Bu yaptığı affedilir mi?

Aynen Bende insani bir duygu olarak mı merak etti diyorum bende öyle oldu çünkü. evet direk kendi anlatması artı aslında haklısınız. Ama düşünemediği için anlattı bence bi daha aynısı olsa anlatmaz o kısmını.
Verdiğiniz tepki nedeniyle anlatmaz normal.

Açıkçası ben kendim için henüz görüşmediğimiz ve ilişki yeni olduğu için böyle diye düşünüyorum. yani telefonda sevgili olduk. İlk adımı ben attım ekledim sadece ama bu kadar hızlı açılacağını hemen sevgili olacağımı düşünmemiştim. Belki de o yüzden. Haklısınız saygı duyarım düşüncenize

Karşı taraf da öyle görmüş olabilir. İlişki yeni sizi de tanımıyor herkesin duruşu, çizgisi bir değil. Belki bana normal gelen de size gelmiyordur. Olabilir. Bu durumda biraz zamana bırakın ve size saygı duyuyor mu tartın. Sonuçta flört dönemi sayılır 1 2 ay anca insan anlıyor ya hatta evlenince bile buna mı tepki gösterdi diyorsun bazen. En iyisi bekleyin ve görün yine canınızı sıkan hareketi olursa bitirin. Size arkadaş olarak önerim bu kadar dert ettiğiniz konuda siz de hassas olun. Ben yapıyorum ya da yaptım ama bana yapılsa ne düşünürdüm deyin. Gizlerdim diyorsunuz o da gizleyebilirdi ve siz kandırılmış olurdunuz.

Karşı taraf da öyle görmüş olabilir. İlişki yeni sizi de tanımıyor herkesin duruşu, çizgisi bir değil. Belki bana normal gelen de size gelmiyordur. Olabilir. Bu durumda biraz zamana bırakın ve size saygı duyuyor mu tartın. Sonuçta flört dönemi sayılır 1 2 ay anca insan anlıyor ya hatta evlenince bile buna mı tepki gösterdi diyorsun bazen. En iyisi bekleyin ve görün yine canınızı sıkan hareketi olursa bitirin. Size arkadaş olarak önerim bu kadar dert ettiğiniz konuda siz de hassas olun. Ben yapıyorum ya da yaptım ama bana yapılsa ne düşünürdüm deyin. Gizlerdim diyorsunuz o da gizleyebilirdi ve siz kandırılmış olurdunuz.

Haklısınız benim aklımdan geçen de hoş değil ondan bir farkım yok :(

Back
X