• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yapışık adamdan nasıl kurtulucam ?

Arkadaşınız adamin sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşmasına yerine tanışmaya giderek arasını düzeltecek. Vay anasını sayin seyirciler
Ya tesadüfen görmüş gibi yapacak sohbet edecekti. Ara dedim arayamam ,beni görünce yumusar ararsam kızar dedi. Bulusunca hepsini anlatırım benim yaptirdigimi diye de güvence vermisti

Ya tesadüfen görmüş gibi yapacak sohbet edecekti. Ara dedim arayamam ,beni görünce yumusar ararsam kızar dedi. Bulusunca hepsini anlatırım benim yaptirdigimi diye de güvence vermisti

Tamamda benden ayrıldın hemen başkasıyla mi görüşmeye uğraştın diye dusunmeyecek mi
İlginc

Durumu anlattınız hala da yapışıyorsa , ben olsam acarım telefonu ay ona bi soverim bi soverim manyak olur. Beyni kulağından akar en sevmedigim insan tipi yıkık kılıksız çöp poşeti

Konuya yorum yapacaklar icin bastan spoiler vereyim evet yasananlar benim hatam. Arkadas hatrına cig tavuk yeseydim de bunu yapmasaydim.Cocuk musun sen ergen miain sen diyenler olacaktır. Evet yaptigim büyük mallık yaşım 24.Arkadasin durumu dizeltsin diyenler icin de arkadaşım durumu düzeltir de adam ters bir sey söylerse bizim ki 3 ay kendine gelemez. O son çare oraya varmadan kurtulmanin yolunu arıyorum.
Arkadasim, eski sevgilisini instagramdan takip edip numarasini almamı ve sevgilisi olup olmadigini öğrenmemi rica etti adamın instagramında yazan meslek ve bulundugu sehirle ilgili gayet inandirici bir yalan uydurup numarasini istedim, adam da zaten dünden merakliymis daha ilk mesaj atmamda numarasini verdi arayın telefondan bilgi vereyim diye ısrarcı oldu. Sevgiliniz vardır rahatsiz olur aramiyim dedim sevgilim yok dedi. (Bundan sonra iletisimi kesmeliydim aslında) Sonra arkadaşim ısrar etti ara konus sunları sunları öğren diye gizliden arayıp onları da öğrendim. Sonra arkadaşım dedi ki bulusma ayarla ben tesadüfen karşılaşmış gibi yapayım. Adam da öyle olunca ısrarla kendi numaramı istedi mecbur. Arkadaşım rahatsız edecek biri değil ben bulusunca benim yaptirdigimi anlatırım dedi. Üzgün olunca tamam dedim dayanamadim. Wpdan yazdım(wpda profil resmim yok) ben x, bu benim numaram diye. Sonra arkadasim dedi ki ben vazgectim yapamıycam (Haydaaa). Neyse numarasini engelledim, instagramdan yazdım.En basindan beri arkadasim sizden hoslanıyordu sizinle konusan da oydu benim erkek arkadaşım var aradığı numara da onun rahatsız etmeyin dedim. Cocuk vazgecmedi her yerden engelledim, tanimadigim numaralardan aramalar,fake hesaplardan istek atmalar. Yapıştı kaldı bana gerçegi söyle,o arkadasinin numarasini ver diye. Tehdit ediyo bir de erkek arkadasini da bulucam ona da anlaticam her seyi diye. Selamimi da söyle dedim. Tehdit etmesi bir halt değil de yapisti kaldı bırakmıyor ikide bir tanimadigim numaralardan arıyor. Engelliyorum hala arıyor. Nasıl kurtulucam ?
hiç açma ya da kesin çözüm numaranı değiştir kafan kulağın rahat etsin.

Güncelleme : Arkadaşım adama yazdı kızı rahatsız etme diye, adamın tek dediği şey neden kendi hesabından yazmadın olmuş. Biz kafamızda o kadar kurduk ettik. Arkadaşım cok sinirlenecek deyip duruyordu. Çok sakin bir tepki vermiş. Ne gerek vardı böyle maceralara di mi ben sinirlendigimle kaldım işte :sinirli:

Back
X