- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
açık seçik söyle çocuğu seviyor musun ???
karakteri nasıl ? biz bilmiyoruz.
az biraz temizlik huyu törpülenirse tamamdır diyor musun ? 5 yılı devirmişsin. baskası olsa da zamanla ilgi azalacak. maalesef ilk zamanlar gibi olacağını zannediyorsan, hayal görüyorsun.
""beraberliğin için kimse birşey söyleyemez, sorumluluğu sana ait.
bu işi yaptığında adam aynı adamdı, o zaman da evlenmek istiyordun ki, beraber oldun.""
senin anlatmadıgin başka birşey var...
ne değişti senin içinde ? senin de ilgin bittiği için mi? bu kadar seviyorum seviyorum ama ama diyorsun ??
anlatmadıgın ne ise anlat ?
Cok seviyorum ama sevgim.bunlarla basa cikmama yetmiyor tek basima cabalamaktan yoruldum hic hirseyi bastan yasamaya gucum yok
Karsimdaki.insandan.bekledgim.gormek.istedgim hic birsey yok yoruldum nefesim yetmiyor artik bir sonraki tartsmaya soylemekten yoruldum ..
Abimle nisanlisi 7. Yillari bu sene evkenme teklifi dugun salonunda digum gunu kutlamasi hersaniye tl bakmasi herseyi beni oyle cok uzuyorki neyim.eksik diye dusunmeye basladim artik benim tl hep.mesgule atiliyor msjlarim 3 saat sonra goruluyor sosyal hir hayatida yok gidiyo geziyor yazmiyor demiyorumda gercekten canla baska calisyo ama evkendgimde 11e kadar onu nasil bekleyecegim korkutuyo dusunduklerim.basim.agriyo icinden cikamiyorum dugumler okdar cokki birini halletsem diyeri.kaliyo temizligi 5.yildir soyleye soyleye goz ardi ettim gene ederdim ama ilgisizlik beni.oldurecek.gibi yapiyor ayrildgimizda ben.yazmsam.gunlerce yazmaz