- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Ailem arkamda hayir sevmiyorum zerre kdar sevgisi kalmadi icimde kendi ailemn su an bircok sorunu var onlara soyleyip bir de bna uzulsunler istemiyorum
Cok uzuluyorum hemde cok kendimi cok degersz hissettiriyr bna cevremde evli olan arkadslrmn eslerni gorunce imrenek bakiyorumSen uzulmuyor musun peki?
Nasil yani??Yapma ya, baska bir kadinin basini mi yaksin?
Adam cok normalmis cunku. Her erkegin icinde bir miktar okuz varmismis. Kufur eder, hizmetcilik yaptirir errrkek cunku. Sen de silken ve kendine gel; yuce erkek irkina saygi duy.Adamın elle tutulur hiçbir tarafı yok yani boşanma önerilince kızıyorlar da şöyle adama ne önereyim allasen?
Saka yaptim tabi ki.Nasil yani??
Ironi yaptiniz sanirim dimi?
" cocuklarim var bosanamam" in yerini " baska kadinlarin basinini yakmamak icin bosanmiyorum'mu aldi yoksa?
Buda yeni modami?
Hiç bir adam evliliginde prens charles değil maalesef. Hepsinin içinde bir miktar büyük baş var. Sizden ilaç ve su istemesi normal. Anlattiklarinizda anormal olan küfür etmesi. Emin olun çoğu erkek evlendikten sonra o romantik sizi kazanmaya çalışan aşık adam rolünden istifa ediyorlar.
Adam cok normalmis cunku. Her erkegin icinde bir miktar okuz varmismis. KufuAdamın elle tutulur hiçbir tarafı yok yani boşanma önerilince kızıyorlar da şöyle adama ne önereyim allasen?
Hayatindaki en onemli sey sen degilsen kim peki? Kendini dusun once. Ve unutma sen mutlu olursan kizin da mutlu olur. Cocugum icin bosanmiyorum deme sakin.Cok uzuluyorum hemde cok kendimi cok degersz hissettiriyr bna cevremde evli olan arkadslrmn eslerni gorunce imrenek bakiyorum
Ilk 1 sene zaten kv yaptiklarndan pek evlilikten bsey anlayamadik sonrasinda ama hep boyleydi severek evlendik ... evlendigimzn ilk senesi kv bni istemedi hatta esime git babasinn kapisina birak demis annemn yanna gitmsler kv ler kizini al ogluma buyu yaptiniz sz yoksa benm oglum evlenmez beni birakmzdi demiss oooo neler nler yasattilar bna hatta gecn sne esmn abisi hakknda buraya bir konu actim bi taslanmadigim kaldi gel gor ki o konudaki butun endiselerim bir bir hepsi olduİstemsiz güldüm düşündüklerime. Hazır uyuyor ya nasıl kurtulursun diye baktım bayaa yaratıcı fikirler sundum kendi kendime. Ama sana söylemem Allah muafaza yaparsın bu sinirle. Allah sabır versin de arkadaş biz kadınlar niye çekiyoruz bu adamları? Kendim yaşıyorum gibi sinir oluyorum bu adamların varlıgına. İlk günden beri mi böyle görücü usulümüydü?
Adam cok normalmis cunku. Her erkegin icinde bir miktar okuz varmismis. Kufur eder, hizmetcilik yaptirir errrkek cunku. Sen de silken ve kendine gel; yuce erkek irkina saygi duy.
Icimi bosalttim kimseye anlatamiyorumee hiçbir çözüm yolunu denemeyeceksiniz o zaman ne diye buraya yazıp gece gece hiç tanımadıgımız adama küfrettiriyorsunuz bize.
Her erkeğin içinde bir miktar büyük baş var diyen benimde. Bunu yaptığı kabaligi savunmak için yazmadım ben. Miş miş muş muş savunmaya gecmisiz gibi anlamsız bi esAdam cok normalmis cunku. Her erkegin icinde bir miktar okuz varmismis. Kufur eder, hizmetcilik yaptirir errrkek cunku. Sen de silken ve kendine gel; yuce erkek irkina saygi duy.
Icimi bosalttim kimseye anlatamiyorum
Hanimefendi biz burada yazilan seylerin cogunu ciddiye aliyoruz, yani kendi adima konusayim ben ciddiye aliyorum. Ve burada mutsuz kadin gorunce cok uzuluyorum, yardim etmek istiyorum. Buradaki tavsiyeleri ciddiye alin ve uygulayin lutfen, hic kimse bos yere sinirlerinin yipranmasini istemez cunku.Icimi bosalttim kimseye anlatamiyorum
Kendisine saygısı olmayan insanın başkasından saygı görmesi mümkün değil. Diyecek fazla bir söz yok, kendine gösterdiği saygının karşılığı maalesef.
Aman iyiSaka yaptim tabi ki.
ama bunlar konu sahibinin sözleri değil, orada bi karışıklık olmasın
Hayır hayır normallestirmiyorum.evliliklerin %70 inde benzer erkek tutumu bu şekilde. Özellikle ataerkil yetiştiğini iddia eden bir kesim var cahil cesaretlerini s evdiklerim, eşleri gönüllü köle olarak görüyorlar. Evliliginde gerekli özeni, kibarliğı,değeri gören kesimden ziyade içinde büyük baş taşıyan kesimindaha ağır bastığını anlatmaya çalıştım sadeceyapmayın Allah aşkına
böyle şeyleri normalleştirmeyin
küfür etmesi ayrı
sen ne işe yararsın ki demesi ayrı
senin işin bu demesi ayrı
hastayken yüzüne bakmaması ayrı
bunların böyle olmaması için Prens Charles olması gerekmiyor
"adam" olması yeter
Ya kalp kirmak istemiyorum gercekten ama eger oyleyse yazmasinlar lutfen. Ben ciddi anlamda yardim etmeye calisiyorum ve uzuluyorum da.Anladım ama gördüğüm kadarıyla kendisi de bu durumu kabullenmiş. Kendisine saygısı olan bunları kabullenemez. Burada çoğu kadın tavsiye almaktan ziyade günlük gibi içini dökmeye yazıyor. Ömürlerini çürütüyor bu adam müsvetteleriyle. Biz de zorla hayatını değiştiremeyiz, kendisi adım atmalı ama adımı atacak ne kendine saygısı var ne de cesareti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?