Bu yaptığının amacı ne ola ki?

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Hanımlar merhaba

4 ay önce nisanlimdan ayrıldım o terketmişti. Çok uğraştım çabaladım ama hakaretler ederek bitirdi. Konu bu değil çok girmiyorum o yüzden.

2 aydır hiçbir iletişimimiz yok. Facebooktan arkadasliktan çıkmıştık tabi ama engelli değildi. Arada stalkliyordum. Az önce bir bakayım dedim. Engellemiş beni. Ne manaa? Engelleyecek insan bastan engellemez mi niye 4 ay sonra ya da iletisim kesildikten hemen sonra değil. Sizin yorumunuz nedir?

Güncelleme : Bu konuyu acmamin üzerinden 9 gün geçti. Ex nişanlı kişisi engeli kaldırmış. Hasbelkader farkettim. Ben herseye anlam yukleme hastaligina yakalandim. Objektif olarak bakinca bu yaptiginin amaci ne olabilir sizce? Ha amacsiz da olabilir o ayrı.

Son düzenleme:
Tekrar dönme ihtimalinizi ortadan kaldırmak için veya stalkladığınızı düşünürek görmeyin diye engellemiş olabilir.

Olabilir. Ama 2 ay boyunca hiç yazmadım ki. Niye şimdi?

Bir yerden aklına gelmiş olabilir, hediyenizi görmüş olabilir, ya da adaşınız bile olabilir eğer ilk iki ihtimalden biriyse.
Ya da mesela arama kısmına y yazınca yenibirhayataa çıkıyordur arama kısmında sizi görmemek için engellemiş olabilir.

Engellediğinden emin misin ? Sen sık baktığın için tanıyor olabilecekleriniz kısmında cikmissindir belki ve suphelenmistir stalkladigina

Engellediğinden emin misin ? Sen sık baktığın için tanıyor olabilecekleriniz kısmında cikmissindir belki ve suphelenmistir stalkladigina
Evet eminim. Annemin hesabından baktım hesabı duruyor beni engellemiş. Yani 4 ay sonra yapması ilginç geldi bana açıkçası

Açıkçası benim aklıma gelen ihtimaller şunlar
Ya başka biriyle görüşmeye başladı ama nedense bu mantıklı gelmiyor çünkü görüşmeye başlamış olsa bile kızın bunun hesabına girebilecek seviyeye gelmiş olmaları gerek ki bu çok kısa bir sürede mümkün değil. Tanıyorum çünkü o kadar
Ve ya aklına geliyorum stalkliyor bakmamak düşünmemek için engelledi

Dikkatini çekmeye çalışıyordur. Öyle olmasa herkesi engellerdi senin çevrenden.
Dikkatimi çekmeye çalışacak kadar beni önemsiyor mu bilmiyorum. Öyle olsa bırakır miydi? Pişman olmuş olması gerek bunun için. Kalpten inanıyorum bir gün pişman olacak arayacak sevgimi ama erken sanki

Mutlaka önemsiyordur, bu barışmak istediği anlamına gelmez ama.
Ego değişik şeyler yaptırıyor insana . Her hareketine, sözlerine vs bir mana ekleme yorar insanı bu.
Pişmanlık demeyelim de aradığını bulamamıştır diyelim öyle bir şey olursa.

Ayrılmışsınız, hatta hakaret bile etmiş size.
Daha niye nedenini niçinini sorguluyorsunuz ki?
Boşverin bence.

yeni biri vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…