Bu yaptığının amacı ne ola ki?

sizi terketmis ayrilimissiniz ustelik tekrar ediyorum "o terk etmis"niye bakiyorsunuz hesabina sizene.kim ne halt yerse yesin niye bukadar kendinizi degersizlestiriyorsunuz.yeni seyler bulun kendinize mutlu olacaginiz .bakmasaydiniz engellediginide goremez kafanizi yormazdiniz.ne onemi var ne zamn engellemis engellememis adam gonlunde engellemis siz hala sosyal medyadan mana cikarmaya calisiyorsunuz.yolunuza bakin allh herkezin yolunu acik etsin..

Amin sağolun da bende bunu anlayamıyorum. Yorum yapmak için mi yapiyorsunuz? Yazdiklarinizin hepsi doğru ama zaten ilgilenmemeye dusunmemeye unutmaya çalışıyorum. Önceki konularimi açıp bakabilirsiniz. Bu halihazırda benim için bir sorun zira.
Şimdi sosyal medyadan surdan buradan anlam çıkarmam saçma olabilir ama aklıma takılan birşey neticede.

Normal bunlardan anlam çıkarmaya uğraşman,neden böyleyim diye dertlenme olur mu.

Simdi bu okaya bir sey diyemiycem. Çünkü engellemek vs bana göre sacma geliyor.
Ama size hakaret eden bir adamı hayallerinizde hala yüceltmeye devam etmeyin. Sizden bir tane var bu dünyada. Ve emin olun insanlar tekrar tekrar sevebilecek kapasitedeler. Her yaşla yahut tecrübeyle beraber hissedilen "sevgi"nin vücutta beyninizde uyandırdığı hisler aynı olmuyor. Ama hepsi birbirinden essiz oluyor :)

Bu forumda bir gezinin isterseniz, kac kisi "artik ondan baskasiyla olamam ondan sonra öldü bu kalp" diyerek perperisan olup sonra da yeni birini daha taze duygularla sevmisler görürsünüz. :) insan doğası böyle :)
Acı cekmeniz normal, insan sevdigi bi kazagi kaybedince bile kac gün aklına geliyor. Ama sizin artık 4 ay olmus. Bence kendinize dönüp kendinize kıymet vermeniz gerekiyor. Etrafınızdakilere ilginizi yöneltin. Belki de sizi izleyen, bekleyen, stalklayan baska birileri vardır da siz farkında değilsinizdir. :)

Bu engelleme olayıni da lehinize cevirip gitgide ona olan ilginizi sıfırlayn :)

Teşekkür ederim gerçekten anlayışlı bir yorum olmuş. Icimin soğuduğunu hissediyorum çok şükür. Tamamen bitmedi hala merak ediyorum aklıma geliyor ama çok daha iyiyim. Zamanla daha iyi olacaktır.

Bu forum kesinlikle bana çok iyi geliyor. Dediğiniz gibi ne aşkların tarih olduğunu görüyorum ve umut oluyor bana yeniden sevmeler. Çok sağolun iyi geldi söyledikleriniz.

Tabiki baksanıza insanların lise asklari universite askları vs.. birsürü ask hatıraları var, hepsi bittiginde de perisan oldular/olduk. :)

Aklınıza gelmesi normal, belli bi zaman paylaştınız balik degiliz ki unutalım. Ama hayatınıza birini kabul ettiğinizde farkedeceksiniz ki artık merak ettiginiz kisi eski nisanlınız degil. :) tabi burada önemli olan onu unutmak icin birisini hayatınıza almamanız. Ki siz de aklı başında birisisiniz,yapmazsınız öyle bir sey.

Ben bu tarz durumda kendimi sokak hayvanlarına yönelterek iyi hissetmistim. Ilgimi hakedene yönelterek yani :)

Icinizde bitmeye başlamasına da cok sevindim. Zaman her acıyı onarıyor cok şükür.

Ailenizle arkadaslarınızla keyif çatın bence, hür kuş olun. :)

muhtemelen başka biri vardır ondan dolayı engellemiştir. bnde nişanlandım sonra nişanlımın şifresine falan girmiştim engelli olanlar vardı eski ilişkilerinden dolayı engellemiş rahat etmesnler die. oda öyle düşündüğü için engellemiştir

Bu şekilde senin dikkatini çekmek istemiş olabilir. Senin bunu bahane ederek ona ulaşmaya çalışman üzerine bir taktik olabilir. Yahut hesabında görmeni istemedigi bir şey vardır. Tamamen bağı koparmak istiyordur. Seni kendinden mahrum bırakmak istiyordur...

Elbette, kimseyi yara bandı olarak kullanamam yapamam. Herşey doğru zamanda yapılmalı.

Tam anlamıyla hür hissedemiyorum kendimi hala beynimi kemiren düşünceler içimi acıtan birşeyler var. Bir de birşeyler paylastik ben zor zamanlar geçirdim ama onun hayatına kaldığı yerden devam etmesi canımı acitiyor.

Ne diyelim, intikam alanların en hayırlısı Allah'tir.

Olabilir.

Gormenizi istemeyecegi birsey paylasacagi icin. Geri donus yok diye ima etcek olsa ilk zamanlar yapar zaten, siz rahatsiz etmediginize gore o yuzden de engelleyemez, yada o an aklina sizle ilgili birsey gelmis sinirlenmis engellemis de olabilir

Açıkçası pek mantıklı gelmiyor bu ihtimal ama. Çünkü bu kadar hızlı biri değildi. Tabi belli olmaz. En azından niyetlenmis olması bile ona bunu yaptırmış olabilir.

o ilişkinin bitme şekline bağlı. öyle bi biter ki içinde sevgi kalmaz ertesi gün bile hoşlanabilirsin birinden.

bence eskileri kontrol etmek hiç iyi bi huy değil. eğer mutlu gördüğünde sevinmeyeceksen. ben evlendiğini görünce seviniyorum mesela eski sevgililerimin manyak mıyım neyim

Iyi bir huy değil bence de. Ama hakim olamiyorsun kendine ister istemez geliyor insanin aklına.

Bir gün o seviyeye gelirim umarım :))

Iyi bir huy değil bence de. Ama hakim olamiyorsun kendine ister istemez geliyor insanin aklına.

Bir gün o seviyeye gelirim umarım :))

ben o hale hayatımdan çıktıktan sonra hiiiiç umursamayıp mutlu bi birlikteliğim olunca geldim. yani sen de buna kafa yorcağına kendi hayatına odaklan içinde bitirmediysen onu bitir ve yeni adaylara bak.

seneler sonra bi bakarsın aaa evlenmiş/sevgilisi var vs. nötr olduğun için mutlulukları hoşuna bile gider.

en olası ihtimal hayatına birinin girmiş olması, sizin bir şekilde iletişim kurma ihtimalinizi ortadan kaldırmak istemiş.

engellemiş işte sonuçta yani niye başta değilde şimdi diye sormanın mantığı nedir?adam size hakaret edip bitirmiş engellemese ne olacak ki? önce unutmuş olabilir ama sonra bakabileceğini düşünerek engellemiş demek ki.bence artık siz de onu takip etmeyip kendi yolunuza bakın unutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…