Fotoğrafa bakmak istemesi hiç doğru değil bence, görüştüğün biri varsa zaten ne münasebet başka bir kızın fotoğrafına bakıyor ki? Ama madem siz de başkalarının fotolarını merak ettiniz belki o da meraktan bi bakmıştır diye iyi niyetli düşüneyim.
Onu bilemezsiniz elbette ama bu kişiyi eğer gerçekten seviyorsanız bir süre daha gözleyin bakalım, tavırlarında bir değişiklik olacak mı? Ama bu kadar tepki gördüğü için bir daha fotoğraflara baksa da size söylemeyecektir.Kesinlikle bence de doğru değil baya tepki verdim zaten. Ama aynısı benim başıma geldi bende merak ettim yalan yokama onunki meraktan mı benden güzel olsa ayrılırmıydı benden bilemiyorum tabi
Tartısma esnasında 'ben sapık mıyım' dıye soran kisi bana sapık gibi geliyor.
Bırının fotosunu merak edip nalaka sapıklık olsun, kafanın calısma sekline bak.
Hiç.O da doğru hiç bu açıdan düşünmemiştim sapıklıkla ne alakası var hakkaten
Kız sizden daha güzel olsa sizi bırakırdı.
Hiç.
Herseyı dersin de ben sapık mıyım demezsin yani. Enteresan bir tip. Bosver bence. Hıc ugrasma.
Yok ya Valla bırak.Arada kaldım bende bu konu aklımda hep.
Onu bilemezsiniz elbette ama bu kişiyi eğer gerçekten seviyorsanız bir süre daha gözleyin bakalım, tavırlarında bir değişiklik olacak mı? Ama bu kadar tepki gördüğü için bir daha fotoğraflara baksa da size söylemeyecektir.
Siz de merak ettiyseniz çok farkınız yok. Demek ki ilişki oturmamış. Belki beğense onla görüşürdü de sahiden. Aynı duruma ben de düştüm çoğu kez ama merak bile etmedim. O sebeple de bana diyen adamdan ayrılırdım, içim almazdı.
Yok ya Valla bırak.
Kız senden guzel olsaydı emin ol kafası karısır ayrılırdı da.
Sende asik degılsın bence. Bosver gıtsın.
Kafası karismazdi. Ikisini bir süre aynı anda idare edersdi.sonucta hangisi daha cazip gelse digerini terk ederdi. Cok gördük Öyleleri ni
Yok ya Valla bırak.
Kız senden guzel olsaydı emin ol kafası karısır ayrılırdı da.
Sende asik degılsın bence. Bosver gıtsın.
Sana bu olayı asırı durust duzgun oldugu, sana olan aşkından gelip anlatmadı.Pek idare edemezdi bence. Bana bu olayı olduğu gibi anlatan biri. Hayır sevgilim var diyor zaten öyle diyen birini görüştürürmü karşıdaki kişi o kızla mesela
Sana bu olayı asırı durust duzgun oldugu sana olan aşkından dolayı anlatmadı.
Nasısa kızı begenmedı, dur sunuda kıskandırayım az dedı tipsiz. Olayı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?