Ama sen davranışlarını kontrol etmeyi başarmışsın. '' Dur şu adama bi bakam'' dememişsin. İnsan duygu ve düşüncelerini kontrol edemez ama davranışlarını kontrol edebilir. Etmelidir.
Bana direk biri söylemedi anneme söylemişler o yüzden diyemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sen davranışlarını kontrol etmeyi başarmışsın. '' Dur şu adama bi bakam'' dememişsin. İnsan duygu ve düşüncelerini kontrol edemez ama davranışlarını kontrol edebilir. Etmelidir.
Herkes merak eder kimse etmem demesin. Öylesine merak eder işte kendi egosunu okşamak bile bir nedendir.Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır biriyle konuşuyoruz. Uzak mesafedeyi daha önceden tanıdığım biri. Geçen iş yerinde buna seni biriyle görüştürelim demiş biri. Bu da sevgilim var demiş fotoğrafımı göstermiş. Ben açığım görüştüğüm kişinin ailesi kapalı filan. Şaşırmış biraz söyleyen kişi. Bu da görüştürmek istedikleri kişinin fotoğrafını görmek istemiş. Ben bunu duyunca tabi çıldırdım. Sevgilisi olan biri başkasını neden görmek ister ki dimibunu bana kendisi anlatıyor. Aynı şey aslında benim başıma da geldi beni de biriyle görüştürmek istediler ben özellikle fotoğrafını gösterin demedim ben biriyle görüşüyorum dedim ama merakta etmedim değil. Bilemiyorum sadece merak mı? Benden güZel olsa beni bırakacaktı heralde. Ben tepki verince de bozuluyor benim gözüm dışarda mı sen beni sapık yerine koydun öylesine dedim diyor. Bu kişiye güvenilir mi ?
Evet keyfinizin kaçacağını biliyor.
Bence bile bile söyledi belki sizi soğutmak istiyor.
O kızı beğenmese hiç konuyu açmazdı bence.
Rekabeti kızıştırıyor gibi.
Bir insan neden durup dururken böyle bir şeyi sevgilisine anlatsın ki?
Size her şeyi böyle rapor eder mi?
Bugün bunu giydim, sunu yedim falan diye
Dilemez mi hem de nasıl ortalığı ayağa kaldırdım inanılmaz sinirlendim. Kapattım direk telefonu bence bunun üstüne bana daha hiçbirşey söyleme diye. Sonra bana kadınla sonraki konuştuklarını anlatıyor. beni sevdiğini söylemiş bulunduğum şehire gelecekmiş onu söylemiş filan.
Herkes merak eder kimse etmem demesin. Öylesine merak eder işte kendi egosunu okşamak bile bir nedendir.
Ama bunu sizin erkek arkadaşınız gibi kimse bitarafı yiyipte sevgilisine anlatamaz. Biraz daha objektif ve başka açılardan düşünün derim.
Peki pişkin pişkin fotoğrafa bakıp size anlatması mı yoksa özür mü geçerli?
Sonradan çok pişman oldu gibime geldi söylediği için. bile bile söylemedi bence direk saflığından söyledi. Olay yeni değil zaten üzerinden de geçti 10 günden fazla ki o zamanlar 2-3 haftalık sevgiliydik.
Sizden birşey olmaz, bence ayrılın. İkinizin de gözü fıldır fıldır.Bana direk biri söylemedi anneme söylemişler o yüzden diyemedimArkadaşım olsa derdim belkide. Zaten benim çevremde kimse bilmiyor. Arkadaşım olsa biriyle görüşüyorum bile demezdim belkide. Şöyleki yüzyüze görüşmeden kimseye söylememe kararı aldım
O zaman gerçekten sevgili değilsiniz henüz.
Uzaktan başlayan sevgililik iki tarafıda sıkar bir süre sonra
Düşünüp karar verin içinize sinmiyorsa çok alışmadan bitirin ya da sahici bir şeyler olsun diyorsanız yüz yüze gelin
Ikinizde de hoşlantı şeklindeymiş o zaman.. belki de görüşseniz o etkilenmeyi almıcaksın güvenilir bir yerde görüşün aklında kalmamıs olur hem.. bir arkadasım netten konuşmuslardı ama yuz yuze gorunce ilk bulusmada kaçmıştı tiple ilgili degil ama o hissi yakalayamamstı yani bazen hayal ettgn gibi olmayabilir.. yaş kaç bu arada sosyal ortamda biriyle tanışmak şu dönemde bana daha mantıklı ve güvenilir geliyor açıkcasıYıllar sonra böyle bişey yapsaydı çok kötü olurdu gerçekten o açıdan düşünmemiştim. Ama aynı durum benim başıma da geldi ve bende merak ettim açıkçası niye merak ettim bilmiyorum. Sanırım ben de aşık değilim hoşlantı var ve hiç görüşmedik. O yüzden görüşsem mi en azından diyorum?
