- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Ya kalp kirmak istemiyorum gercekten ama eger oyleyse yazmasinlar lutfen. Ben ciddi anlamda yardim etmeye calisiyorum ve uzuluyorum da.
Haklisiniz bu konuda ama ilk mesajinizda sanki "deal with it" anlami vardi. Biz kadinlarimizin bu adamlari kabul etmesini istemiyoruz; rest cekmelerini ve adamlarin da kendilerini duzeltmek durumunda kalmalarini istiyoruz.Hayır hayır normallestirmiyorum.evliliklerin %70 inde benzer erkek tutumu bu şekilde. Özellikle ataerkil yetiştiğini iddia eden bir kesim var cahil cesaretlerini s evdiklerim, eşleri gönüllü köle olarak görüyorlar. Evliliginde gerekli özeni, kibarliğı,değeri gören kesimden ziyade içinde büyük baş taşıyan kesimindaha ağır bastığını anlatmaya çalıştım sadece
İstemeyen insana yardım edemezsin hayatım maalesef.
Hayir asla ruhunu asagilayan hicbirseyi hickimsenin kabullenmemesi taraftariyim aksine.Haklisiniz bu konuda ama ilk mesajinizda sanki "deal with it" anlami vardi. Biz kadinlarimizin bu adamlari kabul etmesini istemiyoruz; rest cekmelerini ve adamlarin da kendilerini duzeltmek durumunda kalmalarini istiyoruz.
konudan tamamen kopmuş olacağım ama söylemek istedim, sizi karakter olarak çok beğeniyorum, yorumlarınızı takip ediyorum ve aynı düşüncelerde olduğumuzu görmek beni mutlu ediyor. :)
Hayır hayır normallestirmiyorum.evliliklerin %70 inde benzer erkek tutumu bu şekilde. Özellikle ataerkil yetiştiğini iddia eden bir kesim var cahil cesaretlerini s evdiklerim, eşleri gönüllü köle olarak görüyorlar. Evliliginde gerekli özeni, kibarliğı,değeri gören kesimden ziyade içinde büyük baş taşıyan kesimindaha ağır bastığını anlatmaya çalıştım sadece
Haklisiniz bu konuda ama ilk mesajinizda sanki "deal with it" anlami vardi. Biz kadinlarimizin bu adamlari kabul etmesini istemiyoruz; rest cekmelerini ve adamlarin da kendilerini duzeltmek durumunda kalmalarini istiyoruz.
Turkcesini bulamadim, ugrasmadim da dogrusu :-Dben de nasıl ifade etsem diye düşünüyordum
aynen böyle işte
tabir cuk oturmuş
Turkcesini bulamadim, ugrasmadim da dogrusu :-D
Eski konularınızı üstün körü gözden geçirdim. Anlaşılan eşinizlede daha önce boşanma aşamasına gelmişsiniz.Ilk 1 sene zaten kv yaptiklarndan pek evlilikten bsey anlayamadik sonrasinda ama hep boyleydi severek evlendik ... evlendigimzn ilk senesi kv bni istemedi hatta esime git babasinn kapisina birak demis annemn yanna gitmsler kv ler kizini al ogluma buyu yaptiniz sz yoksa benm oglum evlenmez beni birakmzdi demiss oooo neler nler yasattilar bna hatta gecn sne esmn abisi hakknda buraya bir konu actim bi taslanmadigim kaldi gel gor ki o konudaki butun endiselerim bir bir hepsi oldu
Motamot cevirince cok sacma oluyor.3 kelimelik bi karşılığı yok zaten, uzun uzun yazmak lazım açıklamak için
boşanmayı düşünmüyorsan acil bi iş bul çalışmaya başla. o zihniyetteki adamla anca calisirsan baş edersen. eve ben de para getiriyorum eşit durumdayiz kalk kendi işini kendin yap dersin rahatca. böyle ökuzcüklerin zihninde sen tüm gün evdesin ya hizmet etmek zorundasin, o tüm gün para kazaniyor tabi (!) Ne zaman biticek bu zihniyetler yaaValla biktim billa biktim uyurken iki tanede vurdum yinede hincimi alamadim .. 4 senedr evliyim bu 4 senede ne bir guzel soz duydum ne de bir ozel gunumuzu hatirladi evlilik yildonumumuz de dahil ailesi ayri cektirdi bu ayri cektiriyor resmen hizmetciyim evde yaa sunu getir bunu getir getirmiyorum bee ben senin usagin miyim terbiyesiz agzindan kufur dusmuyor biktim bu adamdan insan eve gelince once uzerini degistirir deme yok neymis ben getirecekmisim kiyafetlerini yatacak beyefendi suyla ilacini da ben getirecekmisim hayir getirmiyorum kalk kendin al dedim bna utanmadan diyor ki sen ne ise yariyorsun senin gorevin bu evey benim gorevim hizmetcilikmis sakin haa bizim evde hasta olmam yasak benim olursam da ne laflar ne laflar gecen gun midem bulaniyor yatiyorum k8zim da kafama vuruyor diyorum ki iki dk cocukla oyalan vurmasin cok kotu midem ne yapti dersiniz kizim bna vurdukca guluyor karsima gecmis bir de kufur ediyor bna bogacagm artik bu adami biktim beee biktim biktim yeter artik
Karşına alıp düzgünce konuşsan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?