Bu yaşadiğim neyin fragmani ?

Keşke dediğin gibi baştan ipleri eline vermeseydin , sen de biraz ilgisiz davranmayı dene , çok üstüne düşme .Kişisel temizliğine gelince , o insanın kendi içindedir , asla değiştiremezsin .

deveyi gütme ve diyardan gitme hakkından diyardan gitmeyi kullansan, o deveyi gütmeye çalışacağına? olur mu acaba? Seni değersiz hissettiriyor bu adam, değersizleştirmişsin kendini sen bile kendi gözünde.

Gelecegime dair oyle cok korkularim varki :KK43: uzun sureli sorunlu bir küs bir barış yuruttugum bir ilişkim var erkek arkadasimla birliktelik yasadik ve bundan öyle çok pişmanım ki :KK43: muhafazakar bir aile yapisina sahibim . Ya bu deveyi gudecegim ya bu diyardan gidecegim. İçimde halledemedigim oyle cok sorunlar varki . En onemlisi cook seviyorum ve gidemiyorum kiyamiyorum ozluyorum canim aciyor ve bunlar onun.umrunda degil cok yogun.calisma hayati var 3 haftada 1 kez gorusuyorz yanima sac sakal karisik ustu basi toz geliyor oysa benim.icin oyle cok onemliki kisisel bakimi :KK43: banyo olmak bu kdar zor olamaz saat 11debuyanacagina 1 saat erken kalkabilir oysaki benim.icin yarim saat gidip hediye begenmesi gun.icinde 1 kez aramasi haftadabbir kez bukusmak okdar luks olduki hediye alsa gunlerce vakit ayirip almis diyorum gece yarilarina kadr calisiyor cunku . Cok ilgisiz cok umursamaz 5 yildir birlikteyiz cocuktum onu tanidigimda ilk askimdi cok ipleri eline verdim yalvardim agladim beraber olduk gidemem diyemi bukdar umursamaz anlamiyorum ne kdar calisirsa calissin 1 dk aramak bu kdr zor olmamali . Herkese imrenir oldum herseye kiriliyorum oyle cok.inciniyorumki birakamiyorumda .. gelecegimden oyle cok.korkuyorumki nolur hi akil verin ne yapacagimmm ben geceleri uyku uyuyamiyorum artik beni asla birakmaz ama bu degersizlik beni bir gun.oldurecek hekeslebkiyaslar oldum kendimi eksik aramaya basladim artik :KK43: hayatimin.merkez joktasi yaptigim icinmi yasiyorum bunlari
Ya bu deveyi güdeceksin........ gibi sığ,cahilce,esirane bir cümleyi kafanda hayat felsefesi haline getirirsen daha çok acı çekersin.Ailenin muhafazakar olması değil mesele,senin ne düşündüğün ne hissettiğin.Ailesi muhafazakar olan,muhafazakar bir çevreyle evlenecek diye bir şartnamede yok.
Bir gençlik hatası yapmışsın kendini bunun esiri yapma.Evlenip mutsuz olup acı çekip boşanmak mı daha iyi.Beni asla bırakmaz gibi bir inanca da yeltenme.Kimse kimseye mecbur değil.Seni sevdiği için mi evlenmesini istersin,bir gençlik hatasının mecburiyet kelepçesinden sebep mi evlenmesini istersin.Ne ona kendini mecburmuş hissettir,ne de onu kendine mecbur hisset.Biraz dik dur.Kendini düşün.Sonunda ölüm yok.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama sırf adam sana daha çok bağlansın diye onunla beraber olmuşsun izlenimi verdin bana. Sevmekten çok takıntıya dönüşmüş senin duyguların psikolojik destek alman lazım. Kişisel bakımını bile yapmayan, seni dirhem umursamayan, işini bahane edip arkadaşlarıyla gezen tozan birine bu kadar bağlanmak hiç de normal değil. Bu arada sen de 24 saat konuşup görüşmek istiyorsun, sevgilinin yerinde olsam ben de sıkılırdım açıkçası

sen ayrıldıktan sonra başkasına öyle bir sevgili olur ki aklın almaz, çunku bu ilişki senin zorunla devam ediyor.

Ben.onu zorlamiyorum bu konu aramizda acilmiyor bile ayriliyoruz ornegin 1 hafta sonra dayabamiyorum.yaziyorum ama nolur beni.birakma demiyorumki bisey soyledginde begenmiyosan zorla tutmuyorum biliyosun diyorum biliyorum sevdgim icin duruyorum diyor . Ben ibu zorlamdim ki hic birseye sadece tek sorunum ben cok.ozluyorum konusalim.goruselim.istiyorum ilk seneler oldukca fazla hergun.goruyorduk sonra 1 bucuk yildir boyle oldu umursamz aramaz sormaz bir adam ..

