Bu yaptığı normal birşey mi? Siz söyleyin

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
32
Merhaba,

Yaşadığım şehre 3 saat uzaklıkta bir şehirde en yakın arkadaşım yaşıyor bende yılbaşı tatilini fırsat bilip yanına gideyim dedim. Bir hafta önce yapmıştım planı. Sevgilim bende geleyim mi diyince gel ilk gün birlikte takiliriz sen donersin ben kalırım ertesi gün gelirim dedim.

Neyse dün bir iş yoğunluğu vardı gece geç gitti eve. Dedim bak yarın çok geç gitmeyelim gezmeye vakit kalsın tamam dedi uyudu. Sabah 10 a kadar uyandırmadım yorgun diye. 10 da aradım. Ya şimdi duş alcam kahvaltı yapcam bilmem ne gevelemeye başladı. Iyi hadi kalk yap hemen dedim. Şey hayatım sen gitsen ben yarın gelsem olur mu dedi. Biraz soğuk konuşup kapattım telefonu.

Adamdaki rahatlığa ölüyorum. Onunla gideceğiz diye bilet almadım. Bulabilecegim bile garanti değil. O gelecek diye bu saate kadar bekledim. Hiç düşünmüyor bunu.

Önceki bir konuşmamızda eski sevgilisinin yanına haftasonları 10 saatlik yola gittiğini anlatmıştı. Tabi bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama. Şimdi ben ne dusunmeliyim? Ortada bıraktı beni resmen. 2 saat sonraya bilet buldum. Bekliyorum. Sinirimden gözüm yaşarıyor.

Arkadaşıma giderken sevgilimin ya da eşimin gelmesini istemezdim bazen insanın özel çevreye ihtiyacı oluyor sonradan gelmek istememiş olabilir

Haklısınız en sevmediğim hareket.. ama eski sevgilisinden bağımsız düşünmelisiniz bence
soğuk davranın

Gereksiz bir hareket olmuş bence daha anlayışlı olunabilirdi

Arkadaşıma giderken sevgilimin ya da eşimin gelmesini istemezdim bazen insanın özel çevreye ihtiyacı oluyor sonradan gelmek istememiş olabilir
Gelmek istememesi normal. Burda bir sıkıntı yok. Ama plan yapıyoruz bilet almıyorum. Son dk beni öylece bırakıyor

Haklisiniz
Tutamayacagi sozu neden verir insanlar?

Ben olsam ertesi gün de gelme der ve giderdim. Asla eğlenceni planını bozma onun için.

Tabi sen şuan onun neden gelmediğini sordun mu belki gerçekten haklı bi sebebi vardır?
Gelmeme sebebi kahvaltı yapıp dus alacakmış. Yorgunmus. Geç olurmuş saat vs.

Bakın gelmemesi değil benim için mesele. Söz verip bana son dk sürprizi yapması :/ ve bunu gayet rahat yapması

Gelmeme sebebi kahvaltı yapıp dus alacakmış. Yorgunmus. Geç olurmuş saat vs.

Bakın gelmemesi değil benim için mesele. Söz verip bana son dk sürprizi yapması :/ ve bunu gayet rahat yapması
Bu bahane değil. Duş alıp çıkması 30 40 dk yani erkek bide giyeceği bi kazak bi pantolon.. kahvaltıyı da yolda yapabilirdiniz. Neyse bence tavrınızı koyun dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlasın beyefendi.

Ya cidden bahane. Onu net anladım

Isteyen insan dediğiniz gibi duşunu alır çıkardı. Anlayışlı olayım yorgundu diyorum ama öyleyse tutamayacağı sözler vermesin

Ya cidden bahane. Onu net anladım

Isteyen insan dediğiniz gibi duşunu alır çıkardı. Anlayışlı olayım yorgundu diyorum ama öyleyse tutamayacağı sözler vermesin
Bencede, ben söz verdim diye yorgunluktan hastalıktan ölürken kalkıp o işi yaptığımı bilirim. Soğuk davranın biraz yarın için gelme arkadaşımla daha önceden bugüne plan yapmıştık dün gelseydin geçti artık zaten falan de bence pişman olur

Simdi soğukkanlı davranmaliyim ki hem hatasını anlasın, hem de hakliyken haksız cikmayayim.

Ay hem kendi geleyim diyor hemde vazgeçiyor. E gelmesin hiç. Şart mı gelmesi?

Ay hem kendi geleyim diyor hemde vazgeçiyor. E gelmesin hiç. Şart mı gelmesi?
Şart değil. Mesele de o değil.

Yaptığı hareket çok sinirimi bozdu. O kadar rahat soyluyor ki bunu. Birlikte gidecez diye bilet almamisim. Ama sadece kendi keyfini düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…