Bu yaptığı affedilir mi?

Pek idare edemezdi bence. Bana bu olayı olduğu gibi anlatan biri. Hayır sevgilim var diyor zaten öyle diyen birini görüştürürmü karşıdaki kişi o kızla mesela

Kız hoşuna gitse iki gün sonra o kişiye sevgilimle ayrıldık der (ayrılmadıgi halde) ve bazıları ara yapmaya cok merakli olduğu için "sana kiz mi yok beaaaahh" diye diğer kızla görüştürür. İnsanları aldatmak o kadar zor degil. Bir tanıdığım bir zaman 9 kızı aynı anda idare etti. Ben artık birseye şaşırmam

Tabi canım neler var neler kimseye güven olmaz haklısınız

Tartısma esnasında 'ben sapık mıyım' dıye soran kisi bana sapık gibi geliyor.

Bırının fotosunu merak edip bakmak nalaka sapıklık olsun, kafanın calısma sekline bak.
Bu şey değil mi yaa. Kaya Çilingiroğlu na soruyorlar.
Hayırlı olsun efendim, Ferrari'yi yeni mi aldınız?" diye. Kaya Bey de "Siz Feraye'yi nerden tanıyorsunuz?" diye cevap veriyor. aldattığı ortaya çıkıyor. Adama konu sahibi sapık dememiş ama kendisi zaten atlamış.
sevgili konu sahibi benim de sevgilim varken bana talip olanların değil resmini, işini adını vs bile sormadım. Seven sormaz. O kadını Gördüğünde beğenseydi sizden ayrılırdı.

Aynen oyle, zaten konu sahıbı de asık degıl.
Bır avazda terk hakeden bir ılıskı bu

Haklısınız bende öyle düşünüyorum

Acaba meraktan mı diyorum aynısını bende hissettim iştez bende beni görüştürmek istedikleri kişiyi merak ettim böyle de bi durum var
Gerçekten aşık olan merak etmez .Sevgi konusunda sendede sıkıntı olabilir. Aynı şeyi yaşadım ama Ben merak etmemiştim. çünkü gözüm başkasını görmek istememişti. baktığımı bile görmüyordum bırak merakı.. bence sen aşık değilsin.

Aynen oyle, zaten konu sahıbı de asık degıl.
Bır avazda terk hakeden bir ılıskı bu

Hemen aşık olan biri değilim ben hoşlanıyorum ama bu kesin. Zaten daha görüşemedikki sevgili olduktan sonra o yüzden aşık değilim hoşlantı var ama. Ben ilk adımı attım zaten.

Bir ay bi ilişkinin oturması için kısa bi süre, deneme süresindesiniz diyelim. 1 yıldır sevgili olsaydınız boşver bu adamı derdim. Yaptığı yine de doğru değil, bütün yorumları okumadım ama kendisi mi söyledi size baktığını? Öyleyse bir miktar itiraf gibi algılardım ben. Belki de kıskandırmaya çalışıyor diye düşünürdüm ama kıskandırmak için de olsa çocukça. Bence beyefendinin şansı varsa sizde, biraz süre verin ve gözlemleyin, aynı gözü dışarıdalık devam ederse atmosfere salabilirsiniz...

Bence kızın resmine bakmak istemesi normal çünkü adam sevgilim dediği kısının fotoğrafını erkek arkadaşlarına rahatca açıp göstermiş. Demekki adam göstermeyi de bakmayı da normal karşılıyor
Birde ailesi kapalı filan diyorsun. Adamın kafası halka açıkmis .tovbe Yarabbi. Insanlık nereye gidiyor .

Evet bizzat kendisi anlattı. Heralde iyi karşılayacağımı düşünüyordu kıskandırmaya çalıştığı kesin.

Gösterdiği kişi erkek değil kadın. Bi tane kadına göstermiş dediğine göre kadın merak etmiş. O da göstermiş. İşyerindeki abla dediği biri.yanlışlıkla çoğul yazmışım tek kişiyle geçiyor muhabbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…