Gelmek istememesi normal. Burda bir sıkıntı yok. Ama plan yapıyoruz bilet almıyorum. Son dk beni öylece bırakıyorArkadaşıma giderken sevgilimin ya da eşimin gelmesini istemezdim bazen insanın özel çevreye ihtiyacı oluyor sonradan gelmek istememiş olabilir
Yarım saattir sogumuyor içim. Tekrar aramadı da naptin gittin mi diyeHaklısınız en sevmediğim hareket.. ama eski sevgilisinden bağımsız düşünmelisiniz bence
soğuk davranın
Onun yaptığından mi bahsediyorsunuz?Gereksiz bir hareket olmuş bence daha anlayışlı olunabilirdi
Ben olsam ertesi gün de gelme der ve giderdim. Asla eğlenceni planını bozma onun için.Yarım saattir sogumuyor içim. Tekrar aramadı da naptin gittin mi diye
Nasıl davranacağımı bilmiyorum şimdi. Içimden yüzüne bakmamak geçiyor bir süre ama daha sakin olmalıyım
Gelmeme sebebi kahvaltı yapıp dus alacakmış. Yorgunmus. Geç olurmuş saat vs.Ben olsam ertesi gün de gelme der ve giderdim. Asla eğlenceni planını bozma onun için.
Tabi sen şuan onun neden gelmediğini sordun mu belki gerçekten haklı bi sebebi vardır?
O an canı öyle istiyor. Sonra rahatindan vazgeçemiyorHaklisiniz
Tutamayacagi sozu neden verir insanlar?
Bu bahane değil. Duş alıp çıkması 30 40 dk yani erkek bide giyeceği bi kazak bi pantolon.. kahvaltıyı da yolda yapabilirdiniz. Neyse bence tavrınızı koyun dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlasın beyefendi.Gelmeme sebebi kahvaltı yapıp dus alacakmış. Yorgunmus. Geç olurmuş saat vs.
Bakın gelmemesi değil benim için mesele. Söz verip bana son dk sürprizi yapması :/ ve bunu gayet rahat yapması
Ya cidden bahane. Onu net anladımBu bahane değil. Duş alıp çıkması 30 40 dk yani erkek bide giyeceği bi kazak bi pantolon.. kahvaltıyı da yolda yapabilirdiniz. Neyse bence tavrınızı koyun dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlasın beyefendi.
Bencede, ben söz verdim diye yorgunluktan hastalıktan ölürken kalkıp o işi yaptığımı bilirim. Soğuk davranın biraz yarın için gelme arkadaşımla daha önceden bugüne plan yapmıştık dün gelseydin geçti artık zaten falan de bence pişman olurYa cidden bahane. Onu net anladım
Isteyen insan dediğiniz gibi duşunu alır çıkardı. Anlayışlı olayım yorgundu diyorum ama öyleyse tutamayacağı sözler vermesin
Simdi soğukkanlı davranmaliyim ki hem hatasını anlasın, hem de hakliyken haksız cikmayayim.Bencede, ben söz verdim diye yorgunluktan hastalıktan ölürken kalkıp o işi yaptığımı bilirim. Soğuk davranın biraz yarın için gelme arkadaşımla daha önceden bugüne plan yapmıştık dün gelseydin geçti artık zaten falan de bence pişman olur
Şart değil. Mesele de o değil.Ay hem kendi geleyim diyor hemde vazgeçiyor. E gelmesin hiç. Şart mı gelmesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?