Ikinizde de hoşlantı şeklindeymiş o zaman.. belki de görüşseniz o etkilenmeyi almıcaksın güvenilir bir yerde görüşün aklında kalmamıs olur hem.. bir arkadasım netten konuşmuslardı ama yuz yuze gorunce ilk bulusmada kaçmıştı tiple ilgili degil ama o hissi yakalayamamstı yani bazen hayal ettgn gibi olmayabilir.. yaş kaç bu arada sosyal ortamda biriyle tanışmak şu dönemde bana daha mantıklı ve güvenilir geliyor açıkcası
Hmm tamam o zaman seminer olduguna gore kimlik bilgisi doğrudur. Yaş farkıda öyle çok degil ya niye uzak durdun. O zaman sosyalmedya iliskisi degilse yüz yuze görmende fayda var belki kimyaniz tutar devam edersiniz o ilk bulustugunuz an bunu zaten anlayacaksn zaten sende olumlu olursa o zaman iliskinin sınırlarını cizmeye baslarsın öyle baska adaylara bakma olayi falan kabul edemem dersinİnternet ilişkisi değil. 1 yıl önce tanıştık bi seminerde. Birkaç saat sohbet ettik. Hoşlanmıştım o da hoşlanmış gibiydi. Yaşı küçük diye uzak durdum biraz .Sadece adını biliyordum. Ara ara aklıma da geliyordu Sosyal medyadan ekledim sanki eklememi bekler gibi hızlı bi şekilde açıldı. Ben de seni aradım ama bulamadım diyor. İşte arkadaşlarına bahsetmiş o dönem. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. O 28 ben 30 yaşındayım
Hmm tamam o zaman seminer olduguna gore kimlik bilgisi doğrudur. Yaş farkıda öyle çok degil ya niye uzak durdun. O zaman sosyalmedya iliskisi degilse yüz yuze görmende fayda var belki kimyaniz tutar devam edersiniz o ilk bulustugunuz an bunu zaten anlayacaksn zaten sende olumlu olursa o zaman iliskinin sınırlarını cizmeye baslarsın öyle baska adaylara bakma olayi falan kabul edemem dersin
Yani sadece merak etmiş diyorum insani bir duygu bu. Artı baktığını falan anlatmış size kötü bir durum yok anlamında dedim.Nasıl objektif ve başka açılardan o kısmı anlayamadım?
Yani sadece merak etmiş diyorum insani bir duygu bu. Artı baktığını falan anlatmış size kötü bir durum yok anlamında dedim.
Pişkinlikten mi saflıktan mı uyanık biri anlatırmı şunu hadi kıskandırmak istedi o kısmı es geçerdi mesela. Özrü geçerli mi işte benimde aynı merak aklımdan geçtiği için bişey diyemiyorum ama ben anlatsam o kısmı anlatmazdım dürüst olucam
Baya olumsuz etkilemis arkadasin..yani 10 yaş mı sanki yaş farkınız... kesinlikle yüzyuze bulusmaniz sart.. bahsettgm arkadaşımda gorüntülü görüşmüstü hatta aşkım falan diyorlardı ama o elektrigi alamadı umarım güzel bir etkilesim olur aranzda ☺Neden uzak durdum biliyomusun. Yanımdaki yakın arkadaşım yaşı küçük olmaz dedi diye. Salak kafam. Hemen etkileniyorum birinin lafından. Yaşı hiç sorun etmedi zaten. Sürekli ne güzel 1 yıldır tanımış olacaktık niye uzak durdun niye geçen yıl niye bulmadın beni diyor.
Aynen bende görüştüğüm anda belli olur diyorum. Görüntülü konuşuyoruz sürekli ama görüşmek başka görüşmemiz gerekiyor bakalım
Bilmiyorum işte o zaman aynı zihniyettesiniz devam edin. Ben bakmam da gizlemem de böyle tiple uğraşmam da.
Baya olumsuz etkilemis arkadasin..yani 10 yaş mı sanki yaş farkınız... kesinlikle yüzyuze bulusmaniz sart.. bahsettgm arkadaşımda gorüntülü görüşmüstü hatta aşkım falan diyorlardı ama o elektrigi alamadı umarım güzel bir etkilesim olur aranzda ☺