Yazan oldu mu bilmiyorum ama sırf adam sana daha çok bağlansın diye onunla beraber olmuşsun izlenimi verdin bana. Sevmekten çok takıntıya dönüşmüş senin duyguların psikolojik destek alman lazım. Kişisel bakımını bile yapmayan, seni dirhem umursamayan, işini bahane edip arkadaşlarıyla gezen tozan birine bu kadar bağlanmak hiç de normal değil. Bu arada sen de 24 saat konuşup görüşmek istiyorsun, sevgilinin yerinde olsam ben de sıkılırdım açıkçası

Boyle soyledinde onun butun.yaptiklarini.unutup hatayi.kendimde aramaya basliyorum.. ozluyorum gunde 1 kez arasin haftada 1 kez bulusalim.istiyorum bunun.nesi kotuki gece yatmadan 1 saate yakin konusuyoruz ama gun cok yorulmustu . O bundan rahatsiz degildiki

Ya bu deveyi güdeceksin........ gibi sığ,cahilce,esirane bir cümleyi kafanda hayat felsefesi haline getirirsen daha çok acı çekersin.Ailenin muhafazakar olması değil mesele,senin ne düşündüğün ne hissettiğin.Ailesi muhafazakar olan,muhafazakar bir çevreyle evlenecek diye bir şartnamede yok.
Bir gençlik hatası yapmışsın kendini bunun esiri yapma.Evlenip mutsuz olup acı çekip boşanmak mı daha iyi.Beni asla bırakmaz gibi bir inanca da yeltenme.Kimse kimseye mecbur değil.Seni sevdiği için mi evlenmesini istersin,bir gençlik hatasının mecburiyet kelepçesinden sebep mi evlenmesini istersin.Ne ona kendini mecburmuş hissettir,ne de onu kendine mecbur hisset.Biraz dik dur.Kendini düşün.Sonunda ölüm yok.

Kendimde hata ariyorum benmi.yaptim bunalttimda biktrdimmk diye bunun akabinde de onun.yaptigi herseyi beynim.siliyor suclu hissediyorum kendimi onunla tartisirkende oyle asla sucunu kabul etmiyor sen soyle dedin sunj.yaptin .. gerekli sebebler bulamiyor beynim buyuk biseyde olsa o vicdan azabi ceksin istiyorum ama umrunda olmuyor .

Kendimde hata ariyorum benmi.yaptim bunalttimda biktrdimmk diye bunun akabinde de onun.yaptigi herseyi beynim.siliyor suclu hissediyorum kendimi onunla tartisirkende oyle asla sucunu kabul etmiyor sen soyle dedin sunj.yaptin .. gerekli sebebler bulamiyor beynim buyuk biseyde olsa o vicdan azabi ceksin istiyorum ama umrunda olmuyor .
Vicdan azabı çeksin diye yaptığın mağduriyetlik,eziklik onu senden uzaklaştırmaktan ve bıkkınlıktan başka hiç bir şey yaptırmaz.İnsan yanında sürekli kendini suçlu hissettiği,vicdan azabı çektiği biriyle değil,mutlu olduğu biriyle ömür boyu olmak ister.Çekilecek bir vicdan azabı varsa bu tek taraflı değil.

Müthiş yazmışsınız. Çok doğru.

Bu ülkede zaten mağdur edebiyatı aldı yürüdü.
"Magdurum da mağdurum.. zavallı bir kedi yavrusuyum" modundan vazgeçmeli kadınlar.

Konu sahibi mağdur edebiyatını bırak. Kendini ona acindirmaya çalışma. Kendine acıma.
Zira mağdur değilsin. Zorla sevişmedin ya onunla, zevk aldığın için sevistin.

Kimse, kendi omzuna yük ve mız mızlanan birini istemez.
Herkes neşeli hayat dolu ve yanında zaman geçirmekten hoslandigi cıvıl cıvıl birini ister.

Insan arkadaş ve eş dost çevresini kendisi seçer. Çevrenizin kalitesi, sizin kalitenizdir. Benimki şans değil, seçim..

Bir tek akrabalarimizi secemiyoruz malesef
Mutlaka ama doğarken seçim yapma şansın yok ailen neyse o değiştiremezsin arkadaş eş dost bir yere kadar Nasıl bir aileye sahip olduğun daha önemli bu gibi durumlarda arkasında duracaklarmı yoksa onlarla da savaşmak zorunda kalacak maalesef

Orası tamam aileni ne yapacaksın babanı kardeşini kendin seçmiyorsun herhalde

Onlar bilmek zorunda değil onların hayatını yaşamıyorsun kendi hayatın bu.

Aile diyen kişi zaten gerdeği beklesin yaşamasın cinsellik madem ters uzak dur.

Üni.deki arkadaslara benzettim sizi bu sözünüzle son seneye kadar yaşadılar memlekete kesin dönüş başlayınca birden ailem var öğrenirlerse diye saçmaladılar kandırdılar bi kaçı erkeklerden saf bulduklarını oldu bitti

Orası tamam aileni ne yapacaksın babanı kardeşini kendin seçmiyorsun herhalde

Üni.deki arkadaslara benzettim sizi bu sözünüzle son seneye kadar yaşadılar memlekete kesin dönüş başlayınca birden ailem var öğrenirlerse diye saçmaladılar kandırdılar bi kaçı erkeklerden saf bulduklarını oldu bitti

Saçmalık tamamen seninkisi ne alaka anlamadım ben kabul edilsin demiyorum savaşmak zorunda onlarlada kimse kimsenin kölesi değil saf bir erkek bulup kandırmakta ne şaşırdım açıklamanıza zihniyet bozuk yapacak birşey yok...

Back
X