- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
Hic arkadasin yokmu yani apartmanda falan bn dha ogrenciyim diye pek arkadasim yok hepsi bekar zaten okuyolar pek muhatap olmamda sizin ne sorununuz var etrafta insan cok biz esimin arkadasinda kaliyoruz anca onlarla konusuyorum bir iki cift oda yemekteAy sormaya zamaninda bizde oyleydik ama iste evde hapisim bide yanlizim gelen gidende yok arada balkona cikip gelip gecen iyi yuzlu kadinlara buyrun bi kahvemi icin diyesim geliyo o kadar yani:)
Sen. Kac yasindasinki sanirim bekarsinda sicacik sarilcamda kafam dolu iste
Aman kiz sende daha gencsin ben evlendimde ne oldu bak yanlizim diye dert yaniyorum tadini cikar bende illaki evlenirsinEvet bekarim 25 yaşındayım :) dertler hep derya olmuş :)
Yok buraya yeni tasindim bina tambir hayalet sehir herkes calisigo kimsenin selam verdigi bile yok esimin arkadaslarida genelde bekar oda takilmiyo onlara zaten pek firsatuda yok ben kaldim burda bi basimaHic arkadasin yokmu yani apartmanda falan bn dha ogrenciyim diye pek arkadasim yok hepsi bekar zaten okuyolar pek muhatap olmamda sizin ne sorununuz var etrafta insan cok biz esimin arkadasinda kaliyoruz anca onlarla konusuyorum bir iki cift oda yemekte
Orda olsam takilirdik bnde cok sıkıliyorum valla evde ev isi yapip duruyorum ayni seyleri bi aydir cikmiyorum sanirim evdenYok buraya yeni tasindim bina tambir hayalet sehir herkes calisigo kimsenin selam verdigi bile yok esimin arkadaslarida genelde bekar oda takilmiyo onlara zaten pek firsatuda yok ben kaldim burda bi basima
İyi oludu sen nerde oturuyosunkiOrda olsam takilirdik bnde cok sıkıliyorum valla evde ev isi yapip duruyorum ayni seyleri bi aydir cikmiyorum sanirim evden
Muğlaİyi oludu sen nerde oturuyosunki
Oda dogru tabide yaş geçiyor valla :) daha birini bulucam swvicem anlasicam evlenmeye karar vericem nerden Baksan 4 yilimi alır :)[/QUOTE][QUOTeinci, post: 44474591, member: 716253"]Aman kiz sende daha gencsin ben evlendimde ne oldu bak yanlizim diye dert yaniyorum tadini cikar bende illaki evlenirsin
Kiz en buyuk derdin bu olsun buluruz sana bi koca nolcak yanliz benim yakinimdan bi koca bulim sanada ben bari sende benim gibi yamliz kalma hahah[/QUOTE]Oda dogru tabide yaş geçiyor valla :) daha birini bulucam swvicem anlasicam evlenmeye karar vericem nerden Baksan 4 yilimi alır :)
Olmadi alirim cekirdegimi gelirim citlatiriz beraber:))[/QUOTE]Kiz en buyuk derdin bu olsun buluruz sana bi koca nolcak yanliz benim yakinimdan bi koca bulim sanada ben bari sende benim gibi yamliz kalma hahah
Olmadi alirim cekirdegimi gelirim citlatiriz beraber:))[/QUOTE]Kiz en buyuk derdin bu olsun buluruz sana bi koca nolcak yanliz benim yakinimdan bi koca bulim sanada ben bari sende benim gibi yamliz kalma hahah
AynenArada uzinn yollar var canim ya yoksa
Belki bir gun :)
Silivri taraflarindaHaha oh mis:) annen baban nerde oturuyo
Silivri taraflarinda
İste degilizde yadinda bi dost bi arkadas istiyo insan sen nerde oturuyosunkiBana daha yakın demekiyi ama ya en azından çok uzak degolmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?