bu yanlızlık nezamn bitecek :(:(

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
arkadaşlar daha öncede yazmıstım antalyaya gelin geldim ne benim ailemden nede eşimin ailesinden kimse yok burda cok yanlızım apartmanda komsular daha bikere gelmediler 2 bucuk ay oldu bu sehir beni kabul etmiycek galiba eşimin destegi olmasa hiç duramıycm burda

sizdemi başka şehirdesiniz alışabildinizmi alıstıysanız bunu nasıl başardınız?
vallahı bende baska sehırdeyım ne ana ne baba ne bır akraba ne bır arkadas ne bır komsu bır ben var benden içeru...
bazen kahve yapıp bır sıgara ıcerken buluyorum kendımı lan dıyorum despera ne yalnız oldun sen sonra gunler gunlerı kovaladı ve ben ınsanlara soğuk olmaya basladım ınsan degısık bır mekanızma kendını hemen yenı duruma adapte edıyor.. yenı arkadas komsu edınsem en bastan tanı kendını anlat samımı olama her sozune dıkkat ett ohoo gerılıyorum artık vallahı ..annemı gunde 10 kere arardım sımdı 9 a dusurdum o derece yanı

eşinle eş olmanın dısında kanki olmaya bak yoksa çekilmez

canım aman bende alışamadım dedim tayini memlekete çıkarttırdım eşime zorla
hatta o hiç istemedi ailere yakın olmayalım dedi
ama ben çok istedim diye gittik
5 yıl çöp

kurslara yazıl
tatilinizde gez
daha cicim ayları alışırsın

İyi tarafindan bakalim.

Kayinvalide, gorumce, elti derdiniz yok.
darısı başımaaaa :)) alışırsın moralini niye bozuyorsun ki :) hafta sonları tamamen size kalır benim de ailem yok burda yanlızım ist. da her hafta eşimin ailesiyle geçirmeye bayılmıyorum bende :)

ah ah ah..seni çok iyi anlıyorum
ben bir garip gurbet kuşuyum misalim
zamanla alışıyorsun tatlım
mesele apartmandaki komşularını sen davet etsen birgün..
yeni evlisin belki çekiniyorlardır ...

aman komşuyu napcan sende bak burda görüyoruz hep kocalarına askıntı oluyorlar boşver kapa kapanı otur işte

Baksana bence kursa falan yazıl
Bende yeni taşınmama rağmen kimse gelmemişti
Bende bir gün hepsinin kapısını çalış bana davet ettim şimdi aramız çok iyi

antalyada komşuluk kavramı sıfır

çalışıyorum iki küçük bebeğim var. hobi adına bir şey yok.
yerinizde olsam kurslara giderim
elişi yapar satarım.
kitap okur film izlerim
bir programı kullanmayı öğrenir sanatımı konuştururum mesela photoshop gibi
film izlerim
gezerim
ögle arası eşimin iş yerine giderim ara ara
havuza yazılırım
daha neler neler..
gebelikten sonra yapamayabilirsiniz.

öncelikle hayatiniz boyunca mutluluklar diliyorum cani gönülden.
yani biraz dedektifsel yaklaşacağim olaya.. apartmana kim giriyor kim çıkıyor biraz gözlemleseniz.. ozellikle haftasonlari. aileler dişari çıkarlar ya. sonrasi sizin atik ve girişken olmaniza kalmiş. bir kek yapip yada börek çörek yapip gözünüze kestirdiğiniz komşuya bir tabak götürebilirsiniz. ben bir komşumla böyle samimi oldum. derken artik konuşmaya başladik.

Böyle durumda olmaktansa keşke onlarda burada otursaydı dedirtcek türden bir dert bence..

Kaynana, elti vs derdi olanlarin arasinda yalnizligi tercih edecek cok insan taniyorum.

Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin, mevcut durumunu arar hale getirmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…