Bu yaptığının amacı ne ola ki?

Bende nişanlımdan ayrıldım hatta o bitirdi ve o sildi beni her yerden. Arkanda kalan ilişkine bakma artık emin ol önündekiler ondan daha hayrlıdır. Bu arada engellemesinin sebebinde ki ihtimaller hayatına biri girecek olabilir. Kalp boşluğu sevmez, erkeklerde ..

Stalkladigini anlamistir cunku taniyor olabilecegin kisilere dusuyor stalklayanlar. Listesinde cikma diye engellemistir

Ya da yeni sevgilisi vardir eski nisanlini engelle demistir

o araya reklam almış görüp de sorun çıkartırsın diye engellemiş işte düşünmeye değmez belki kız tanıdığın biriydi yine kafam zehir gibi

o araya reklam almış görüp de sorun çıkartırsın diye engellemiş işte düşünmeye değmez belki kız tanıdığın biriydi yine kafam zehir gibi
Yok sanmıyorum beni engelledi ama ajanliga devam ettim gizli gizli Annemin hesabından bakiyordum herşey normaldi. Hem öyle birşey olsa 9 gün sonra niye kaldırsın ki?

Yok sanmıyorum beni engelledi ama ajanliga devam ettim gizli gizli Annemin hesabından bakiyordum herşey normaldi. Hem öyle birşey olsa 9 gün sonra niye kaldırsın ki?

her şeyi de benden bekleme canım

aniden mesaj atmanı istememiştir, nalet olsun engelle demiştir içindeki öküz, bir an aydınlanma yaşamıştır

erkek bu çok da şaapmamak lazım

biz bunun değişik bir modelini üç yıldır çözmeye çalışıyoruz da vincinin şifresi gibi herif anasıylan babasından uzman yardımı almak gerekiyor belki onlar ne yaptıklarını biliyorlardır

Hahahha yok annesi babası hiçbir sekilde iletisimimiz yok aman niye hala merak ediyorum onu da bilmiyorum ki ¿

canım biliyorum hala bir umut arıyorsun ama bak yaptıgı şey iyi bile bir şey değil. ne kadar çok taktığının geresiz anlamlar yüklediğniin farkında mısın? bende eski ciddi ilişkimi bir gün durup dururken engellemiş ama sonra amann bi bakayım diye engelmi kaldırmıştım. yani sanıyor musun ki altında bir neden var. senin kafa yordugun kadar o kafa yormuyor zaten öyle olsa inan iletişime geçer.

belki şu an farkında değilsin ama bu hastalıklı bir ruh hali, sakın yapma! ne, niye, ne zaman gibi sorular sana bir fayda sağlamaz. herkes bir şey diyor sen hala ama neden li cümleleri kuruyorsun. şu an hislerini çok iyi anlayabiliyorum ama seninki algıda seçicilik, adam ne yapsa üstüne alınyorsun ve altını doldurmaya çalışıyorsun. emin ol bu böyle.

Biliyorum inanın. Ha şu an ilk zamanlara göre çok daha iyiyim. Çok şükür. Ama ister istemez anlam yüklüyorum. Sanirim bir gün pişman olacağını düşünüyorum bilincaltimda var bu. Çünkü bana çok haksızlıklar ettiler. Yani dönsün tekrar birlikte olalım diye değil de pişman olduğunu görmek istediğimden beklentim var.

evet bende hep bunu istemiştim ama öyle olmuyor, o senin dert ettiğin kadar etmiyor, umursadıgın gibi umursamıyor. önce bunu kabullenmen gerekiyor. bunu kabullenip yoluna devam etmelisin.

Dikkat cekmeye çalışıyor bence sizi tamamen bitirse kafasinda engeller ve öyle de kalirdi niye kaldirdiki sonradan

Dikkat cekmeye çalışıyor bence sizi tamamen bitirse kafasinda engeller ve öyle de kalirdi niye kaldirdiki sonradan
Ilk konuyu açtığımda burda arkadaşlar baska biri vardır vs demişti mantıklı gelmişti bana da açıkçası. Ama şimdi 9 gün sonra engeli kaldırınca kafam karıştı açıkçası.

Ilk konuyu açtığımda burda arkadaşlar baska biri vardır vs demişti mantıklı gelmişti bana da açıkçası. Ama şimdi 9 gün sonra engeli kaldırınca kafam karıştı açıkçası.
Bence ne yapacagını bılmıyor, sılse mı sıze yazsa mı kafası karısmıs.sız hıc bırsey yapmayın .bır karar verecektır

Eger baska biri varsada ve onunlada 9 gun cikip ayrildiysada bu adamdan hayir gelmez ayran gonulumu bu

Bence ne yapacagını bılmıyor, sılse mı sıze yazsa mı kafası karısmıs.sız hıc bırsey yapmayın .bır karar verecektır
Bana da oyle geliyor. Nisan döneminde ailesi problem çıkardı. Çok kibirli davrandılar. Beni istemiyormuş gibi yansıttılar. Yüzüme ve oğullarına istediklerini söylediler ama bir yandan da arkamdan dedikodu yaptıklarını duydum. Neler neler. Şimdi hatırlamak bile acı veriyor aslında. Nisanlim ilk etapta benim yanımda durdu sana neden böyle yapıyorlar anlamıyorum falan dedi. Sonra zamanla soğudu beni suçlamaya başladı birşeyler için. Zaman geçtikçe ayrılmak istediğini söyledi. Bununla da kalmadı hakaretler etti bana. Sonra helallik istedi seni vazgeçirmek için hakaret ettim vs ama biz birbirimize göre değiliz dedi. O kadar net ve sertti ki şu an kafasının karışmış olması bile inanılmaz geliyor bana. Ama Allah büyük. Içimde hep bana yaptıkları haksızlığı anlayacaklar bir gün düşüncesi vardı. Şimdi acaba diyorum işte. Başkası olduğunu düşünmüyorum aslında. Başka hesaptan baktığımda görmedim bir hareketlilik hesabında falan. Bilemiyorum ama tabi.

Bence belli bir amacı yoktur. Zaten ayrılmayı kendi istemiş.
Bana mesaj atar mı aklımı çeler mi gibilerden engellemiştir.
Sonra da aman bir zarar gelmez nasılsa diye açmıştır.
Madem ayrıldınız çok takmayın onu izlemeyin.
Önünüze bakın hayat kısa değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…