Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizdemi başka şehirdesiniz alışabildinizmi alıstıysanız bunu nasıl başardınız?aramıza hoşgeldin
vallahı bende baska sehırdeyım ne ana ne baba ne bır akraba ne bır arkadas ne bır komsu bır ben var benden içeru...sizdemi başka şehirdesiniz alışabildinizmi alıstıysanız bunu nasıl başardınız?
arkadaşlar daha öncede yazmıstım antalyaya gelin geldim ne benim ailemden nede eşimin ailesinden kimse yok burda cok yanlızım apartmanda komsular daha bikere gelmediler 2 bucuk ay oldu bu sehir beni kabul etmiycek galiba eşimin destegi olmasa hiç duramıycm burda
darısı başımaaaa :)) alışırsın moralini niye bozuyorsun ki :) hafta sonları tamamen size kalır benim de ailem yok burda yanlızım ist. da her hafta eşimin ailesiyle geçirmeye bayılmıyorum bende :)İyi tarafindan bakalim.
Kayinvalide, gorumce, elti derdiniz yok.
Böyle durumda olmaktansa keşke onlarda burada otursaydı dedirtcek türden bir dert bence..İyi tarafindan bakalim.
Kayinvalide, gorumce, elti derdiniz yok.
arkadaşlar daha öncede yazmıstım antalyaya gelin geldim ne benim ailemden nede eşimin ailesinden kimse yok burda cok yanlızım apartmanda komsular daha bikere gelmediler 2 bucuk ay oldu bu sehir beni kabul etmiycek galiba eşimin destegi olmasa hiç duramıycm burda
Böyle durumda olmaktansa keşke onlarda burada otursaydı dedirtcek türden bir dert bence..![]()