- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Hayir bilmiyordumEvlenirken böyle OLdupunu bilmiyor muydun ?
Ayy icim sistiYok canim sen bosanma sadece senin başını yaksin.bu nasıl bir dusunce
Görücü usulü falan mı evlendiniz yoksa tanımadan mı ?Hayir bilmiyordum
PekiAyy icim sistiHanimefendi ben saka yapmistim sadece.
Severek evlendim ama sevgiliyken boyle degildi sonradan belli etti kendini evliligmzn ilk senesiGörücü usulü falan mı evlendiniz yoksa tanımadan mı ?
Kaç sene çıktınız ? Sevgiliyken iyi oynamış o zamanSeverek evlendim ama sevgiliyken boyle degildi sonradan belli etti kendini evliligmzn ilk senesi
1 sene icinde evlendik evet iyi oynadiKaç sene çıktınız ? Sevgiliyken iyi oynamış o zaman
Hiç kavga bile etmiyor muydunuz adam hiç belirti vermemiş çünkü neredeyse1 sene icinde evlendik evet iyi oynadi
Hayir hic kvga etmedik .. su an karsima gecmis seni hc dinlemiyorum diyor sarki acmis dinliyor suratina patlaticam bi taneHiç kavga bile etmiyor muydunuz adam hiç belirti vermemiş çünkü neredeyse
Hadi ya niye saçma olsun:))Motamot cevirince cok sacma oluyor.
Hiç kavga etmemekte kötü işte tanımamıyorsun karşındakini hal böyle olunca ...Hayir hic kvga etmedik .. su an karsima gecmis seni hc dinlemiyorum diyor sarki acmis dinliyor suratina patlaticam bi tane
Deal with it cumlesini mucadele et diye cevirmek? Size "Spinnst du?" derim sadece. Bakin Almanca da biliyorumHadi ya niye saçma olsun:))
Anladik ingilizce biliyorsunuz da 'mücadele et' deseniz cok daha iyi olurdu:))
Sen cevirir misin peki nasıl oluyormus çevirisi?? It.i cevirmedim sadece uysun diye. Hı Almanca da biliyorsun, anladık yorma kendini. Branşı ingilizce olan bir egitimcinin cevirisine gülmek.. ama birak baska dili Türkçe bile konusamamak:))) Are u ok baby???Deal with it cumlesini mucadele et diye cevirmek? Size "Spinnst du?" derim sadece. Bakin Almanca da biliyorum
Bransiniz Ingilizce mi? Turkiye'deki Ingilizce ogretmenlerine bakinca cevirinize guvenemem uzgunum. Sasirmadim da zaten.Sen cevirir misin peki nasıl oluyormus çevirisi?? It.i cevirmedim sadece uysun diye. Hı Almanca da biliyorsun, anladık yorma kendini. Branşı ingilizce olan bir egitimcinin cevirisine gülmek.. ama birak baska dili Türkçe bile konusamamak:))) Are u ok baby???
Tamam canim sen çevir bakalım ne olabilir başka cevirisi? Sen kendin itiraf etmistin ceviremedigini:)) Ama çevirisi kesinlikle budur.. It. e takildiysan öyle olmaz çeviri. Ingilizce seviyen ilerleyince anlarsın.Bransiniz Ingilizce mi? Turkiye'deki Ingilizce ogretmenlerine bakinca cevirinize guvenemem uzgunum. Sasirmadim da zaten.
Ceviri islerinde cok calistim, isimi de iyi yaparim. Ingilizce seviyemde bir sorun yok; Ingilizce kitaplar okurken, filmler izlerken(orijinal altyazisiz izlerim) hicbir sorun yasamiyorum. Turkiye'deki Ingilizce ogretmenlerinin seviyesini bildigim icin acikcasi sizi ciddiye de almiyorum. Hepsi benden daha az sey biliyordu, yillarim Ingilizce derslerinde uyumakla gecti. Simdi buna da bir sey bulursunuz, evet sikiliyordum derslerden cunku bana verecek bir seyleri yoktu. Acikcasi sizinle cok bile muhatap oldum, goz ardi ediyorum sizi. Kendi kendinize konusabilirsiniz.Tamam canim sen çevir bakalım ne olabilir başka cevirisi? Sen kendin itiraf etmistin ceviremedigini:)) Ama çevirisi kesinlikle budur.. It. e takildiysan öyle olmaz çeviri. Ingilizce seviyen ilerleyince anlarsın.
Ceviri islerinde cok calistim, isimi de iyi yaparim. Ingilizce seviyemde bir sorun yok; Ingilizce kitaplar okurken, filmler izlerken(altyazisiz izlerim) hicbir sorun yasamiyorum. Turkiye'deki Ingilizce ogretmenlerinin seviyesini bildigim icin acikcasi sizi ciddiye de almiyorum. Hepsi benden daha az
Sen ne kadar ozguvenlisin oyle? Bunun fazlası kişilik bozukluğu biliyorsun degil mi?Ceviri islerinde cok calistim, isimi de iyi yaparim. Ingilizce seviyemde bir sorun yok; Ingilizce kitaplar okurken, filmler izlerken(altyazisiz izlerim) hicbir sorun yasamiyorum. Turkiye'deki Ingilizce ogretmenlerinin seviyesini bildigim icin acikcasi sizi ciddiye de almiyorum. Hepsi benden daha az sey biliyordu, yillarim Ingilizce derslerinde uyumakla gecti. Simdi buna da bir sey bulursunuz, evet sikiliyordum derslerden cunku bana verecek bir seyleri yoktu. Acikcasi sizinle cok bile muhatap oldum, goz ardi ediyorum sizi. Kendi kendinize konusabilirsiniz.
Senin gittigin okuldaki bir ogretmenle bütün ogretmenleri bir tutmak peki?
Ve hala ceviri yapmadin. Tamam cevap yazma yatiyorum zaten, korkma cevirini de istemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?