bu yanimda yatan es musveddesinin amaci ne

Haklisiniz bu konuda ama ilk mesajinizda sanki "deal with it" anlami vardi. Biz kadinlarimizin bu adamlari kabul etmesini istemiyoruz; rest cekmelerini ve adamlarin da kendilerini duzeltmek durumunda kalmalarini istiyoruz.

Haklisiniz bu konuda ama ilk mesajinizda sanki "deal with it" anlami vardi. Biz kadinlarimizin bu adamlari kabul etmesini istemiyoruz; rest cekmelerini ve adamlarin da kendilerini duzeltmek durumunda kalmalarini istiyoruz.
Hayir asla ruhunu asagilayan hicbirseyi hickimsenin kabullenmemesi taraftariyim aksine.
Hatta iş işten geçmeden,kendisine olan saygısını ve özgüvenini daha fazla yitirmeden

konudan tamamen kopmuş olacağım ama söylemek istedim, sizi karakter olarak çok beğeniyorum, yorumlarınızı takip ediyorum ve aynı düşüncelerde olduğumuzu görmek beni mutlu ediyor. :)

Çok teşekkür ederim. :) Aynı düşüncelerde olduğum kadınları görmek keza beni de mutlu ediyor ve yalnız olmadığımı hissettiriyor.

ben de nasıl ifade etsem diye düşünüyordum
aynen böyle işte
tabir cuk oturmuş

Eski konularınızı üstün körü gözden geçirdim. Anlaşılan eşinizlede daha önce boşanma aşamasına gelmişsiniz.
Bir geriye dönüp bakmanızı öneririm. Düzelir mi?
Düzelir diye hala umud edebiliyorsanız son gücünüze kadar çabalamalısınız. Lakin bazen bazı şeyler düzelmiyor. Hiç de umudunuz yoksa ki benim umudum olmazdı bu kişinin kendi hatalarını anlayıp, aman yarabbim ben ne yapıyorum demeyeceginden.
Tüm gücümü tüm enerjimi son damlasına kadar yeni bir hayat için harcardım. Son olarak ailenizden bahsetmişsiniz, insan sandıgımızdan daha güçlü ve dayanıklı bir varlık. Ben zamanında onlar üzülmesin dedigim herşeyi onlar sayesinde arkamda bıraktım, aştım. Hayalet kızın yaşıyor bunları. Sen nekadar da güçlü olurdun onun arkasında durarken degil mi.

Uyurken vurma etkiye tepki uyku sırasında çok fena olabilir benden demesi... Ayrıca ben olsam aynı yatakta dahi yatmam üzerine bir de güzel bir şekilde boşarm o adamı. Valla çok iyi sabır varmış. Bir de küfür var he mi ? Valla çok cesursun !

boşanmayı düşünmüyorsan acil bi iş bul çalışmaya başla. o zihniyetteki adamla anca calisirsan baş edersen. eve ben de para getiriyorum eşit durumdayiz kalk kendi işini kendin yap dersin rahatca. böyle ökuzcüklerin zihninde sen tüm gün evdesin ya hizmet etmek zorundasin, o tüm gün para kazaniyor tabi (!) Ne zaman biticek bu zihniyetler yaa

Allah aşkına gerçek misiniz? en baştan bu hakkı ona siz vermişsiniz siz bu adamla hiç im çıkmadınız tanımadınız kendisini. En baştan her dediğini neden yaptınız. Ne demek kıyafetlerimi getir suyumu getir. Hastayken hakaretler falan buada söylüyorsunuz ama kendisine neden söylemiyor musunuz. Ve neden böyle adamdan çocuk yaptınız? madem mutlu değilsiniz ayrılın yani ayrılamıyorsanız da yapacak bir şey yok.

Karşına alıp düzgünce konuşsan ?

Ne kadar iyi niyetlisiniz, yaklaşımınız çok ince. Böyle bir konuda sizinki kadar naif bir yorum görmek gülümsetti beni. Bu yaşam formu iki kelimeyi bir araya getirip de konuşabiliyor mu acaba onu sormak lazım konu sahibine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…