- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Kıskandırmak degıl de ne peki?Bence öyle değil sadece kıskandırmak olsa derdi fotoğrafını görmek istediği kısmı söylemezdi. Yani kim kızmaz ki bu duruma. Düşünememesi de garip gerçi.
Pek idare edemezdi bence. Bana bu olayı olduğu gibi anlatan biri. Hayır sevgilim var diyor zaten öyle diyen birini görüştürürmü karşıdaki kişi o kızla mesela
Kıskandırmak degıl de ne peki?
Ayrıl.
Kız senden güzel olsaydı o senden ayrılacaktı çünkü.
Kız hoşuna gitse iki gün sonra o kişiye sevgilimle ayrıldık der (ayrılmadıgi halde) ve bazıları ara yapmaya cok merakli olduğu için "sana kiz mi yok beaaaahh" diye diğer kızla görüştürür. İnsanları aldatmak o kadar zor degil. Bir tanıdığım bir zaman 9 kızı aynı anda idare etti. Ben artık birseye şaşırmam
Yol ver gitsin.. merak ettigin kiza git de
Bu şey değil mi yaa. Kaya Çilingiroğlu na soruyorlar.Tartısma esnasında 'ben sapık mıyım' dıye soran kisi bana sapık gibi geliyor.
Bırının fotosunu merak edip bakmak nalaka sapıklık olsun, kafanın calısma sekline bak.
Aynen oyle, zaten konu sahıbı de asık degıl.Bu şey değil mi yaa. Kaya Çilingiroğlu na soruyorlar.
Hayırlı olsun efendim, Ferrari'yi yeni mi aldınız?" diye. Kaya Bey de "Siz Feraye'yi nerden tanıyorsunuz?" diye cevap veriyor.aldattığı ortaya çıkıyor. Adama konu sahibi sapık dememiş ama kendisi zaten atlamış.
sevgili konu sahibi benim de sevgilim varken bana talip olanların değil resmini, işini adını vs bile sormadım. Seven sormaz. O kadını Gördüğünde beğenseydi sizden ayrılırdı.
Bu şey değil mi yaa. Kaya Çilingiroğlu na soruyorlar.
Hayırlı olsun efendim, Ferrari'yi yeni mi aldınız?" diye. Kaya Bey de "Siz Feraye'yi nerden tanıyorsunuz?" diye cevap veriyor.aldattığı ortaya çıkıyor. Adama konu sahibi sapık dememiş ama kendisi zaten atlamış.
sevgili konu sahibi benim de sevgilim varken bana talip olanların değil resmini, işini adını vs bile sormadım. Seven sormaz. O kadını Gördüğünde beğenseydi sizden ayrılırdı.
Gerçekten aşık olan merak etmez .Sevgi konusunda sendede sıkıntı olabilir. Aynı şeyi yaşadım ama Ben merak etmemiştim. çünkü gözüm başkasını görmek istememişti. baktığımı bile görmüyordum bırak merakı.. bence sen aşık değilsin.Acaba meraktan mı diyorum aynısını bende hissettim iştez bende beni görüştürmek istedikleri kişiyi merak ettim böyle de bi durum var
Sevmiyorsun demeki. Gercekten sevsen ne merak edeceksin elin oglunuAynı durum bana da oldu ve ben de merak ettim açıkçası böyle de bi durum var
Gerçekten aşık olan merak etmez .Sevgi konusunda sendede sıkıntı olabilir. Aynı şeyi yaşadım ama Ben merak etmemiştim. çünkü gözüm başkasını görmek istememişti. baktığımı bile görmüyordum bırak merakı.. bence sen aşık değilsin.
Aynen oyle, zaten konu sahıbı de asık degıl.
Bır avazda terk hakeden bir ılıskı bu
Sevmiyorsun demeki. Gercekten sevsen ne merak edeceksin elin oglunu
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır biriyle konuşuyoruz. Uzak mesafedeyi daha önceden tanıdığım biri. Geçen iş yerinde buna seni biriyle görüştürelim demişler. Bu da sevgilim var demiş fotoğrafımı göstermiş. Ben açığım görüştüğüm kişinin ailesi kapalı filan. Şaşırmış biraz söyleyen kişi. Bu da görüştürmek istedikleri kişinin fotoğrafını görmek istemiş. Ben bunu duyunca tabi çıldırdım. Sevgilisi olan biri başkasını neden görmek ister ki dimibunu bana kendisi anlatıyor. Aynı şey aslında benim başıma da geldi beni de biriyle görüştürmek istediler ben özellikle fotoğrafını gösterin demedim ben biriyle görüşüyorum dedim ama merakta etmedim değil. Bilemiyorum sadece merak mı? Benden güZel olsa beni bırakacaktı heralde. Ben tepki verince de bozuluyor benim gözüm dışarda mı sen beni sapık yerine koydun öylesine dedim diyor. Bu kişiye güvenilir mi ?
Bir ay bi ilişkinin oturması için kısa bi süre, deneme süresindesiniz diyelim.1 yıldır sevgili olsaydınız boşver bu adamı derdim. Yaptığı yine de doğru değil, bütün yorumları okumadım ama kendisi mi söyledi size baktığını? Öyleyse bir miktar itiraf gibi algılardım ben. Belki de kıskandırmaya çalışıyor diye düşünürdüm ama kıskandırmak için de olsa çocukça. Bence beyefendinin şansı varsa sizde, biraz süre verin ve gözlemleyin, aynı gözü dışarıdalık devam ederse atmosfere salabilirsiniz...
Bence kızın resmine bakmak istemesi normal çünkü adam sevgilim dediği kısının fotoğrafını erkek arkadaşlarına rahatca açıp göstermiş. Demekki adam göstermeyi de bakmayı da normal karşılıyor
Birde ailesi kapalı filan diyorsun. Adamın kafası halka açıkmis .tovbe Yarabbi. Insanlık nereye gidiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?