- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Olabilir. Ama 2 ay boyunca hiç yazmadım ki. Niye şimdi?Tekrar dönme ihtimalinizi ortadan kaldırmak için veya stalkladığınızı düşünürek görmeyin diye engellemiş olabilir.
Belkide.Yeni bi ilişkisi olabilir ve koz istemiştir belki.
Olabilir. Ama 2 ay boyunca hiç yazmadım ki. Niye şimdi?
Evet eminim. Annemin hesabından baktım hesabı duruyor beni engellemiş. Yani 4 ay sonra yapması ilginç geldi bana açıkçasıEngellediğinden emin misin ? Sen sık baktığın için tanıyor olabilecekleriniz kısmında cikmissindir belki ve suphelenmistir stalkladigina
Dikkatimi çekmeye çalışacak kadar beni önemsiyor mu bilmiyorum. Öyle olsa bırakır miydi? Pişman olmuş olması gerek bunun için. Kalpten inanıyorum bir gün pişman olacak arayacak sevgimi ama erken sankiDikkatini çekmeye çalışıyordur. Öyle olmasa herkesi engellerdi senin çevrenden.
yeni biri vardırHanımlar merhaba
4 ay önce nisanlimdan ayrıldım o terketmişti. Çok uğraştım çabaladım ama hakaretler ederek bitirdi. Konu bu değil çok girmiyorum o yüzden.
2 aydır hiçbir iletişimimiz yok. Facebooktan arkadasliktan çıkmıştık tabi ama engelli değildi. Arada stalkliyordum. Az önce bir bakayım dedim. Engellemiş beni. Ne manaa? Engelleyecek insan bastan engellemez mi niye 4 ay sonra ya da iletisim kesildikten hemen sonra değil. Sizin yorumunuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?