doktora gideyim..bakalım revizyon mu yaparlar naparlar bilmiyorum ama onca çektiğime değmedi yani..birikmiş paramı verdim,ağzımı burnumu yamulttular:) ağlancak halime gülüyorum valla psikolojim hiç iyi değil..
sağolasın moral verdiğin için..ama yandan da aşağı sarkıyo ucu gülerken falan..her açıdan vasat aslında..yahu doktor da bi alem..gayet güzel gayet güzel diye diye bi hal oldu muayenede..ben de nasılsa burnum ödemlidir diye pek ses çıkarmadım ama gittikçe kötü bi hal alıyorHayır üzme kendini öyle çirkin bir burun değil ciddiyim yüzün zaten güzel. Doktora şaşırdım. Eğri oturalım doğru konuşalım cümlesini hiç mi duymamış :)